Olgun yumurta hiç çıkmadı, çok yorgunum dostlar

Amiin. Gerçekten mi maşallah. Benim bir tüpüm tek açık o yüzden korkuyorum da açıkçası

Olacağı zaman hiç bir engel yok bende kronik enfeksiyonu varsı tüplerde yani hiç olmayacak anda oldu
İnşallah bana da nasip olur yemin ederim bu süreç çok zor. Psikolojik olarak aylar öncesinden başlıyor hangi Dr a gitsem benm için daha iyi bir sürü iğne ve şehir değiştirmek zorunda kalıyoruz. Maddi olarak sıkışıklık. Sonucunda mutluluk varsa ne âlâ ama maalesef ki her zaman öyle olmuyor. Ben de işte arı sütü polen propolis falan kullanmaya başladım 10 gündür. Kabak çekirdeği tüketiyorum işte bir takviye almak istiyorum onun dışında OMEGA d vit falan kullanıyorum bakalm artık nasip

Size katılıyorum bende yeni transfer oldum embriyo kalitemde iyi değildi hatta 4.gün transfer oldum 5.güne kalıp dondurma yapılacak embriyolarım yaşamadı ve kendimce matematiğini yaptım bunlarda rahimde yaşamaz diğerleriyle aynı kalitede diye sonra Allaha tevekkül etmekten başka çarem olmadığını kabul ettim .O derse olur yoksa en iyi embriyolar bile konsa Rabbim istemeyince olmuyor.Transferin 9.günü idrarda 10.günü kanda ve 12.günü istenilen seviyede artışıyla pozitifi görmemi nasip etti mevlam ,inşallah kalp atımını duymayı ve sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah.

Ne güzel bir haber alışmışsınız sizin için çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip olsun. Dualarınızda bizlere de yer verin inşallah bizlerde bu sevinci yaşamak kucağımıza almak nasip olsun.

Amin inşallah …Rabbim sabrımızı şükre çevirsin hepimizin ,dileyen isteyen herkese nasip etsin.(amin )

3 opu oldum bir transfer oldum ve olmadı. ardından prp yaptırdım dinlenme aşamasındayım. Yapacak bir şey yok bu aşamada dinleniyorum takviye alıyorum hepsi bu. Ekim ayında psikolojim yeterse devam. Yetmezse yapabileceğim bir şey yok diyip müdahale etmeden akışına bırakacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…