olmad.....baaramadm....lmek istiyorum

hemen moralini bozma canım 11 . hatta12. günde çıkmayıpta kan testinde çıkan çok sabah ilk idrarla yaparsan daha güzel net sonuç alabilirsin allah yardımcın olsun benim ilk testimde silik ikinci çizgimde hiç çıkmamıştı 9. gün yapmıştım tamam dedim olmadı sonra 3. yaptım oda silik çıktı sonra netleşti benim erken çıktı ama bebeklerimizn 4 üde tutmuştu canım o yüzden erken çıktı umudunu yitirme dilerim hamilesindir

canım hemen moralini bozma idrarda çıkmıyomuş zaten kan tahlilini yaptır bakalım inşalah pozitifdir....bende 8.günümde yapmıştım tek çizgi çıktı ondan sonra çok moralim bozuktu...çok etkiliyo sakın moralini bozma....aslında yapmamamız lazım şu idrar testlerini ama dayanamıyoruz işte.....ben bidahakine yapmıycam zaten....inşallah perşembe günü sonucun pozitif olur gerçekten yürekten istiyorum bunu......

Canım 3 yıllık evlilik erken sayılmaz.Ben de 3 yıl olucam işte,ama insan o olaya bir kez kilitlendi mi daha gözü hiçbirşey görmüyor,çok iyi anlıyorum.Bir yerde doktorumu bulamadım,soramadım gibi birşey yazmışsın.Bu bir güven meselesidir,içnin ferah olma meselesidir.Eğer doktorun sana yaklaşmamışsa sana güven vermemişse hiç aynı yerde deneme derim canım.Hem paranı alsınlar,hem umutlarını alsınlar,hem ulaşama,bu işler beni delirtiyor.Dua edelim ki dondurulmuşların var.Hemen deneyecekmisin konuştupumuz gibi,neye karar verdiniz mi?
Olumsuz sonuçtan sonra doktoruna ulaştın mı ne diyor?Bir açıklama yapamazlar da en azından yeni deneme için görüşttün mü?Görüşecekmisin?

Ben hamile olduktan sonra belki 8-10 haftalık hamileydim bile bile o testi aldım ve çift çizgiyi gördüm,saklıyorum onu.Delilik belki ama okadar testi heba ettikten sonra bunu görmek herşeye bedel..
ınşallah sen de yaşayacaksın canım hiç şüphem yok..

canım herkez öyle söylüyodu o yüzden öyle cevap verdim....ama ne güzel sen öyle düşünmüyosun..benim doktorum burda yok ...yurtdışındaymış halada gelmedi...ben 2..sini enver beyle deniycem...benim doktorum olmadığı halde...gerçekten çok ilgili...doktorumu değiştiricem yani,,,,bir merkeze 50 kişi gider...40 ı memnun kalır...10 u kalmaz...benim tek üzüldüğüm nokta transferime yabancı bir doktor girdi,,,çünki doktorum yurt dışındaydı....şükürler olsunki dondurulmuşlarım var....canım doktora bi gidim ben başlamak istiyorum diycem..hemen denemek istiyorum.....olumsuz haberi enver beye söyledim tahlilini al gel konusalım dedi yarın için...gidicem konusucaz ....umutlaım yesericek inşallah yeniden....tedavideyken kendimi bebeğime daha yakın hissediyorum....

Evet canım.Negatif sonucu aldım,3 gün sonra adet oldum zaten.Adetim bitti.Hemn 3.günde yumurtalarım kontorl edildi.Çünkü bazen alınan ilaçlar ufak kistler oluşturabiliyormuş küçük bir ihtimal.Herhangi bir sorun yoktu,14. müydü 15 miyi gün tekrar transfer oldum.Tutundu yavrularım elhamdülillah..
Böyle hemen yeni tedaviye başlayınca öbür hayal kırıklığını hiç olmamış gibi düşünebiliyorsun.Bu yüzden yas tutmaya gerek yokhemen devam canımkaydirigubbakcemile5
Olaya bak,doktor yurt dışında diye transfere başkası girsin,hayret yaa,bizim ne umutlarla ne zorluklarla nelere katlandığımız umurlarında değilse,ne işimiz var o doktorlarla.ışini iyi yapanları tenzih ediyorum fakat böylesi gerçekten hiç hoş değil..

