Canm bizde de oligodan var sanirim varikosel dendi kac sene once olmus esim zaten ama tekrarlandi dediler 5 milyondan 600bine 400 bine dustu tup bebege basladik hemen sperm havuzu yaptik 10 gunde bir gtti ve 19 yumurtayi dollucek kadar oldu ama ben korkuyorum cok ya biterse diye 1 2 aydr tahlil vermedik eger tup tutmassa kaan aydosa gtmeyi dusunuyorum varmi bizim gbi olanbayanlar bugün sesiniz çıkmıyor,,,,
canım sizin değerler bize göre çok iyi :) bizde 50 tane sperm var o kadar sakın ümitsizliğe kapılma,,,neticede çıkış var ,,kaldı ki şimdiden tüpün tutmayacağının planını yapma dua et ki tutsun inan yani,,, neticede her şey olacağına varıyo her şeyin çaresi var elbet ,,, Allah büyük...Canm bizde de oligodan var sanirim varikosel dendi kac sene once olmus esim zaten ama tekrarlandi dediler 5 milyondan 600bine 400 bine dustu tup bebege basladik hemen sperm havuzu yaptik 10 gunde bir gtti ve 19 yumurtayi dollucek kadar oldu ama ben korkuyorum cok ya biterse diye 1 2 aydr tahlil vermedik eger tup tutmassa kaan aydosa gtmeyi dusunuyorum varmi bizim gbi olan
canım sizin değerler bize göre çok iyi :) bizde 50 tane sperm var o kadar sakın ümitsizliğe kapılma,,,neticede çıkış var ,,kaldı ki şimdiden tüpün tutmayacağının planını yapma dua et ki tutsun inan yani,,, neticede her şey olacağına varıyo her şeyin çaresi var elbet ,,, Allah büyük...
ne zaman transferin belli mi? kaç sperminiz var şu an dondurulmuş ?
Canm pazartesi sonucumu alicam 2 embryo transferi yaoildi iyi kalite dediler ama 2 grup halinde 3 lu dondurduk sorma canm kendime eziyet ettim hep tutmassa sunu yapicam buna gdcem dye iste insanin basina gelen kendine buyuk .simdi dusunuyorum 18li yaslarda tuberkloz baslangici gecrmis esim hastanede falan yatmis yani fikirler fikirler allah yardimcimiz olsun ne icirsem napsam bilemedimcanım sizin değerler bize göre çok iyi :) bizde 50 tane sperm var o kadar sakın ümitsizliğe kapılma,,,neticede çıkış var ,,kaldı ki şimdiden tüpün tutmayacağının planını yapma dua et ki tutsun inan yani,,, neticede her şey olacağına varıyo her şeyin çaresi var elbet ,,, Allah büyük...
ne zaman transferin belli mi? kaç sperminiz var şu an dondurulmuş ?
Canm pazartesi sonucumu alicam 2 embryo transferi yaoildi iyi kalite dediler ama 2 grup halinde 3 lu dondurduk sorma canm kendime eziyet ettim hep tutmassa sunu yapicam buna gdcem dye iste insanin basina gelen kendine buyuk .simdi dusunuyorum 18li yaslarda tuberkloz baslangici gecrmis esim hastanede falan yatmis yani fikirler fikirler allah yardimcimiz olsun ne icirsem napsam bilemedim
o zaman şu an bhcg bekliyorsun değil mi ?Canm pazartesi sonucumu alicam 2 embryo transferi yaoildi iyi kalite dediler ama 2 grup halinde 3 lu dondurduk sorma canm kendime eziyet ettim hep tutmassa sunu yapicam buna gdcem dye iste insanin basina gelen kendine buyuk .simdi dusunuyorum 18li yaslarda tuberkloz baslangici gecrmis esim hastanede falan yatmis yani fikirler fikirler allah yardimcimiz olsun ne icirsem napsam bilemedim
hadi bakalım güzel haberler duyalım inşallah ,,,bizim de karyotip sonuçları çıkacaktı bu hafta uzadı dediler delirdim bakalım bu haftasonu alırız heralde 21 gün oldu resmen..Sabahtan beri test vermek için koşuşturuyoruz. Spermiogram dna hasarı karyotip felan.. sonuçları heyecanla bekliyorumBenim trombofili paneli kaldı bir tek.. Onuda yarın inşallah...
Evet canm pazartesi bakalim nasipseo zaman şu an bhcg bekliyorsun değil mi ?
yani şu an bebişlerinlesin,,ALLAHIM korusun siziii,,hadi bize güzel haberler ver inşallah..Evet canm pazartesi bakalim nasipse
Srun neydi cnm sizin insallah yaaa bizede versin rabbimmrb lar hanımlar bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim 2,5 yıl uğraştım çok şükür Rabbim çok aratmadan nasip etti inşlh sağ salim kucağıma aldığım günleri de görürrüm Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder vazgeçmeyin dua ve tedavi inşlh sonuca götürcek sizi
hadi bakalım güzel haberler duyalım inşallah ,,,bizim de karyotip sonuçları çıkacaktı bu hafta uzadı dediler delirdim bakalım bu haftasonu alırız heralde 21 gün oldu resmen..
Evet canm pazartesi bakalim nasipse
mrb lar hanımlar bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim 2,5 yıl uğraştım çok şükür Rabbim çok aratmadan nasip etti inşlh sağ salim kucağıma aldığım günleri de görürrüm Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder vazgeçmeyin dua ve tedavi inşlh sonuca götürcek sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?