Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizimki eşimin küçük yaşta testisinden ameliyat geçirmesi sebebi ile tane ile çıkış ve morfolojisi çok kötü kaliteli embiryo oluşmuyor.Allah size de herkese şifa verir inşallah çabalarımızın sonucunda mucizelerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşlar benimde tüplerm tıkalı eşime de şiddetli oat tanısı konuldu biz şuanda doktorun.bize verDigi promen k ve Sperra ilaçlarını kullanıyoruz ayriyetten kur olarak maranki macunu zeytinyağında bekletimis incir nohut yemeğe ısırgan otu cayi havuç suyu yapıyoruz ben kendime işte Arisutu-bal-polen incir ve havuç suyu yapıyorum aralıkta tup bebek tedavisi göreceğim için şimdiden bunları kullanaym kaliteli.olsun dedm siz neler yapıyorsunz

Merhaba. Sizde şimdilik bir değişiklik oldu mu

Evet canm çok sukur 2 aylık uygulama sonucu esimin sperm sayisi 2.5 milyondan 15 milyona kadr cikti

Vay be çok sevindim. Kaçırmış olabilirim de size bu ilaçları hangi dr önermişti

Sağl cnm benm kaan aydos önerdi ama bitkisel kürleri de o verdi bitek maranki macununu ben internetten arastrp yaptm

Sağl cnm benm kaan aydos önerdi ama bitkisel kürleri de o verdi bitek maranki macununu ben internetten arastrp yaptm
Peki bunları gün içinde hangi saatlerde verdiniz. Benim eşim ben olmadan almaz. Hepsini akşam vermem gerekiyo siz hangi saatlerde hangi dozlarda verdiniz

Canm bi ilacı sbaah aksam iciyor bi ilacı sadece akşam iciyor inciri sabah ac karna yiyir ardindan macun sadece sabah ise gitmedn aç karna yiyor arkasndan birsey yemoyor 1 saate kadr snr is yerinde öğlen yemeğinden sonra isirganitunu iciyor akşam da yatmadan önce havuç suyu taze sıkıorum içip yatıyor öyle yani harekt hep 0 iken bu sefer 0.5 olmus ona bile çok sevindm

çok sevindim, nşallah daha güzel olur sonuçlar, bu arada morfolojiniz hep iyi miydi? iyi değilse düzelme oldu mu?

çok sevindim, nşallah daha güzel olur sonuçlar, bu arada morfolojiniz hep iyi miydi? iyi değilse düzelme oldu mu?

Vallahi canm eşimin test verdiği hastane devlet hastanesi morfoloji yazmiyordu bilmiyorum duzeldimi duzelmedimi diye açıkçası ben eşim ve kendime omega 3 e de bsslamayi dusunuyirm doğal e vitamini de almayi dusunuyirm doğal e vitamini morfoloji düzeltir diye nasılsa aralıkta tup bebek yapacam. Daha 1.5 ay var nerdeyse belki iyi olur Ozmana kadr

hadi hayırlısı olsun. Ama morfoloji de önemli sanırım. Kaan aydos önemsiz dese de çoğunluk önemli olduğunu söylüyor, bence de önemli. Netcede kaliteli spermler kalitesizlerin önüne geçemiyorsa gebelik oluşmuyor olabilir belkii..

Haklisin canm morfoloji için saracoglu doğal e vitamini diyir ama ben hangisi doğal bilmedigm için marka vermiyorlar çünkü saracoglu şey dedi keten tohumu yagi soğuk pres olacak salatada çorbada kullanabilrsnz e vitamini bombası diyor o derece e vitamini morfoloji için çok çok iyidir bu arada

Aa keten tohumu yağını bilmiyordum. Sade içilmesi mümkün olmayacak bişey mi? Eşim salataya çorbaya yemeklere filan bişey kattirmaz ama bu bilgi çok iyi oldu ya

Aa keten tohumu yağını bilmiyordum. Sade içilmesi mümkün olmayacak bişey mi? Eşim salataya çorbaya yemeklere filan bişey kattirmaz ama bu bilgi çok iyi oldu ya
Canım bunun fazlası zarar ama günlük sadece 1 çay kaşığı tüketilebilir diyor daha fazlası zararlı ayrıca sac ve tırnağa da iyi geliyormuş bakalım ben sağlık ocağına gideceğim yarın doktora sorayım bakayım ne diyecek

Bizde aynı sıkıntı var canım baya olmuş buraya yazalı ne durumdasınız yardımcı olabilirmisin lütfen

Canım yazını yeni okudum bşzdede aynı sıkıntı var hiç celalettin peruya gittin mi biz ona başlamayı düşünüyoruz

Arkadaşlar bizde cekalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz eşimin spermi çok az ilk de 1-2 çıkıyodu sonra tüp aşamsında 200- 3000 kadar var dediler zaten o tadavide kimyasalla sonuçlandı hatta bu rahatsızlık kriptoozospermi diye geçiyo yada oat diyede bizimle benzer rahatsızlığı olan var sonuç alan var mı

Bizde aynı sıkıntı var canım baya olmuş buraya yazalı ne durumdasınız yardımcı olabilirmisin lütfen
Selam canım, geçen ay oğlumu kucağıma aldım. Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına. Eşim tesa ameliyatı oldu, kaliteli sperm bulundu. O spermlerden biri ile benim yumurtam döllendi ve oğlumuz sonunda geldi.
Tavsiyem çok beklemeyin, hızlıca tesa ameliyatına geçin. Alternatif tedaviler, ilaçlar vs bizde hiç işe yaramadı. Sadece vakit kaybettiğimizle kaldık.

Biz 4 kere denedik tüp bebek . Ejakülat spermiyle . Doktor bu sefer Tese olmasını tavsiye etti ama ben kararsızım . Sperm çıkışı varken doğru bir karar mı bilemedim . Ama siz böyle yazınca aklıma da yattı aslında . Rica etsem hikayenizden bahseder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…