olmad.....baaramadm....lmek istiyorum

ben bu topiki sizinle tartışmak için açmadım....lütfen yaaaaaaaa nesenin derdin kardeşim anlamadım gitti...rahatsız olduysan girip bakmaz bana yazıp durmazsın...şahikayı izleyen sensin güzelim baksana ezberlemişsin...ben o dizileri seyretmem...o kadar boş vaktim yok malesef.....

Gerildim artik iyice, yazdiklarimi sildim sizde silebilirsiniz isterseniz. Unutalim gitsin bi yere varmayiz bu sekilde

bencede bu sekilde hiç biyere varilmaz.iyi niyetli olalimki rabbim kalbimize göre versin.

3 yıllık evliyim...şimdi diycenki daha yenisin biraz bekle ....ama dayanamıyom...bebeğimi istiyom......

evet canım ama sunu dıcem sana enazından benden de yenısın :)) ve ben su 14 haftlık hamişim...
eşimle 6 yıllık bırlıktelıgıgmız var ve bılıyormusun hıc tedavıde olmadık tam tedavı dusunuyordkkı bebgımızı n gelecegın ı ogrendık..bende umudumu kesıyordum yavas yvas..bende guatr rahtsızlıgı var ve hamiş kalmam zordu ınanamadım duyunca sok oldu m hatta bu sokla dusuk tehlıkesı atlattım cok sukur kurtuldu bebişim..sana dıyecegım şuki psikolojını yuksek tut zamanın varsa spor yap kımseyı takma esınle mutlu olmayı ıhmal etme bıraz acık olacak fakat sıksık cınsel bırlesme olması lazım haftada 3-4 kez mesela..
ben bu yıla kadar cok streslı gecırmıstım 6 yılımı streste cok etkılıyor ınsanı..
fakat ısten ayrıldım kendımı yenıledım bakım yaptım spor yaptım 10 kılo verdım yuruyuslere cıkıyordm esımle ılgılenıyordum bı anda degıstım herkes bana yenıden dogmus gıbısın sana noluyor dıyordu...
ısten ayrılmamın verdıgı mutlulukla hormonlarım da yerıne gelmıstı ve sporda yapıyordum..
ve bı zaman sonra duydumkı bebısım gelıyormus :)

moral cok onemlı eger kıloluysan kılo ver derım buda cok onemlı ...sormak ıstedgın olursa canım yardımcı olabılırım sana..
Rabbım yardımcın olacak buna ınan..amin

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım iyi niyetlerin için...senin adına çok sevindim..allah bu mutluluğu bizede tattırsın..gerçekten moral çok önemli ama olmuyo işte...bazen gereksiz yere bile insanın morali bozulabiliyo.....bende spora başlıycam düşüncem buydu 5 kilo fazlam var benimde onu vermem lazım..ne güzel kendi kendine hamile kalmışsın...söylediklerinde çok haklısın çok stres yapıyoruz doktorlar bile cinsel beraberliği bebeğim olsun diye yapmayın diyooooo......rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....çok yeşekkür edrim güzel paylaşımın için.....

rica ederım canım ne demek...
bebek sahıbı olma k ısteyenlerı gorunce uzuluyorum..
Ama dıyorum rabbımden umut kesılmez..ınanırmısın ben esıme derdımkı askım artık tedavı zamanı geldı esım derdııkı hayır Rabbımden umut kesılmez bıraz daha beklıyelm dusunsene 6 yıl yanı dıle kolay...
Ama masallah Yuce rabbımın ısı :) sukurler olsun...
Ozel mesaj yazabılırısn sormk ıstedıgın seyler olursa ne sorarsan yanıtlarım canı m ...moralını yuksek tut spor yap unutmaa..gunde 3 saat spor yapıodum ben evde hemde..:) ama aralıklarla sabah aksam oglen...saabahın korunde kalkıyodum plates ıcın tv programlarından ızleyerek :)
gercektn psıkolojı ınanılmaz etkılı..sana yardımcı olmak ıstıyorum canım ne ıstersen sor dedıgım gıbı ...rabbın yardımcın olacak ısallah :)

