Olmadı...Ayrıldık...


evet benim çıkardığım en büyük ders kimseyi hayatının merkezine koymamak ve hakettiğinden fazla değer vermemek.
inşallah herşey daha güzel olacaka.s.
 
taktığın şeye bak canım hayat çok güzel istemediyse istemezsin çiz karala sayfanı yeni sayfa aç keyfine bak bir erkeğin ailesi istemezse o kızın çok dalına binerler boşver kendi denginde birin bul baksana seni ailesine tercih etsin ye iç keyfine bak
 
yeni dikkat ediyorum granada fizyoterapistmişsin.en çok sahip olayı istediğim uğruna 5 yıl daha üniversite okumayı bile düşündüğüm bölüm.tabi sistem değişti ppuanları yükseldi.o zamanlar hacettepeye girecek puanım vardı öğretmen oldum ailemin isteğiyle.tabi ki çalışmıyorum.bikaç şey sormak istiorum bölümün hakkında. su terapisi ile ilgili bi dersiniz var mı?bi de genel olarak derslerin işlenişi nasıl.uygulamalı mı yani ağırlıkta?hala aklımdan çıkmış değil.her an öss ye hazırlanma kararı verebilirim:)
sevindim daha iyi olmana.şuan 23 buçuk :)yaşımdayım ve anladım ki aşk uğruna herşeye katlanmak diye bişey masallarda.paran olcak dağ başında olcan,bi sarayın olcak.mantar gibi yerden bitmiş olcan kimsenin anası babası olmycak ,çalışma derdi hiç olmayacak.en önemlisi de insan oğlu çiğsüt emmiş olmycak...işte o zaman hayat boyu aşk yaşarsın.sonuçta herşey gerçek ve mantık evliliği şart bi noktada.belli bi sevgi de olcak tabi ama sevgi için göze alıncak şey var alınmıcak şey var di mi yani:
 
Son düzenleme:

sana bişi söyleyeyim mi canım bayan için en güzel meslek öğretmenlik ben de şimdi keşke öğretmen olsaydım diyorum.yine de merak ediyosan söyleyeyim okul çok eğlenceli geçiyo uygulamalı dersler klinik stajlar falan filan,ama meslek biraz zor ve sıkıntılı ha çok şükür kazancımız yerinde ama şimdilik.şimdilik diyorum çünkü türkiye gibi bi memlekette önünü görmek mümkün değil sürekli değişen sağlık politikaları,ödenekler filan,hidroterapi dersini benim mezun olduğum üniversite(ist.ünv.)vermedi ama bildiğim kadarıyla 9eylül veriyo.uygulamalı dersler ağırlıkta diyebilirim öyle okuması kolay bi bölüm de değil ama dediğim gibi çok eğlenceli,öğrenciliğimi özlüyorum,iş hayatına gelince özel sektör avantajlı ama çok yorucu tabi severek yapana değil.
bana sorarsan öğretmenlik en güzeli bayan için,yine de sen bilirsin canım.
diğer konuya gelince alıştım sanırım duruma artık o kadar üzülmüyorum o kaybetti gerçekten,o da farkında ama artık çok geç:1closedeyes:
 

amin canım alıştım artık kabullendim durumu iyiyim şimdi çok şükür lmaz:anladım ki o aileyle olmazmış,çok ilginç insanlar,neyse çok şükür atlattım galiba,o kaybetti ben değil:dilcikar:
 

inşallah böyle birşey hiç yaşamazsın canım ama inan ki o kadar kolay olmuyo,hemen kabullenemiyosun,bir yolu olmalı diyosun olmadığını anlayınca da boyun eğiyosun,ama şu anda iyiyim çok şükür aşk bitti mantık devreye girdi olay bua.s
 

senin adına çok sevindim canım kk takıl mutluluğu yakalaa.s.
 

evet öğretmenlik güzel meslek ama takmayana.otoritesi olana.dersini anlatıp çıkana güzel meslek.insanlar işten geldiklerinde evde çalışmıyorlar ama öğretmenlik yaptığım zamanlarda 6 da eve gelip 11 e 12 ye kadar ders çalışıp yada testlere yazılılara bakıp ya da döküman hazırlayıp sabah yine 7 de kalkıyodum.sadece basit gibi görünüyor.sınıfı hiç anlatmayayım.sinir krizlerinin köşesinden döndüm hergün.sınıf terk ettiğim bahçeye gidip hava aldığım çok oldu.işin tatmin meselesi var bi de.artık öğretmenlik velilerin öğrencilerin ve idarenin yönettiği bi meslek.eski saygınlığı da yok.siz orda branşınız ne olursa olsun bakıcısınız.verdiğiniz notu bile yargılıyor veliler gelip.o çocuk o o notu alamaz nasıl verdiniz diyor.işinizi yapmak isterseniz çok zor yani.anlatıp çıkın.o zaman çok basit.
 

boş ver canım gercekten senı sevseydı senın yanın da olurdu aılesını dınlemezdı hersey de bır hayır vardır belkı boylesı daha ıyı olacak
rabbım senın karsına daha ıyısını daha hayırlısını çıkarsın canım :Saruboceq:
 

amin canım sağol sanırım dualarınız sayesinde geldim kendime nokta koydum bitti gitti zaten bundan sonra önüme bakıyorum hayırlısı herşeyin...
 

