Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Cok üzücü şeyler yazmışsınız. bende 8 yaşındayken yasadım bunu. Ne acı ki o serefsiz sadece elledi diye seviniyorum su sıralar. Daha kotusu de olabilirdi. Buna şükretmek kadar igrenc bi sey yok sanırım. Tabiki bende kimseye soylenedim. Hatta o an onun taciz olduğunu dahi idrak edemedim. Benim 8 yasındaki beynim bile 8 yasındaki çocuğa o niyetle yaklaşılabilme ihtimalini reddetti. Sadece cok rahatsız olduğumu hatırlıyorum.

Guzel anneler, çocuklarınıza HAYIR demeyi öğretirseniz taviz dahil bir suru şeyin önüne geçmeniz mümkün. Anneannesi sevmek mi istiyor, öpebilir miyim desin. Hayır derse üstelemeyin. İstemediği temasları normal görmeye küçük yasta başlamasın. Surekli takipte ve tetikte olmaktan baska yol yok. Ben su yasımda diken üstündeyim, allah cocukları bu pisliklerden uzak tutsun.

Seneler önce boyle bir sey okumuştum, hayatımda en etkilendiğim olaydır sanırım. Ne yazık ki herkesten gelebilir bi tehlike bu. Cok dikkatli olmak lazım. İnsallah bizlerin çocuklarının boyle acı tecrübeleri olmaz

http://www.gundemkibris.com/ahlaksiz-babanin-igrenc-itiraflari-36561h.htm

Allah'ım nasıl biseydir bu.Aklım almıyor.Nasıl bi mide,nasıl bi eksiklik,nasıl bi şe...sizliktir bu ya.Anlamıyorum artık ben yemin ediyorum tıkandım.Onun icin cocuguna sahip cıkmayanlara,onun için uyur gezer gibi dolasanlara bagırıp çagırmam!Hayır sen dısarsını cenneten bi kose mi sanıyosun be adam,be kadın.Onun için kendinizi unutun,ama cocuklarınızı unutmayın!

I ivrindi bakıyorum da şuraya yazanların %80 gibi kısmı bir şekilde istismara uğramış bizim dönemimizde böyle ise evlatlarımız için daha daha dikkatli olmalıyız .Geçmiş olsun.
Benimde en büyük korkum bu canım...2 oğlum var ya biri onlara zarar verirse ya ben onları başkalarına zarar vermiyecek şekilde yetiştiremezsem diye için için kendimi yiyorum ve ben bir yalnız anneyim Allah cc çocuklarımızı muhafaza etsin...sanada çok geçmiş olsun canım...
Birde rica etsem bahsettiğin terapiyi nerde gördüğünü öğrenebilirmiyim...

Canım durum iyi ise hiç durma EMDR Terapisi bu..haftada 400 verdim ayda 4 kez 400 verdim yani 7 ay gittim daha fazla gidemedim hem duyacaklarimdan korktum hemde maddi olarak zorladi.ama değdi daha iyiyim.

Allah'ım nasıl biseydir bu.Aklım almıyor.Nasıl bi mide,nasıl bi eksiklik,nasıl bi şe...sizliktir bu ya.Anlamıyorum artık ben yemin ediyorum tıkandım.Onun icin cocuguna sahip cıkmayanlara,onun için uyur gezer gibi dolasanlara bagırıp çagırmam!Hayır sen dısarsını cenneten bi kose mi sanıyosun be adam,be kadın.Onun için kendinizi unutun,ama cocuklarınızı unutmayın!
ortalık pislik kaynıyor malesef rabbim evlatlarımızı bizleri korusun.

yorumu okuyunca acaba kuzen falan mıyız diye düşündüm. Ama profilinize baktım değiliz:)
Benimde dedemde aynı şeyi yapardı. Küçükker her pazar dedemlere giderdik her seferindede yapardı. Ama allahtan hic kıyıda köşede tek başımayken hiç yapmadı. Özellikle ortalık kalabalıkken annemler babamlar ve hatta daha başka insanlar varken yapardı.
Sanki sapıklık güzel bişeymiş gibi kendini herkese karşı sapık gibi gösterme çabası neyse.. Acaip rahatsız okurdum. Ama en azından biliyorumki kendince şaka yapıyodu beni utandırmaya çalışıyodu. Bide memem yokken yapardı memeler çıkmaya başlayınca o hareketi bıraktı.
Çok benzer gerçekten yaşadıklarımız ama dediğim gibi konduramıyorum tabiki. Aynen benimde annemin kuzenimin filan yanında olmuştu olay Allahtan birbirimize uzak şehirlerdeydikte tekrarı mümkün olmadı. Çünkü ben küçükken bile babamın yanında atletle dolaşmayan bir kız çocuğuydum :(

Cok üzücü şeyler yazmışsınız. bende 8 yaşındayken yasadım bunu. Ne acı ki o serefsiz sadece elledi diye seviniyorum su sıralar. Daha kotusu de olabilirdi. Buna şükretmek kadar igrenc bi sey yok sanırım. Tabiki bende kimseye soylenedim. Hatta o an onun taciz olduğunu dahi idrak edemedim. Benim 8 yasındaki beynim bile 8 yasındaki çocuğa o niyetle yaklaşılabilme ihtimalini reddetti. Sadece cok rahatsız olduğumu hatırlıyorum.

