Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar motil sperm yani hareketli spermde döllenme oluyo dimi benimde aklıma takılan buuu arabın hepinizin işini kolaylaştırsın ins
evet canım motil sperm demek canlı sperm demek zaten,,benim 7 tane döllenmişti 5 i gitti 2 kalmışştı.

Bunu hangi merkez uyguluyor cevaplarsan sevinirim doktorlar sadece mikro enjeksiyon yapıyor denememiz gerektiğini ama şansımızın az olduğunu söylüyorlar

https://www.researchgate.net/publication/41835609_Ultrastructural_analysis_of_a_globozoospermia_case
okumanı tavsiye ederim canım ,,,ümitsiz olmadığını 7 deneme yapmış olman gösteriyo bana ki kaldı ki bu makalede de gayet olumlu bir sonuç var,,, daha önce bahçeciyle tanışmadıysan tavsiye ederim canım bir de orda dene.

Kızlar bu globozoospermia baş anomolisinde çıkıyor değilmi? Bizim sonuçlarda ayrıntı yazmıyor sanırım. Sadece baş anamolisi yüzdesi yazıyor. Siz nerede yaptırdınız spermiogramları?

evet canım motil sperm demek canlı sperm demek zaten,,benim 7 tane döllenmişti 5 i gitti 2 kalmışştı.

Ya bak canım sen yazdıkça aklıma sorular geliyor. Benim 8 i döllendi, 4 ü 5. güne gelmişti bir tanesinin kalitesi çok kötüydü. IMSI tekniği kullanılmadı. Bahçeci bu tekniği kullanıyor değil mi?

Arkadaşlar benim eşimdede bu sorun var 1000adet çıkıyor bazen onlardada globozosperm var 7 negatif denemem var

Canım bu konuda tüp öncesi üroloji doktorları bir şey demiyor mu? Yani tedavi falan vermiyorlar mı? Bu konuda hiç bilgim yok bizim testlerde ayrıntı yazmamışlar.

Teşekkürler bitanem ins hakkımızda hayırlısı olsun sevindim ya aklıma hep kötü kötü şeyler gelio ümitsizlik yok elbette ama stres var Rabbim hepimize yardım etsin ins

Canım bu konuda tüp öncesi üroloji doktorları bir şey demiyor mu? Yani tedavi falan vermiyorlar mı? Bu konuda hiç bilgim yok bizim testlerde ayrıntı yazmamışlar.
canım aslında üroloğa değil de androloğa gitmek lazım böyle durumlarda baksana bizim ürologgg hiç bişiii yazmadı bize

Ya bak canım sen yazdıkça aklıma sorular geliyor. Benim 8 i döllendi, 4 ü 5. güne gelmişti bir tanesinin kalitesi çok kötüydü. IMSI tekniği kullanılmadı. Bahçeci bu tekniği kullanıyor değil mi?
tabi kiiiii kullanıyor bahçeci olayın son noktası :):)

sen kayotip test yaptırdın mı canım ya senin ne güzel 5.gün blast aşamasına gelmiş bebişlerin biri kimyasal olmuş galiba yanlış hatırlamıyorsam,,,

ben şu an karyotip sonuçlarımı bekliyorum normalde 3. denemede falan istiolar aslında ama ben doktorumla konuştum bunları ben şimdiden yaptırcam dedim ne zararı olur ki faydası olur zararı olmaz diye ,,,onlar hemen istemiyolar maalesef hatta doktorum takıldı bana canım başka ne istersin daha neler yapalım diye :):) dedim bir de rahime çentik atalımm :):) onu zaten yapacaktı ki ben de bunu çok istedim,,normalde bunlar 2. negatiften sonra istemeye başlıyolar bunları sebebini sorunca da akılcı bir mantık sıralaması varmış mışşş.. :)

canım aslında üroloğa değil de androloğa gitmek lazım böyle durumlarda baksana bizim ürologgg hiç bişiii yazmadı bize

Doğru diyorsun canım.. Bu işte sanırım en iyi Kaan Aydos. web sayfasından bile bir çok şey öğrenebiliyorsun.

tabi kiiiii kullanıyor bahçeci olayın son noktası :):)

Ayy böle söleyince de bir an önce tekrar tüp denemek istiyorum:))

Doğru diyorsun canım.. Bu işte sanırım en iyi Kaan Aydos. web sayfasından bile bir çok şey öğrenebiliyorsun.

Ayy böle söleyince de bir an önce tekrar tüp denemek istiyorum:))
ya sorma negatifte alsak yeniden başlama o ümit insana yetiyo güzel ALLAHIM her defasında nasıl da ümitleri koyuveriyo içimize sanki hiç yıkılmamışız gibii

:) Benden istediler karyotip bu hafta yaptırıcaz eşimde yaptıracak. Rahime çizikte dondurulmuş öncesi yapılmıştı. Onda kimyasal oldu.. Pıhtılaşma testi karyotip in içinde mi oluyor. Onuda duyuyorum ama? periferik karyotip diye söylendi bize?

ya sorma negatifte alsak yeniden başlama o ümit insana yetiyo güzel ALLAHIM her defasında nasıl da ümitleri koyuveriyo içimize sanki hiç yıkılmamışız gibii

Aslında ben kimyasaldan sonra hiç yaptıracak güçte değildim manevi olarak.. Hatta bebek bile düşünmek istemedim çok üzülmüştüm. Ama işte zamanla tekrar toparlanıyorsun. Bir de bizi çok ümitlendirdiler yaa hiç bir problem gözükmüyor büyük olasılık tutar falan diye ama ne yazık kii..

tama canım o işte ,,,
eşinle senden periferik kandan yaym
sadece senden faktör 5 ve 2 istenmiştir

yani histereskopi oldun öyleyse .... sence korkmalı mıyım ?? acık tırsıom sanki:)

yani histereskopi oldun öyleyse .... sence korkmalı mıyım ?? acık tırsıom sanki:)

Evet canım oldum.. Hiç korkulacak bir şey yok.. Yumurta toplama işlemindeki gibi uyutuyorlar.. Uyandığımda sadece hafif adet ağrısı şeklinde ağrım oldu onun dışında gayet iyidim..

denizege34 canım senin taze tedavi mi olacak dondurulmuşun var mı ?

Yok canım taze olacak.. dondurulmuşları tükettik:))

O z

O zaman bereber günleri sayıcaz minik hormon iğnelirimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…