Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Hmm anladim offf her türlüsü cok.kötü ya
Maalesef evet, ama yine de şükür ediyorum. Bir zamanlar karşı cinsiyet ile çok sorunlu ve şüpheci bir gözle bakardım. Yeri gelirdi ben evlenmeyi düşünmüyorum erkekler benden uzak dursun huyuna bile girmişimdir. Şimdide kafa dengi, anlayışlı bir Hayat arkadaşına raslayıp tanışıp ısındığıma şükür ediyorum. Çünkü daha bir kaç yıl evelsine kadar kendi akrabalarıma bile mesafeliydim.

Ne tarzda olursa olsun insanın psikolojisi etkileniyor

Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyodu :KK70:ama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye
Bu konudaki en tuhaf üye ve yorum olarak sizi tebrik ediyorum tabi siz şimdi bunada gülersiniz o ayrı (!)

Böyle konuları okudukça aklıma belli belirsiz birşeyler gelir ama konduramıyorum ki ben :( ben 8.sınıftayken göğüslerim yeni yeni çıkmaya başlamıştı ama göğüs denmez yani ona. Birgün öz dedem bakayım fındıkların büyümüşmü diye göğüslerime ellemeye çalışmıştı bende çocuk aklı işte kaçmıştım utanıp elletmemiştim. Şimdi bu yazılanları okuyunca içim çok kötü oldu acaba takılıp şakasınamı yapmıştı o hareketi yok diğer türlümü. Allahım düşünmek bile istemiyorum :((

Umarim iyi niyetlidir diycem ama yine de o yaşta kıza o şekilde soru sormak ayıp bence dede değil kim olursa olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.

Bir dede vardi torununu wc ye sokup kaka yediren (dede kendi Kakasini yediriyor)opturuyor orasını küçük kıza ve kafasını duvara vuruyordu .anne yalvariyordu bu adami tiksinlar içeri diye ..Ve kadin kizim soylemisti iannmamistim .kızlarına sahip çıkın diyordu.

Bir dede vardi torununu wc ye sokup kaka yediren (dede kendi Kakasini yediriyor)opturuyor orasını küçük kıza ve kafasını duvara vuruyordu .anne yalvariyordu bu adami tiksinlar içeri diye ..Ve kadin kizim soylemisti iannmamistim .kızlarına sahip çıkın diyordu.
Ay sen böyle yazdikca daha kotu oluyorum birazda netten okudugun seyler var galiba onlari fazla okuyup psikilojini bozma iyice bide netten okuduklarin gerceklik payi az olabiliyor

Böyle konuları okudukça aklıma belli belirsiz birşeyler gelir ama konduramıyorum ki ben :KK43: ben 8.sınıftayken göğüslerim yeni yeni çıkmaya başlamıştı ama göğüs denmez yani ona. Birgün öz dedem bakayım fındıkların büyümüşmü diye göğüslerime ellemeye çalışmıştı bende çocuk aklı işte kaçmıştım utanıp elletmemiştim. Şimdi bu yazılanları okuyunca içim çok kötü oldu acaba takılıp şakasınamı yapmıştı o hareketi yok diğer türlümü. Allahım düşünmek bile istemiyorum :KK43:(
yorumu okuyunca acaba kuzen falan mıyız diye düşündüm. Ama profilinize baktım değiliz:)
Benimde dedemde aynı şeyi yapardı. Küçükker her pazar dedemlere giderdik her seferindede yapardı. Ama allahtan hic kıyıda köşede tek başımayken hiç yapmadı. Özellikle ortalık kalabalıkken annemler babamlar ve hatta daha başka insanlar varken yapardı.
Sanki sapıklık güzel bişeymiş gibi kendini herkese karşı sapık gibi gösterme çabası neyse.. Acaip rahatsız okurdum. Ama en azından biliyorumki kendince şaka yapıyodu beni utandırmaya çalışıyodu. Bide memem yokken yapardı memeler çıkmaya başlayınca o hareketi bıraktı.

konu çok ilerlemiş araları okuyamadım da yazmışsındır belki limon şimdi bu bilinç altı seanslarında tamam oralara gidiyosun ne oldugunu öğreniyosun ama bi de bunu temizleme çalışmaları olmuyo mu yoksa bunu öğrendin hadi bu yükle yaşa mı diyolar?