canım bu tarz sıkıntılar bizde de var aslında deontoloji falan filan biraz alengirli şeyler hiçbir sıkıntısı olmayan meslek yok bence sen kendini ıspatlarsan kimse sana ahkam kesmeye çalışmaz ben işe ilk başladığımda beraber çalıştığım hekim arada beni yoklamaya çalışıyodu şimdi fikir danışıyor,hastayı direkt yönlendiriyor bunlar zamanla kazanılan şeyler,ayrıca öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğe bakıcılık demekle büyük haksızlık ediyosun bence kendine de mesleğine de.alışırsan çok seversin bence ilerde öğrencilerini biryerlere gelmiş görünce nasıl bir işe sahip olduğunu anlarsın.
bence en güzel meslek hala hayıflanırım öğretmen olsaydım diye.
hem öğretmen bayanlar karaborsa valla millet oğluna hep öğretmen gelin arıyokaydirigubbakcemile3
ben de olsam öyle yaparım hem eğitimli hem çocukları diğer çalışan bayanlara göre daha az mağdur oluyo.
sen mesleğini öp başına koy canım güzel nesiller yetiştir inşallah sen ver bilgini alan alır ilerde görürsün meyvelerinia.s.
 
ayh cidden buda yeni moda heralde
ailemm istemiyo
hooopp ayrılıyoruz

valla öyle galiba canım
amaaaaaaaannnnnnnn boşverdim bir daha karşıma adam gibi adam çıkana kadar da evlenmeyeceğim öyle biri yoksa da bekar kalırım çok da dert sanki:dilcikar:
 

öğretmenliği artık 2 yıllık su ürünleri fakültesi mezunlarına bile yaptırıyorlar bunu biliyor musunuz bilmem.kutsal bi yanı yok hele de branşcıysanız.bence öğrencilerin başarısında öğretmenin çok az etkisi var.dersten nefret ettirmicek sadece bu.sevdirmek ise yetenek işi ve bunu çok az öğretmen yapabiliyor.10 kişide 1 kişi o da bikaç öğrenciye.mesele her zaman öğrencide biter.ben istemezsem kimse beni çalıştıramaz değil mi.sonra başarısını öğretmenler kendine bağlar.yani bu doktorun ameliyatı gibi değil.ben yaptım diyemez öğretmen.
öğretmen olsaydınız sürünürdünüz.sizin 55 le devlet kadrolarınız boş kaldı geçen atamada.bizim 85 le kapış kapış gitti.beddua niyetine kullanabilisiniz inşallah öğretmen olursun diye:)bi öğretmen abla öle demişti.birine beddua mı etcen öğretmen olursun inşallah demek yeter:)yanlış yönlendirme eşin dostun varsa.devlette kadro çok az mezuna oranla.eğtim fakültesi mezunu başka sektörde iş de bulamaz.özel sektörde hiç bulamaz.1000tl e sabah 8 akşam 8 dersanede çalışır.pazar günü tatili bile olmaz bazen.yani bu meslek ne para için ne mevki için yapılır.sadece AŞK la yapılır.eğitime aşıksanız yaparsınız.ki ben değilim maalesef.eğitim diyorum.bunu yapmaktır marifet ama öğretimden zaman kalmaz hayalleri suya düşer yeni mezun öğretmenlerin.
güzel yanı da çoktur.çok eğlencelidir.ama bana göre anlamsız matematik öğretmenliği.kolay mı alışınca çok kolay.herkes yapar.nasıl özel dersi herkes veriyosa bunu da herkes yapar.benim bahsettiğim ilköğretim lise branşlar ama .diğer öğretmenlikler değil.
mesleğin zorluğu maaşının azlığı değil ama benim meselem.ben sağlık sektöründe çalışmak istedim.şifa dağıtmaktı benim isteğim.olmadı ama ilerde ne nasip olur bilemem.allah herkese gönlüne göre versin.bu arada annem hemşire emeklisi.yani ben bilirim sağlık sektörünün zorluğunu.ben zorluğuna taliptim zaten:)
 

ya bu yanlış uygulamalar zaten bu eğitimli işsiz ordusunu yaratan,bizim mesleğimize de aynı şeyi yaptılar fizyoterapist eksik diye bütün sağlık personellerine elektroterapi yapma yetkisi verdiler,yani şu anda tıbbi sekreter,ebe,hemşire,att,aklına gelebilecek bütün hekimdışı sağlık personeli fizik tedavi yapabiliyor.kullandığı aletin değil ne işe yaradığını adını dahi bilmeyen personel bizim işimizi yapıyor,senin okuduğun dört beş sene kimin umurunda,güler misin ağlar mısın acı ama gerçek.
anlayacağın hiçbir meslek sorunsuz değil doktorla konuşuyosun aman Allah bir dokun bin ah işit kendilerince haklı nedenlerden memnun değiller işlerinden,bi mühendisle konuş yine aynı,polisle konuş aynı,hemşire aynı.elbette vardır mesleğine aşık insanlar ama çok az.
ayrıca bence başarılı öğrenci başarılı öğretmenin eseridir,bir çocuğu bile kurtarsan ne büyük sevap düşünsene.bence öğretmenlik asla kutsallığını kaybetmeyecek,sevmiyo olabilirsin anlarım ama iyi yanı çok.
 
hey gidi günler...
içimde garip bir boşluk ve biraz da öfkeden başka hiçbirşey kalmadı....
 
Ne güzel işte bence ona dair hiç bişey kalmasın...
Çünkü sen güçlüsün ve daha iyilerine layıksın
Öperim...opuyorumnanaktan
 
Bence mutlu ol,hayata devam et,sen de sil onu bir kalemde.Senin nasıl mutlu olduğunu görüp o gökyüzüne değen kıçı biraz yerlerde sürünsün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…