Guzel anneler, çocuklarınıza HAYIR demeyi öğretirseniz taviz dahil bir suru şeyin önüne geçmeniz mümkün. Anneannesi sevmek mi istiyor, öpebilir miyim desin. Hayır derse üstelemeyin. İstemediği temasları normal görmeye küçük yasta başlamasın. Surekli takipte ve tetikte olmaktan baska yol yok. Ben su yasımda diken üstündeyim, allah cocukları bu pisliklerden uzak tutsun.

Seneler önce boyle bir sey okumuştum, hayatımda en etkilendiğim olaydır sanırım. Ne yazık ki herkesten gelebilir bi tehlike bu. Cok dikkatli olmak lazım. İnsallah bizlerin çocuklarının boyle acı tecrübeleri olmaz

http://www.gundemkibris.com/ahlaksiz-babanin-igrenc-itiraflari-36561h.htm
malesef beterin beteri var deyip seviniyoruz canim.linkteki yazıyı okudum ne acı işte bizi. Başımıza da gelebilirdi gelebilir de tecavüz edip öldürmüş lanet baba pislik Anne ve amca yardım etmis ..

Bu tarz konular beni paranoyak yaptı yanlış anlamayın sizin konu için söylemiyorum neler duyup neler okuyoruz ama olup bittikten sonra
Benimde bir kızım var daha 6 aylık ama cildiriyorum bisey olacak diye
Çalısmaya başlayacağım ne yaparım o Zaman bilmem
Bu konuda biseyler yapmak lazım biz kadinlar olarak tamam kendi evladımızı koruyalım ama ya diğer kuzular :KK43:

Bu tarz konular beni paranoyak yaptı yanlış anlamayın sizin konu için söylemiyorum neler duyup neler okuyoruz ama olup bittikten sonra
Benimde bir kızım var daha 6 aylık ama cildiriyorum bisey olacak diye
Çalısmaya başlayacağım ne yaparım o Zaman bilmem
Bu konuda biseyler yapmak lazım biz kadinlar olarak tamam kendi evladımızı koruyalım ama ya diğer kuzular :KK43:
haklısin niye yanlış anlayım canim ben de öyleyim inan paranoyak gibi daha bu sabah kızımı kucağına alan akrabalık rüya gördüm kızım alsamda kucağından yine otutturdu...rüyalar sapityi Rabbim evlatlarımızı korusun.

Kız OTE="limon06, post: 46910663, member: 208630"]Ne mutlu ki SİZE gulebiliyirsunuz çocuk yasta hep sacimi yolardim avuç avuç, 7 8 yaslarimda bacağımı minik minik keserdim acı çekmek hoşuma giderdi ,aileme karsi ofkem hic bitmedi sırf bu yüzden istediğim Mesleği yapamadım subay olmak isterdim hep olamadın. Kızımı babasına bırakıp gidemedim gitsem.de kızımı kucağında ziplattigin düşündüm. Sanslisiniz sadece ağzınızi yıkayınca geçmiş ben ruhumu yikasam geçer mi?[/QUOTE]
Kiz cocuktuk anam bile bile mi gittik sanki vallaha ben guluyorum yani hatirladikca Allahbbelasını versin napim yas mmı tutak tecavüze uğramadik ya

Çocuktumcarlettjohansson, post: 46910549, member: 760681"]Şakamısınız siz ? Bi de gülüyorsunuz kusura bakmayın annenizde normal değilmiş !
Nasıl yani :KK57: ağzını çalkalatıp yıkıyo dövüyodu sizi ?[/QUOTE]
Cocuktuk akil edemedik napak olek mi mazot mu kkemirek bali mi cekek . Senin annen ne kadar normal onu once bi sorgula neyin kafasi bu ya senin cocuguna boyle bisiy olsa napacan cocugunu mu oldurecen bi daha yapmayim diye dovdu kadin napsin oldursun mu ayrica aen benim anneme normal degil dicek kadar ileriye gidemezsi