böyle konulari gördükce midem bulaniyor... ilk okul bir yada ikinci sinifta yasadiklarim geliyor aklima.. mahalledeki kiz arkadaslarimizla gezerken 40-50 yaslarinsda bi adam bize agza alinmayacak laflar edip hareketler yapmisti ve o kadar kalabalik oldugumuza bakmadan bizi kovalamisti sokaklarda hic unutmuyorum pislik adam... daha sonra hep korktuk ondan utanmadan hareketlerine devam etti. cok pismanim simdi kimseye anlatmadigim icin hatirladikca deli oluyorum ve arada hala o adami görüyorum ben suratina tükürmek istiyorum . belki de baska cocuklara daha fazlasini da yapti düsüncesi bile öldürüyor beni. ama ben cesaretsizim kendime cok kiziyorum neden kimseye anlatmadim. o zaman yanimda olan arkadaslarim unuttu mu acaba bunu onlara da sormaya cesaretim yok.. Allah belalarini versin hepsinin..

konu çok ilerlemiş araları okuyamadım da yazmışsındır belki limon şimdi bu bilinç altı seanslarında tamam oralara gidiyosun ne oldugunu öğreniyosun ama bi de bunu temizleme çalışmaları olmuyo mu yoksa bunu öğrendin hadi bu yükle yaşa mı diyolar?
canım terapi nin ismi EMDR o dönemi hatırlayacak o zaman yapamadığımi örn.ağlama hiçkira hiçkira ,bütün herseyi anlatabiliyorum hatırladıgim kadarını tabi,midem bulanıyordu bir kez getirilen kaba kustum gibi EMDR çalışmasının amacı geçmişte içine attığım herseyi gün yüzüne çıkarıp yüzleşmek o korkularla yuzlesince ve sürekli çalışınca yükler hafifliyor, yaşadıklarını kabullenis basliyor ve en başta o şok panik halim gitmiş oluyor.yok sayfalar arası hiç yazmadım EMDR olduğunu ve nasıl olduğunu ,yani hipnoz gibi değil .

böyle konulari gördükce midem bulaniyor... ilk okul bir yada ikinci sinifta yasadiklarim geliyor aklima.. mahalledeki kiz arkadaslarimizla gezerken 40-50 yaslarinsda bi adam bize agza alinmayacak laflar edip hareketler yapmisti ve o kadar kalabalik oldugumuza bakmadan bizi kovalamisti sokaklarda hic unutmuyorum pislik adam... daha sonra hep korktuk ondan utanmadan hareketlerine devam etti. cok pismanim simdi kimseye anlatmadigim icin hatirladikca deli oluyorum ve arada hala o adami görüyorum ben suratina tükürmek istiyorum . belki de baska cocuklara daha fazlasini da yapti düsüncesi bile öldürüyor beni. ama ben cesaretsizim kendime cok kiziyorum neden kimseye anlatmadim. o zaman yanimda olan arkadaslarim unuttu mu acaba bunu onlara da sormaya cesaretim yok.. Allah belalarini versin hepsinin..
SÖZLÜ istismar yasamissin pislik herifler Allâh belalari ni versin inşallah .Geçmiş olsun ,

Ay sen böyle yazdikca daha kotu oluyorum birazda netten okudugun seyler var galiba onlari fazla okuyup psikilojini bozma iyice bide netten okuduklarin gerceklik payi az olabiliyor
yok bu dede olayı bir haberdi eskiden kötü zamanlarımda okudum çok dikkatimi çekerim bu tip haberler, şimdi aklımda kaldığı için yazdim.

sizede cok gecmis olsun insallah hic bi cocuk bunlari yasamaz. kücücük cocuga bakip ne görüyor bu adi herifler
bu adı herifler bir şekilde bastırılmıs, özgüveni sadece onundeki icin kullanan ve önundekinden başka bir yerinin değerli olmadığı ile yetişen mahlukatlar. Neden ağırlıklı olarak yapiyor erkekler göster pip.ni amcana gibi şeylerle büyüyör. .

bu adı herifler bir şekilde bastırılmıs, özgüveni sadece onundeki icin kullanan ve önundekinden başka bir yerinin değerli olmadığı ile yetişen mahlukatlar. Neden ağırlıklı olarak yapiyor erkekler göster pip.ni amcana gibi şeylerle büyüyör. .
kesinlikle haklisin .. bi pipi icin günlerce tören yapiyor milletimiz o zavalli da cok degerli saniyor tabii bunu. benim arkadasim hani derler ya okumus yazmis diye o cinsten o bile ogluna ayni lafi ediyor defalarca uyariyorum yapma diye ama nafile...

Canim benim ya kiyamam sana Allah onun belasini versin diger tarafta yansin tutussun, boyle bir kabus hatiran oldugu icin cok uzgunum ama gecti artik bak geberip giti Allah canini aldi yasamayi hakketmiyordu zaten pislik daha onceden gebermesi lazimdi. Artik hatirmamaya calis insan zorladikca oluyo yani unutuyorsun zamanla. Esinle kizinla sana bir omur boyu mutluluklar dilerim Allaha emanet olun cok optum seni :*

Back
X