- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
evet canım o bekledim onu askerden dönene kadar döndükten 5 ay sonra terkettiAskerde olup 3 hafta aramayan mi bu? E zaten cocuk ilgisizmis, senin terk etmen gerekirken bir de kendinde hata ariyorsun. Hatan seninle ilgilenmeyenin ustune dusmek
laf söylemeye kalmadı canım lafı ağzıma tıkadı sessiz kaldım ne yazık ki'olgun değilsin çocuk gibisin' deyince sende 'sende kaslı değilsin, algın gibisin.Ben birşey diyor muyum?'deyip yapıştırsaydın lafi
benim anlamadığım askere gitmeden önce nişan yaparız diyen adam askerden dönünce benden ayrıldı yediremiyorum kendime inanEh birinin bu ilişkiye son vermesi gerekiyormuş bakmış ki herşeye laf yapsan da bitirmiyorsun oda terketmiş.
Kimse vazgeçilmez değil.
o bana çocuk gibisin diyor sebebi ise ilgisini istemem oluşuydu ve bu kızlar kim diye sorun yapıyordum.bundan dolayı diyordu canımOlgunluk nedir bilmiyorum herkese gore degisiyor. Ben kimseye ilgi icin yalvarmadim ama cok agir, oturakli bir tip degilim. Kaldiki bana gore agir olmak olgun olmak degildir. Bildigin sıkıcılar. Boyle agir takilan, olgunluk olgunluk diye vik vikleyen tipler gercekten beni bunaltiyor.
Bahane uydurmuş ışteKızlar erkek arkadaşımla ilgili problemlerimi anlatmaktan inanın çok yoruldum zaten terk etti beni... Beni neden niye terkettiğini düşünmekten ve anlatmaktan inanın çok yorgunluk hissetmeye başladım çünkü biliyorum ki ben nasıl olursam olayım beni yinede terkedecek birine yıllardır deli gibi aşığım hemde tüm hatalarına rağmen. Benim asıl merak ettiğim ise şu bana sürekli olgun değilsin çocuk gibisin diyip duruyor bunuda onun ilgisizliğine göz yummamam sebebini sormam,sosyal medyada eklediği başka kızları kim diye sormamdan dolayı söylüyor. Ama bazen düşünüyorum gerçekten haklı mı olgun değil miyim diye. Olgunluk bunları sorgulamamak mı? yaşım 23 onunki ise 29. Beni bu yüzden dolayı terketti. Hemde evlilik düşünüyorken... İnanın bunları kendime sormaktan kafayı yiycem.
evet canım farkındayım ancak suçu bana yükleyip gitti ya vicdanım hiç rahat değil acaba ciddi giden ilişkiyi ben mi bozdum diyorum.vicdan anlamında çok huzursuzum.her yerden engelledi zaten beniCanım o da bahane olarak bunu bulmuş ilgiyi sadece çocuklar mı bekliyor yani? İlerde evlenseniz bile mutsuz olacaktınız önünde hayırlı kısmetlere bak ..
yaptığım çocukluk değil dimi?Bahane uydurmuş ışte
Seni tanımadığım için bir şey söyleyemem ama o olgun sevse kendi yaşında birini bulurdu neden seninle sevgili olmuş madem bana biraz yalan geldi o dediğiyaptığım çocukluk değil dimi?
bende bunu sürekli sorguluyorum ona askerdeyken fikirlerim değişti diyor. ben ilk başladığımızda nasılsam hala öyleyim. zoruma gidiyor bana böyle söyleyip gitmesi.Seni tanımadığım için bir şey söyleyemem ama o olgun sevse kendi yaşında birini bulurdu neden seninle sevgili olmuş madem bana biraz yalan geldi o dediği
ailesine bile böyle söylemiş.suçu bana atıyorlar ailecek. seneye evlenecektik oysaki...Başka ayrılık sebebi bulamamış bunu bahane etmiş gibi. Salla gitsin önüne bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?