- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
-
Amin canım çok sağol...nevin,geçmiş olsun.fakat 2 gün sonra belki birşeyler değişir,değerin artar.dur bakalım.ayrıca beni takip ettiysen benim değerim de katlanırken birden düştü.ben de çok üzüldüm ve hala da üzülüyorum fakat dr.ların söyledikleri hep aynı şeyler.embriyolar sağlıklı değilmiş diyorlar.düşünsene;sağlıksız bir bebek sahibi olmak ne kadar zordur.hem bu çocuk için de çok zor olurdu.canım inşallah sağlıklı bebeklerini sağlıkla dünyaya getirirsin.
Amin canım,inşallah..Canım seni ben de çok iyi anlıyorum bu durumu 2 kez yaşayan biri olarak. benim hala daha içim yanıyor. Sanırım yavrularımıza kavuşana kadar da yanmaya devam edecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
cnm benim yaa ..
şimdi ne desek biliyorum seni avutmucak ama herkesin ağız birlği ettiği tek şey hayırlısı buymuş demekki diilmi :teselli:
ben bu işleri pek anlamam ama acaba acelede etmiş olabilirmisin ?
Allah tüm isteyenlere versin :Saruboceq:
nevincim cok gecmş olsun hernekadar ikinci denemen olsada hayırlızaman bu deilmiş de ve o zamanı hevesle bekle bence tatlım...
belki bu kadar zorluk yavruna kavuşmak icin yaşaman gereken sınavlar ve pozitif düşün belki sen bi sınavını daha verdin tatlımmm güzel günlere pozitifliini kaybetme arkadaşım
allah yardımcımız olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım şükür et isyan etme kaçıncı denemede hamile kalanlar var çok yakın arkaşım 3. demede şuan ikizlere hamile
ayrıca bende ilk tüp bebek denememle hamile kaldım ve 5.5 aylıkken ikizlerimi kızımı oğlumu erken doğumla kaybettim ama isyan etmedim beterin beteri var dedim içim çok yandı hala yanıyor ama bak bana dr ların normal yolla imkansız dediği bebeğim kaybettikten 9 ay sonra kendiliğindenmucize bir şekilde hamile kaldım ve şuan 6 aylığım
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin herşeyde hayır vardır
Amin inşallah..allah hayırlı zamanda gönderecektir bebeğinizi, ümidinizi yitirmeyin.
canım benim seni çok iyi anlıyorum içimize konurken sekiz hücreli bile olsa onları hemen bebişimiz olarak benimsiyoruz...bizi bırakıp gitmeleri çok üzücü..bende sonuç bekliyorum 7. günüm....
allah dayanma güzü versin umarım ilerde bigün bugünleri bebişlerine gülerek anlatırsın beni çok beklettiniz diye...
.............................. nevincim o kadar pozitif gitti ki herşey... tedavini başından beri takip ediyorum... ama şuan eğer olmadı ise bunda da bir hayır vardır canım... inşallah en kısa zamanda olacak.. inşallah fazla bekletmez allahım seni... adet olmazsan 2 gün sonra test yaptır mutlaka... kimbilir mucize uğrar belki...
allah sabır versin canım... keşke elimden daha fazlası gelse...
nevıncım canım .. ne desem bos ama gercekten uzuldum .. ama canım lutfen sen uzulme ve yılma .. onunde uzun ve guzel bır omur var .. guzel pırıl pırıl bır kalbın var .. bu kadar guzel bır kalbı allah hedıyesız bırakır mı hiç ... sadece her seyın bır zamanı ve nasıbı var ... ve ınan o zamanı bız bılemıyoruz .. canım mutlaka olacaktır .. cunku hiç sorunsuz cok guzel yumurtaların gelıştı ve dollendı .. her gun yenı buluşlar ve yontemler gelıştırılıyor .. canım ... lutfen o guzel gozlerın gulsun ... mucızeler bızım için ... ben ınanıyorum .. lutfen sen de ınan ...
Çok sağol canım,Allah razı olsun..canım arkadaşım geçmiş olsun inşallah bidahakine annelerine tutunacaklar
Sağol canım,ayy keşke...Ne güzel olur öyle olsa...İnşallah inşallah..geçmiş olsun cnm hayırlısı artık inşallah tedaviye gerek kalmadan kavuşursun meleğine........
tedavin hayırlı olsun..Hayırlısıla sağlığınla güzel haberler verirsin inşallah bizlere..nevinciğim canım gerçekten de çok üzüldüm tüp bebeğe başlamak üzereyim her olumlu sonuç umudum her olumsuz sonuçta kederim oluyor ALLAH ım dermanını da verecek inşallah kavuşacaksın yavruna :Saruboceq:
Evet canım,hayırlısı böyleymiş demekki..canım tam da senin dediğin gibi BÖYLEYMİŞ HAYIRLISI......inşallahhh en kısa zamanda burdan mutluluğunu paylaşırız.
kardeşim Rabbim sabrını artırsın......ama bak bana ben 3. kez negatif sonucunu aldım dün......
sen 2.ciyi yaptırmışsın....tekrar toparlanacak ve ayaga kalkacaksın......zaman hallediyor güzelim inş.....Rabbime dayanırsan sıkıntıların hafifliyor ve son buluyor...
Evet canım,derdi veren dermanını da veriyor şükürler olsunki...Canım cok uzuldum ama yarabbım ŞÜkÜr kı sabrını verıyor ıcım kan aglasa da sabr dılıyorum beraber sevtnecektık olmadı ınŞ devamında buluŞuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?