Olmadı...Ayrıldık...

Bence mutlu ol,hayata devam et,sen de sil onu bir kalemde.Senin nasıl mutlu olduğunu görüp o gökyüzüne değen kıçı biraz yerlerde sürünsün.

teşekkür ederim canım ben de öyle yapıorum zaten çok şükür atlattım kötü günleri...
benim başlık aslında burdaki konulara göre çok hafif kalıyo,şehit haberlerini depremde ölenleri düşündükçe benim yaşadığım bu acıya(ki geçmişte kaldı) milyon kez şükrediyorum...
Rabb'im hem depremde ölenlere hem hakkari de şehit olan kardeşlerimize rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin...

aminnnn

Bastan istemeyebilir sebep belki var belki yokk..Sevdiginin yanında olması askınıza sahip cıkması gerekirdi.Benim ailemde ilk etapta eminim ki istemeyecek sevdicegimii bende ailemin elle tutulur bir sebebi olmadgı halde ayrılacakmıyım??

Benim 4 yılda görmedigimi 1 günde göreceklerinede inanmıyorum..Sevgilin icin bazı seyler bu kadar basitmis demekkii..Üzülme diyemem cabuk atlatırsın insallahh..Ama düsün madem bu kadar baglıı ailesine ilerde sana cok cektireblirdi..

En güzel söz nasip degilmis be canım..Vardır bir hayırrvereliniortak

sağol canım geçti çok şükür bu yazdıklarını ilk ayrıldığımda okusam olmuyoooooo derdim ama hayır artık önümü görebiliyorum hiççç layık değilmiş bitti gitti zatenkaydirigubbakcemile5
ya insanların ne dertleri var o zaman acemilikten konuyu buraya açmışım baksanakaydirigubbakcemile3

benim eşimin aileside istememişti kaynanam hala istemez.
biz 5 yıllık evliyiz ama eşim benim için 5 yıldır ailesiyle konuşmuyo.
ama ya ben ya o yapılmamalı.sonuçya o ailesi bende karısıyım.
erkekler hep arada kalıyo bence.
arada kalamayanlar da bence böyle kaçmayı tercih ediyo.
üzülme asla canım eğer sana layık olsaydı yanında olurduu.
şunu unutma hiç bir şey insanın kendinden daha önemli değildir.

ıçerik nedeniyle konu "aşk hikayelerimiz-dertlerimiz "bölümüne taşınmıştır bilginize

sormakla iyi yapmışım ben o zaman sevglime,bak dedim annene söyledin mi beni,kimin nesiyim,niyetin nedir,annen beni istemezse olmaz. benimki de azıcık erken oldu gerçi.ailem benim kararlarıma saygı duyar,öyle bir şey olsa bile ben tabiki senin yanında olurum diyor ama görmeden inanası gelmiyor insanın.

Son düzenleme:

hiç belli olmuyor erkeklerin nasıl davranacağı canım,benim mefta da derdi ailem sorun çıkaracak hazırlıklı ol herşeye,biliyorduk sorun çıkacağını o diyodu bana merak etme yanında olacağım diye ilk rüzgarda uçuverdi bizim korkusuz korkakkaydirigubbakcemile3
amaaan hiç umrumda değil şimdi konu buraya taşındığı için tekrar gündem olmuş yorumlar yapılmış,teşekkürler yorum yapan destek olan herkese ben yendim çok şükür önüme bakıyorum şimdi yenilere şans veriyorum eskisi bitti gitti yolu açık olsun onun da benim de
ne onunla ne de o aileyle olmazmış şimdi çok daha net görebiliyorum çok şükür Rabb'ime o herşeyin hayırlısını biliyor ve yapıyor bize sadece sabretmek düşüyoryerimseniben

seni ailem istemiyor ama ben hala seviyorum havalarına girip seni üzüyor. eğer gerçekten isteseydi olurdu, o yüzden tek kelimeni bile ondan esirgemelisin. her işte bir hayır vardır.

hani demişsin ya değer bilen biri olsun diye, öyle biri olmayacak bunu aklından çıkarmalısın. gerçekçi beklentiler içine girersek daha az yara alırız.

niye olmasın canım vardır elbet adam gibi birileri ben o kadar karamsar değilim haklısın belki beklenti ne kadar az olursa sonuç o kadar tatmin edici olur ama eş bu başka birşey değil ömürlük olmalı(inşallah tabii),dünya ahiret olmalı Allah herkesin gönlüne göre versin ben umutluyum fiyonkopuyorumnanaktan

dahada iyi olucaksin canim.bak moralin bozuk oldumu sertap erenerin sarkisini dinle sositososito

Kendime yeni bir ben lazim

Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek

Yeni bir aşk yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım

Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım

Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek

evet seviyorum bu şarkıyı zatenkaydirigubbakcemile3
moralim bozulmuyo artık canım atlattım o dönemleri,hatta o kötüymüş hala haberini aldım ve şaşırdım 9 ay oldu nerdeyse ama ben gerçekten iyiyim çok şükürbayanssulusmile

cok sevindim canim,erkekler öyle, kadinlar bittirdimi arkasina bakmadan gidiyor erkekler 6 ayini güle eglene kendini tessli ediyorlar sonra gercekleri ciplak göz ile görüyorlar ve dahada görücekler cünkü yolun cook daha basindalar..

ondan mı dersinkaydirigubbakcemile3
ailesi beni istememişti sebep çok saçmaydı sen de mi öyle düşünüyosun dediğimde bana evet maalesef demişti,dünyam yıkılmıştı o anda,beni çekip vursa o kadar acımazdı canım şimdi hatırladıkça bile neden kendime bu haksızlığı yaptırmışım diyorum ama yaşamam gerekiyomuş,iyi ki de bitmiş napayım kötüyse kötü kendi istedi artık kafam karışmıyo çok şükür eskiden olsa ağlardım aptal gibi aman o da kötüymüş diye şimdi o kadar da umrumda değil inşallah iyi olur o da ben de ayrı yollarda mutlu oluruz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…