- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Boşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışHangi konu atar msn link![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışHangi konu atar msn link![]()
Sen iste aşkım hemen kaldırdımAyni kafadaysak demekki![]()
Burdan kaçalım hemen konu sacma sapan ban yemeyekSen iste aşkım hemen kaldırdım![]()
Havada ban kokusu varBurdan kaçalım hemen konu sacma sapan ban yemeyek![]()
![]()
Farkli uyeliklerle ugrascak kadar işsiz mi acaba vala bravoBoşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışAynı kişiler mi onu merak ettim ben sadece
![]()
Kesin odur benceBoşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışAynı kişiler mi onu merak ettim ben sadece
![]()
Skfjshhs bende senin adına konu açıyım mı? ajdjajshhs
E yanlış biliyorlar dini nikahı
Aşk olsun gözden çıkarmışınya ondan görmemişsinnasıl olduda Seni gözden kaçırmışım![]()
Sen iste aşkım hemen kaldırdım![]()
Fazlasıyla paralellik gösteriyorsunuz o üyeyleKesin odur bence
tabi ki yok kendi ya koca ya da koca adayı zatennnnnSenin kocan yok ki beni çıldırtmak mı istiyorsun senin kocan yok !
Diğer konuda yazdığınızı okudum, Yanlış bilen sizsiniz.E yanlış biliyorlar dini nikahı
Yahu @OliviaaEvet evet, konuna yorum yazan herkes yanlış biliyor bir sen doğru biliyorsun.
Kocanın birbirimizi tanımadan evlendik, bir boşanıp tekrar, birbirimizi tanıyarak evlenelim demesini mantıklı bulan da bizdik zaten![]()