özelden atarım canım sormak istediğim soruları...ne güzel birbirimize destek oluyoruz...olması gerekende bu değilmidir...evet kabul ediyorum biz biraz aceleci davrandık ama şunu düşünerek başladım ben bu yola...anne lik...bugün tahlil sonucumu almaya gittim 2 saat sonra gel dediler...biraz dolaştım mağazaları hamile kıyafetleri baktım.....gerçekten çok büyük bir özlem...inşallah bizde o günleri görücez...allahtan umut kesilmez muhahkak...spor merkezine gidicem canım eğer kayıtlar dolmamışsa....evde pek beceremiyorum...

mapavili ınss tez zamanda bebıslerını kucagına alırsın guselım yorum yapmak ısterdım ama arkadaslar gereken herseyı en gusel sekılde anlatmıslar rabbım dualarını kabul etsın en yakın zmandaa.s.

aayne n canım bende aksama kadar evdeyım zaten netten baska bı ugrasım yok ..dısarıda cıkamıyorum dusuk tehlıkem var dıye..
sanırım sende ev hanımısın :) gorusurs sıksık dertlesırz...bzımde farklı sorunlarımz vardı canım fakat ben atlatmak ısteıdm mutlu olmak ıstedm Rabbıme sukurler olsn kı bu tavrımı bebeğimle ödüllendırdı...
cok cok dua edıyorum hala...

mapavili ınss tez zamanda bebıslerını kucagına alırsın guselım yorum yapmak ısterdım ama arkadaslar gereken herseyı en gusel sekılde anlatmıslar rabbım dualarını kabul etsın en yakın zmandaa.s.
canım çok sağol çok teşekkür ederim...iyi niyetin yeterli....allah bütün isteyenlere içinde banada nasip etsin inşallah....

evet canım ev hanımıyım..tabiyki görüşürüz sık sık dertleşiriz....konuşuruz.....yeterki birbirimizin dilinden anlayabilelim.....canım ben çıkyorum hepinize iyi geceler allaha emanet olun sende dikkat et bebeğine inşallah kucağınada alıcaksın allahın izniyle....

ışallah cnm Rabbımın ıznıyle ...amin..
Guzel Allahım hepımızı korur ve dualarımızı kabul eder..
Yetrkı bız ınanclı olalım ..
iyigeceler...
:)

günaydin kizlar.bugün çapada genetik test için randevum var.saat 8 de.ama beni uyku tutmadi.sabahin 5 inde kalktim.ilk bebegimi kaybedeli çok olmadi ama kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor.çok zor olsada.bir an önce genetigide yaptirirsak ikinci transferimi olcam allahin izniyle.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Kızlar dünki atışmayı görmüştüm ancak yazma gereği duymadım.. Öncelikle biz hepimiz bebek için ugraşıyoruz..
Bakın ben ilk tüp bebeği denediğimde 2 senelik evliydim yaşımda 21 idi şuan 22 yaşındayım 3 senelik evliyim..
Benim eşim kısırlığın en agır noktasını yaşıyor normal yollarla cocuk sahibi olmamız imkansız çünkü ,, o zaman ben üzülebilirim değilmi..

o yüzden kimsenin ne yaşdını bilmeden kırmayalım birbirmizi
hem ben çok karşıyım dur bakalım da başındasın denmesine ne münasebet ya ben 2. denmeyi yapıyorum dilerdimki konu sahibi arkadaşım benim kadar ugraşmasın ilk denemesinden olsun.. Kimse uzun seneler beklemesin hatta benim kadar bile beklemesin..
Birbirinizden özür dilemeniz gerekir diye düşünüyorum böyle konularda kırgınlık olmaz ikinizde hatalıydınız.. affınıza sıgınarak söylüyorum..
buarada bende ilk denemede negatifi aldığında bende ölmek istemiştim..

günaydın kızlar ....canım ne güzel yazmışsın sadece seninkilere şunu ekleyebilirim....herkez üzüntüsünü farklı yaşar...hiç uzatmaya gerek yok....yeterince moralim bozuldu zaten.....rabbim hepimizin kalbine göre versin inşallah.......

Arkadaşlar Gunaydın,
yazdılşarınızı okudum. ve lütfen uzatmayalım.
hepimizin bir amacı var ve bu amaç için birbirimizden destek alıyoruz konuşuyoruz. olumsuz sonuçlarımızda da karekterler doğrultusunda tepkilerimiz farklı olabiliyor. bu tepkilerde birbirimizi anlayışla karşılamamız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…