kız seninki bir ay bile olmamış adet oldun 15 gün sonra mı transfer oldun hadi ya bak bunu bilmiyodum....öğrendiğim iyi oldu....şimdiden çok heyecanlandım .....yaaaaaaaaa.....senin 1 tanemi yosa bebişin kaç tane ne güzel....çok sevindim senin adına....nekadarlık oldu bebişin...sen nerde yaptırdın,,,,,

hayırlı olsun kıslar.böle hemen toparlanıp yola devam etmek en güzel.bir laf vardır ben onu cok sewiyorum "ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDıRıR"allah hepimizin kucaklarını bir an önce hayırlısı ile doldursun inşallah.

canım benim o jeli bende kullanıyorum ve 11.haftaya gircem bazen kahverengi bazen pembe olarak geliyor.kaç defa sordum doktoruma her defasında da aynı şeyi söledi olabilir o ilaçtan kaynaklanan bişi diye

canım benim o jeli bende kullanıyorum ve 11.haftaya gircem bazen kahverengi bazen pembe olarak geliyor.kaç defa sordum doktoruma her defasında da aynı şeyi söledi olabilir o ilaçtan kaynaklanan bişi diye

canım arkadaşım ne olursun bizler için çok çok dua et. az önce bebek istyoruz arkadaşımız sonucunu almış bebekleri tutunmamış çok üzüldüm
tedavi görerken olumsuz sonuçlar duyunca moralimiz bozuluyor allah yardımcımız olsun

hepinize teşekkürler arkadaşlar. sabahtan beri moralim çok bozuktu. iş yerinde milletin içinde ağlamamak için kendimi mahfettim. yazılarınızı okuyup biraz rahatladım şimdi. umarım allah tez zamanda bizi sevindirir. bugün kocamın doğum günü. ona belki müjdeli bir haber veririm diye iki gün önceden yaptım testi. perşembe gelmek bilmez şimdi.

gerçekten çok doğru bi laf öldürmeyen acı güçlendirirama sizlerin çok faydası oldu bana.....hepiniz çok sağolun.....rabbim en yakın zamanda bebişlerimize kavuştursun....

bunun için ölünür mü? tabiki her evli kadının anne olma hayali vardır.hatta bekarların bile ilerde evlenip yuva kurup çocuk sahibi olmak hayalleri arasındadır.ama hayatım boyunca ben şunu hiç anlayamadım.hayatta amaç çocuk olmamalı.çocuk sahibi olamayan çok insan var.şimdi onlar için hayat bitti mi.tıbbın verdiği imkanları değerlendirirsiniz.yıllarca insanalrın çocuğu olmuyor ümidi kestikleri bir anda mücize bir şey oluyor.kendiliğinden çocuk sahibi oluyorlar.hemen pes etmeyin.stres yaptıkça da bu durum zora girer.Allah önce sağlık sonra her şeyin hayırlısını versin.

canım sen eğer yazılanların hepsini okusaydın bence bunu yazmazdın....negatif sonucu aldığım an dünyam başıma yıkıldı ve şoka girdim...tabiyki böyle bişe yapmam sadece hissettiğim şeyi yazdım...şimdi çok daha iyiyim..mantıklı düşünüyorum tabiyki bunun için ölünmez bende kendimi öldürücem yazmadım zaten....o anda öyle hissettim bu demek değilki kendimi öldürücem....hayattaki amaç tabiyki çocuk değil...çünki hayatta bir çok amacımız var.....ben eğer 3 ayımı bu uğurda harcamışsam buda benim amaçlarımdan bitanesidir...sen bakarsın ve çok rahat konuşuyosun benim vee benim gibi olumsuz sonuç alanların yerinde olsaydın amacının ne olduğunu görürdük hep beraber....BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY DERLERbilmem bilirmisin...benim için önce sağlık gelir...ya ben derdimi anlatamadım yada siz anlamak istemiyosunuz...

güzel arkadaşım ..niye yazılanların hepsini okumadan yorum yapıyosunuz ....bi okuyun bakalım bu kız ne yazmış daha sonra....ben kendimi öldürücem demedim ....lütfen altını çizerek söylüyorum.....çok farklı ikisini karıştırmayın.....nerden yazdım bunu .yaaaaaaaaaa.....bu sadece bi hissetim uygulama değil...o kadarda aptal değilim .....hani insan birine kızınca falan derya gayri ihtiyari öldürücem seni diye...hemen öldürmüşmü oluyo....lafın gelişidir bu na kadar üzüldüğünü laflara dökersin ...........umarım artık anlaşılmıştır...........

Son düzenleme:
mapavrili
sen kendini toplamışsın ve inancın inadın üzüntünün üstesinden gelmiş belli :))
umudunu kaybetmeden yola devam, en kısa zamanda yeni ve olumlu haberler vermeni diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…