- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
yarın beni arayıp o kadar iğneden sonra transferin iptal diyecekleri anı bekliyorum,,,doktorum aradı o kadar ümitsiz bir konuşmaydı ki anlatamam ,,,çaresizlik ,,neden böyle olmuştular,,bir daha ki tedavi için giriş konuşması falan falan falan,,,tutunma kolaylaşsın diye hisetereskopi olmalar ,,rahime çizik attırmalar ,,kürler sağlıklı beslenmeler derken opudan sonra 3 kötü embriyo ve yarın arayıp onlar artık yok diyecekeler hazır mıyım bilmiyorum !! alıştırdım sanırım kendimi ,,transfersiz bir tedavi ,,kırılan ümitler,,,endişe ,,metanet ,, yeni ümitlenmeler ,, her şeyi hissediyorum iliklerimde...bi an geliyo hissizleşiyorum duygularım alınmışş gibi oluyorum ,,bahaneler üretiyorum kendime tutunacak dalım olsun diye,,,
evet 2. denemem di ama kötü bir tecrübe oldu bütün ümitlerimi zamansın sildi götürdü ilk defa yorgun ve azimsiz hissediyorum kendimi...aklımda ya diğeri de böyle olursa endişesi beni çok yoruyoo ,,hiç anne olamayacakmışım endişesi sarıyo her yanımı,,eşime bakıyorum gözlerim doluyo en azından o haketmiyo mu baba olmayı diye
çocuksuz bi hayatı düşlüyorum sonra daha çok olmadan düşüncesi bile beni yoruyo,,,ne zormuş onlara kavuşmak,,,ne zormuş tatmadığın bir duygunun hasretini çekmek ...Yarın için dua edin bana ,,Rabbimden o haberi duyduğumda metanet istiyorum,,, 3.ye ne zaman cesaretim olur onu da bilmiyorum 2.cisi 1.nin hemen arakasından olmuştu ama 3. için bunu yapabilecek gücüm yok sanırım çok korkuyorum...ARTIK ÇOK DAHA FAZLA KORKUYORUM...
Hic umutsuzluğa kapilma arkadasim. tup bebekte zaten bir tane sağlıklı sperm bulundumu tamam. Bizim test sonucumuz sifir çıkıyordu yikama sonrasi bir iki canli sperm çıkıyordu o yüzden hiç karamsar bakma ben ilk demede hamile kaldim ve altinci aydayim bi sorun yok Allah a şükür.merhaba. eşimde de bu sorun var. adı bile zoriçinizden hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı? Eylül'de tüp bebek düşünüyoruz ama çok umutsuzum..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için. benim bir endişem de morfoloji. normal morfolojimiz Sıfır. benim kafama takılan, şimdi bunun anlamı doğacak bebeğimiz nasip olursa tabi engelli mi olcak? yani böyle bir risk mi var? sonuçta morfoloji sıfırsa sağlıklı sperm yok demek doğru mu biliyorum?Hic umutsuzluğa kapilma arkadasim. tup bebekte zaten bir tane sağlıklı sperm bulundumu tamam. Bizim test sonucumuz sifir çıkıyordu yikama sonrasi bir iki canli sperm çıkıyordu o yüzden hiç karamsar bakma ben ilk demede hamile kaldim ve altinci aydayim bi sorun yok Allah a şükür.
O kadar bilgim yok çünkü bizde sperm sayisi sifir ciktigi icin morfolojinin degerlendirilmesi bile yapilamiyordu.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için. benim bir endişem de morfoloji. normal morfolojimiz Sıfır. benim kafama takılan, şimdi bunun anlamı doğacak bebeğimiz nasip olursa tabi engelli mi olcak? yani böyle bir risk mi var? sonuçta morfoloji sıfırsa sağlıklı sperm yok demek doğru mu biliyorum?
Canim ben bunu çok arastirmistim . Morfoloji şekil bozuklugu ve morfolojisi bozuk spermin dna si düzgün. Olabilir . Sperm dna hasari yaptırın istersenizRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için. benim bir endişem de morfoloji. normal morfolojimiz Sıfır. benim kafama takılan, şimdi bunun anlamı doğacak bebeğimiz nasip olursa tabi engelli mi olcak? yani böyle bir risk mi var? sonuçta morfoloji sıfırsa sağlıklı sperm yok demek doğru mu biliyorum?
amin Allah Razı olsun. sana da gönlündekileri hayra çevirip versin RabbimO kadar bilgim yok çünkü bizde sperm sayisi sifir ciktigi icin morfolojinin degerlendirilmesi bile yapilamiyordu.
Cok üstüne dusunme fazlada arastirma bence . Çünkü bosuna kafamiz karisip karamsarliga kapiliyoruz sen Rabbine sigin hayirlsiini iste icine sinen bir doktorla yola koyul onada guven gerisi Allah in takdiri. Biz elimizden geleni yapicaz, O ne dediyse o olacak sonuçta. İçini ferah tut inşaallah en güzel sekilde sana da Rabbim yasatir bu duyguyu.. hepimize tüm isteyenlere..
çok teşekkür ederim cevabın için. inşallah tüp bebeğe başladığımızda hepsini konuşcam doktorla. şuan rahim düzeltme sonrası beklemedeyim. öncelik rahim ameliyatı olunca bunları sormak hiç aklıma gelmemişti.Canim ben bunu çok arastirmistim . Morfoloji şekil bozuklugu ve morfolojisi bozuk spermin dna si düzgün. Olabilir . Sperm dna hasari yaptırın isterseniz
canım benim şuan 5 aylık bebeğim var. imkansız değil, bende öyle sanıyordum. allahım sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallahHamile kalan oldu mu acaba
Amin inşallah canımcanım benim şuan 5 aylık bebeğim var. imkansız değil, bende öyle sanıyordum. allahım sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah
tüp bebekAmin inşallah canım
Tüp bebek mi doğal yoldan mı canım sizin ?
immotil hareketsiz sperm demek. sadece ölü değil hareketsiz olanlar için de kullanılıyor. eğer hareketsizse bu tüp bebekte önemli değil. zaten sıkıntı olsaydı eşinden küçük bir operasyonla sperm alma ihtiyacı duyarlardı. kendini yıpratma. bu işin matematiği yok arkadaşım.Arkadaslar merhaba bende cok uzun zamandir takip ediyorum burayi. Gecen hafta tup bebege basladik esimden test istediler. 15 adet immotil sperm bulundu donduruldu. Immotil sperm sizce tup bebekte ne kadar saglikli immotilin ölü hucre oldugunu biliyorum. Kafamiz cok karisik psikolajik olarak yipranmis durumdayim. Bilgisi olan bana yardimci olsun luttfenn.. !!!
immotil hareketsiz sperm demek. sadece ölü değil hareketsiz olanlar için de kullanılıyor. eğer hareketsizse bu tüp bebekte önemli değil. zaten sıkıntı olsaydı eşinden küçük bir operasyonla sperm alma ihtiyacı duyarlardı. kendini yıpratma. bu işin matematiği yok arkadaşım.
normal yolla dölleyemez belki ama tüp bebekte bu işlem laboratuvarda yapıldığı için spermin hareketi önemli değilAnladim. Ama hareketsiz sperm yumurtayi doller mi ? Butun cabamiz boşa gidecekmis gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?