olgun değilsin dedi.olgunluk neydi ki?

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
Kızlar erkek arkadaşımla ilgili problemlerimi anlatmaktan inanın çok yoruldum zaten terk etti beni... Beni neden niye terkettiğini düşünmekten ve anlatmaktan inanın çok yorgunluk hissetmeye başladım çünkü biliyorum ki ben nasıl olursam olayım beni yinede terkedecek birine yıllardır deli gibi aşığım hemde tüm hatalarına rağmen. Benim asıl merak ettiğim ise şu bana sürekli olgun değilsin çocuk gibisin diyip duruyor bunuda onun ilgisizliğine göz yummamam sebebini sormam,sosyal medyada eklediği başka kızları kim diye sormamdan dolayı söylüyor. Ama bazen düşünüyorum gerçekten haklı mı olgun değil miyim diye. Olgunluk bunları sorgulamamak mı? yaşım 23 onunki ise 29. Beni bu yüzden dolayı terketti. Hemde evlilik düşünüyorken... İnanın bunları kendime sormaktan kafayı yiycem.

Canım o da bahane olarak bunu bulmuş ilgiyi sadece çocuklar mı bekliyor yani? İlerde evlenseniz bile mutsuz olacaktınız önünde hayırlı kısmetlere bak ..

Olgunluk nedir bilmiyorum herkese gore degisiyor. Ben kimseye ilgi icin yalvarmadim ama cok agir, oturakli bir tip degilim. Kaldiki bana gore agir olmak olgun olmak degildir. Bildigin sıkıcılar. Boyle agir takilan, olgunluk olgunluk diye vik vikleyen tipler gercekten beni bunaltiyor.

o bana çocuk gibisin diyor sebebi ise ilgisini istemem oluşuydu ve bu kızlar kim diye sorun yapıyordum.bundan dolayı diyordu canım

Bahane uydurmuş ışte

Canım o da bahane olarak bunu bulmuş ilgiyi sadece çocuklar mı bekliyor yani? İlerde evlenseniz bile mutsuz olacaktınız önünde hayırlı kısmetlere bak ..
evet canım farkındayım ancak suçu bana yükleyip gitti ya vicdanım hiç rahat değil acaba ciddi giden ilişkiyi ben mi bozdum diyorum.vicdan anlamında çok huzursuzum.her yerden engelledi zaten beni

Başka ayrılık sebebi bulamamış bunu bahane etmiş gibi. Salla gitsin önüne bak.

sizin terk etmek icin daha cok sebebiniz varmis. onunuze bakin. giden gitmistir.

Seni tanımadığım için bir şey söyleyemem ama o olgun sevse kendi yaşında birini bulurdu neden seninle sevgili olmuş madem bana biraz yalan geldi o dediği
bende bunu sürekli sorguluyorum ona askerdeyken fikirlerim değişti diyor. ben ilk başladığımızda nasılsam hala öyleyim. zoruma gidiyor bana böyle söyleyip gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…