- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
**sabah kahvaltıdan sonra arı sütü bal polen propolis / e vitamini
**2 saat sonra çoban çökerten çayı/ Q10
** öğlen muz ceviz bitter çikolata atıştırma
** akşam yemekten sonra çoban çökerten çay ve rondodan geçtiğim bi karışım var bir kase yiyor
avakado-ceviz-çiğ kaju-çiğ fındık-tarçın-zencefilk-çörek otu-muz-kivi-nohut-fasulye-soğuk pres keçibouynuzu-havuç :)
gece yatmadan da 1 çay kaşığı incir çekirdeği yağı içiyoruz
besin zehirlenmesi yaşamadık henüzz :):):):):):):)
Merhaba bizimde motil spemr çıkışı var bizede doktor bir kere tuo deneyelim çıkanlarla olmasa bir sene tedavi yaparız dedi ilaç yazalım dedi sağlıklı beslensin filan yani tedavisi olmalı ya sperme kötü gelen şeyler varsa azaltan düşüren iyi gelen şeylerde var elbet doktorlar neden böyle yapıo anlamıyorum bizde keçiboynuzu yapıyoruz hakkımda hayirlisi
bu yazı @laleaslan adlı kullanıcıya ait dün yazmıştım ona cevaplamış sağolsun bize de ümit olsun kızlar
''Canim bize oligoastonospermi gibi bi teşhis kondu yani hareket ve sayi azligi demek 19 tane çıkmıştı en son düşün zeynep Kamile gttik biz orda direk tüp bebek dediler ben arstrdim eşime yedirdim içirdim sende araştır tüp bebek deneemedn önce yedir içir mutlaka e vitamini al kapsül olarak içir inslh en kisa zamnda kavusursun bebegine''
yok canım tüp bebekledoğal yoldan mı hamile kalmış acaba?
canım ben ibrahim saraçoğlunu aradım bunu o verdi,,e vit//arı sütü bal polen propolis//çoban çökerten ve incir çekirdeği yağını o verdiği için kullanıyoruz,,,,ürolog vermezse saraçoğlu verirr :):) çobançökerten bitince de kırkkilit çayına geçicezooo süper biz bu kadar düzenli değiliz yabadem ceviz fındık yiyor nerdeyse her gece, daha önceden hiç meyve yemezdi şimdi onu düzenledik. Bir de kırmızı reishi mantarını önerdiler birçok şeye iyi geliyormuş yani bu konuda bir faydası olur mu bilmiyorum. Nohut yapıyorum sık sık. Canım bu çoban çökerten çayı ne? ilk defa duydum.
sanırım 50 tane spermmle kendiliğimden hamile kalıcammmmmmooo süper biz bu kadar düzenli değiliz yabadem ceviz fındık yiyor nerdeyse her gece, daha önceden hiç meyve yemezdi şimdi onu düzenledik. Bir de kırmızı reishi mantarını önerdiler birçok şeye iyi geliyormuş yani bu konuda bir faydası olur mu bilmiyorum. Nohut yapıyorum sık sık. Canım bu çoban çökerten çayı ne? ilk defa duydum.
canım ben ibrahim saraçoğlunu aradım bunu o verdi,,e vit//arı sütü bal polen propolis//çoban çökerten ve incir çekirdeği yağını o verdiği için kullanıyoruz,,,,ürolog vermezse saraçoğlu verirr :):) çobançökerten bitince de kırkkilit çayına geçicez
sanırım 50 tane spermmle kendiliğimden hamile kalıcammmmmm
yaaa şaka maka deli diceksiniz bana belki gülceksin ama ben de çok ümitliyim veren Allah olduktan sonra ümitsizlik neden olsun ki ?hiç belli olmaz canım bu işler olacak olduktan sonra bir tane sperm buluşuverir yumurtaylavalla ben her ay bekliyorum o büyük buluşmayıı
yaaa şaka maka deli diceksiniz bana belki gülceksin ama ben de çok ümitliyim veren Allah olduktan sonra ümitsizlik neden olsun ki ?
Arkadaşlar benim eşimdede bu sorun var 1000adet çıkıyor bazen onlardada globozosperm var 7 negatif denemem var
Bunu hangi merkez uyguluyor cevaplarsan sevinirim doktorlar sadece mikro enjeksiyon yapıyor denememiz gerektiğini ama şansımızın az olduğunu söylüyorlarTip I ve Tip II globozoospermi
Merkezimizde İyonomisin adı verilen hücre içi kalsiyum kanallarını açarak yumurta ve sperm aktivasyonunu sağlayan özel bir molekül kullanılarak bu hasta grubunda yüksek döllenme oranlarıyla beraber iyi embriyo gelişimi elde etmekteyiz.
böyle şeyler denenmiştir tabii ama yine de doktorlar ne diyolar canım
canım ben bunu bahçecinin sitesinden buldum biraaz araştıryım dedim...Bunu hangi merkez uyguluyor cevaplarsan sevinirim doktorlar sadece mikro enjeksiyon yapıyor denememiz gerektiğini ama şansımızın az olduğunu söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?