- 19 Mayıs 2020
- 47.353
- 212.712
- 598
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Ben sabah yoğum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah yoğum.
Ben direkt senin yorumu okuyup beğendim askım, o kadar mükemmel yazmışsın ki alıntıyı okumadım bile
Ya yerimBen direkt senin yorumu okuyup beğendim askım, o kadar mükemmel yazmışsın ki alıntıyı okumadım bile![]()
Biz hepimiz sabah “ben aslında yoğum”dicez bu gidişleBen sabah yoğum.
allah yazdıysa bozsunMune ablaaaaaa koş tüm forum kadınlarının isimleriyle konu açıcak tek tek
Hoçça ğalın ğidiyom benYa yerim
Biz hepimiz sabah “ben aslında yoğum”dicez bu gidişle![]()
Mune ablaaaaaa koş tüm forum kadınlarının isimleriyle konu açıcak tek tek
Napayim, kadın 3 defa adliye yolları taştan yapınca 3 talak doluyor sanıyor.
Ozellikle seni süpursün... buradan seslenmek istiyorum banlanmak istiyor katipcigimz ilk olacak bir el atalım lutfenUyuyordur kadın. Uyanınca hepimizi süpürecek merak etme.
Bişi içmesine gerek yok. Eşinizin boşanmak ve birbirinizi tanıyarak yeniden evlenmek istemesini mantıklı bulduğunuzda otomatik yükleniyor bu kafaNe içtin gece gece konu sahibi, benim de şu kafaya ihtiyacım var![]()
Caktirma ya ilk okuyunca ne oluyo falan dedim sonra farkettim
Uğurlar olsun kediye iyi bak orlarda üşütme diye kazak örüyom sana giderken uğra banaHoçça ğalın ğidiyom ben
Düzenleyene kadar kalbim çıkıyordu yerindenCaktirma ya ilk okuyunca ne oluyo falan dedim sonra farkettim![]()
@Oliviaa ‘nın kedisi mi varUğurlar olsun kediye iyi bak orlarda üşütme diye kazak örüyom sana giderken uğra bana![]()
Onun bir kedisi bile yok@Oliviaa ‘nın kedisi mi var![]()
Mapus kedisinden bahsediyor herhalde@Oliviaa ‘nın kedisi mi var![]()
Hııı benim kedim var, kedi aşığıyım. Sana bu kadar ısınmamın bir nedeni varmış diyecektim kedin olsaydıMapus kedisinden bahsediyor herhalde![]()
Seni de yanımda götürmeden olmaz EvvamUğurlar olsun kediye iyi bak orlarda üşütme diye kazak örüyom sana giderken uğra bana![]()
Kedim yok ama keşke olsaydıHııı benim kedim var, kedi aşığıyım. Sana bu kadar ısınmamın bir nedeni varmış diyecektim kedin olsaydı![]()