Olmadı haklı çıktınız.

Hic yani. Biz o kadar ugrasip fake oldugunu tespit ediyoz. Muneyle kazen gelip hazira konuyo :KK70::KK70::KK70:
Evettt iste aynen oyle..biz bir kk gorevi ustlendik burda..kutsal bir gorevdi bizim icin.Isin icinde bir ıntihar seysi vardi..bla bla... ya mune cimbizin insallah kırılmıştır ya..((

Hahahaha törpüyle gelir kaçınn:))))
Hep böyle yapiyor ama cagiriyoruz gelmiyor sonra elinde torpu cimbiz tirpan gibi cesitli edevatlarla boooo diye atliyor ustumuze..insan korkuyor oyle bi anda)))
Babannem mezardan booo dese bu kadar korkmam ya...mune cok fenasin ama valla

Sağol ablacimm♥♥
Ah niko iki eğlenecem diye bizi yaktin bak:))

Kırmızı halı serdi heyecanla bekliyor :mapus::KK45:

Hep böyle yapiyor ama cagiriyoruz gelmiyor sonra elinde torpu cimbiz tirpan gibi cesitli edevatlarla boooo diye atliyor ustumuze..insan korkuyor oyle bi anda)))
Babannem mezardan booo dese bu kadar korkmam ya...mune cok fenasin ama valla

Sağ gösterip sol vurur ahretliğim :KK11::KK53:

Sen bi hata yapmışsın evet ama hersey senin elinde güzel kardeşim bosan ve ni psikologa görün ayaklarının üzerinde dur bi çocuğun var

Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..

Eski konunuzu bilmiyorum ama evlisiniz,eşinizi aldattınız,aldattığınız adam başkasıyla birlikte ve siz aldattığınızı eşinize söylediniz. Yada neyse işte çok karmaşık :oha:
Bence psikolojik destek alman gerek. Sağlıklı düşünmeyip,sağlıksız adımlar atmıyorsun.

Canım mesaj sayıların böyle olduğundan listeye yazamadım
Daha fazla katılım beklıyorum canımcım

Eklentiler

• AF303CEE-1D9A-4370-99DA-F288FDAF2666.webp
    AF303CEE-1D9A-4370-99DA-F288FDAF2666.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 478
Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..

Ne kocaymis be :/ ne yaptinsa yaptin .sen yinede kendine dikkat et.sen intihar etmedin ama b3lki kocanin senin icin planlari vardir o_O

Back
X