Kız OTE="limon06, post: 46910663, member: 208630"]Ne mutlu ki SİZE gulebiliyirsunuz çocuk yasta hep sacimi yolardim avuç avuç, 7 8 yaslarimda bacağımı minik minik keserdim acı çekmek hoşuma giderdi ,aileme karsi ofkem hic bitmedi sırf bu yüzden istediğim Mesleği yapamadım subay olmak isterdim hep olamadın. Kızımı babasına bırakıp gidemedim gitsem.de kızımı kucağında ziplattigin düşündüm. Sanslisiniz sadece ağzınızi yıkayınca geçmiş ben ruhumu yikasam geçer mi?
Kiz cocuktuk anam bile bile mi gittik sanki vallaha ben guluyorum yani hatirladikca Allahbbelasını versin napim yas mmı tutak tecavüze uğramadik ya[/QUOTE]travma yaşamak için illa tecavüze gerek yok birinin korkutmasi ,dokunması vs yeterli yani şu yaşında gulebiliyorsan için bir tuhaf olmuyorsa Entresan ...Ne şanslısin anam kizzz!!!! Sen tabiki yas tutma guldugu şeye nasıl yas tutar insan !yas tutmak zaten keyfi bir şey değil !

Bebeğim c"limon06, post: 46948563, member: 208630"]Kiz cocuktuk anam bile bile mi gittik sanki vallaha ben guluyorum yani hatirladikca Allahbbelasını versin napim yas mmı tutak tecavüze uğramadik ya[/QUOTE]travma yaşamak için illa tecavüze gerek yok birinin korkutmasi ,dokunması vs yeterli yani şu yaşında gulebiliyorsan için bir tuhaf olmuyorsa Entresan ...Ne şanslısin anam kizzz!!!! Sen tabiki yas tutma guldugu şeye nasıl yas tutar insan !yas tutmak zaten keyfi bir şey değil ![/QUOTE]
Bebegim çocuktum ama napabilirim ki şimdi olsa su yaşta tabikide ağır bi tramva tabikide yas bile tutardim şimdiggülüp geciyorum olay bu niye buyutosunuz onu cozemedim ben

Çocuktumcarlettjohansson, post: 46910549, member: 760681"]Şakamısınız siz ? Bi de gülüyorsunuz kusura bakmayın annenizde normal değilmiş !
Nasıl yani :KK57: ağzını çalkalatıp yıkıyo dövüyodu sizi ?
Cocuktuk akil edemedik napak olek mi mazot mu kkemirek bali mi cekek . Senin annen ne kadar normal onu once bi sorgula neyin kafasi bu ya senin cocuguna boyle bisiy olsa napacan cocugunu mu oldurecen bi daha yapmayim diye dovdu kadin napsin oldursun mu ayrica aen benim anneme normal degil dicek kadar ileriye gidemezsi[/QUOTE]Çocuktun akıl edemezsin tabiki sen !ay bu kafa fazla değil mi sana ?ne demek bali mi çekek mazot kemirek kim sana bunları yap dedi kim sana git öldür dedi? Ayrıca buraya yazanlar kesinlikle bu travmaya rağmen şanslı olanlar ya şanslı olmayanlar onlar Nerede belki senin dediğin gibi mazot kemiriyordur bali çekiyordur belki intiharı eşiğinden dönmüştür ya da intihar etmiştir ya da başka yollarda anladın mi bu kadar basit konuşmalar yapma rica ederim lütfen anam kız falan diye de konusup konuyu Basitleştirme! zira bize göre ciddi bir konu...

Bebeğim c"limon06, post: 46948563, member: 208630"]Kiz cocuktuk anam bile bile mi gittik sanki vallaha ben guluyorum yani hatirladikca Allahbbelasını versin napim yas mmı tutak tecavüze uğramadik ya
travma yaşamak için illa tecavüze gerek yok birinin korkutmasi ,dokunması vs yeterli yani şu yaşında gulebiliyorsan için bir tuhaf olmuyorsa Entresan ...Ne şanslısin anam kizzz!!!! Sen tabiki yas tutma guldugu şeye nasıl yas tutar insan !yas tutmak zaten keyfi bir şey değil ![/QUOTE]
Bebegim çocuktum ama napabilirim ki şimdi olsa su yaşta tabikide ağır bi tramva tabikide yas bile tutardim şimdiggülüp geciyorum olay bu niye buyutosunuz onu cozemedim ben[/QUOTE]yahu arkadaşım zaten çocukluk dönemi hassas travma oluyor mesela annen senin dövmüş ağzını yıkamis dimi? süper sen etkilenmemissin ama biz etkilendik sen gülüyorsun tuhaf geldi bu yani olay .Etkilenmemen harika ,güvensizlik yaşamaman harika Ne mutlu sana.Olayı büyüten de yok ayrıca şuraya bir sürü kişi yazdı biride çıkıp senin gibi gülmedi napalım olekmi balımı çekek demedi! Bu hassas bir konu ama gülüyorsun.

Back
X