- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
-
Sağol canım,Allah razı olsun..nevinırmakcım hayırlısı oyleymıs demekkı ınsallah en kısa zamanda allahım normal yoldan nasıp eder sana da kocaaaammannn bı surprız olur bende suan tüp bebek tedavısındeyım lucrin kllanıyorum rabbim mübarek aylarda yzumuzu guldursun kucaklarımızı bos bırakmasın cifter cifter evlatlar nasip etsin isteyen hasret cken herkese:Saruboceq:
Hayırlısı böylymiş diyoruz Busecim...canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini herşeyin sonu değil burda senin yaşadıklarını yaşayan bir sürü arkadaşlarımız var bende öle inşallah bir gün bizimde bebişlerimiz olur sen hayırlısını iste rabbimden
Sağolasın bacım,Allah razı olsun...canım çok uzuldum .........ınş bellı olmaz ınş çıkar dıyorum...........rabbım yardımcın ols............dua ıle
Sağol canım,inşallah inşallah...canım yaa inş.en kısa zamanda gelirler annesine sımsıkı tutunrlar.
Sağolasın toprakçım..:çok üzgünüm: Çok üzüldüm adaşım...İnşallah 3. de bebişin gelecek.Bak ben 3. de hamile kaldım , umudunu ve inancını yitirme e mi?
Denefim canım,sağol bacım...nevinim kıyamam sana ..ALLAH UMUTLARINI TEKRAR GÜÇLENDİRSİN İNSALLAH.hepimiz sınavdayız tatlım.ben inanıyorum bir gün yüce mevlam seninde yüzünü güldürecek.dualarım seninle canım benim...
İnşallah canım..gecmıs olsun canım ....kimbilir melegin kendiliginden gelecektir sana.............
İnşallah inşallah..canım çook geçmiş olsun.İnşallah daha sonra kendi gelir . Bunca uğraştıgına gülersin inşallah
canım arkadaşım şoktayım
çok ümitliydim senden beraber ilerleriz aynı zamanlardayız nasıl olsa diyodum
ama işte
ya ne ne diyebilirim ne söyleyebilirim diye düşünüyorum ama seninde bildiğin şeyleri tekrar etmek istemiyorum
ama herşey allahtan iyide kötüde
her şerde bir hayır vardır
ama belkide bilinmez bir mucize olabilir
rabbim yardımcın olsun
hayırlı zamanlarda bebeklerin gelsin sana canım
Allah razı olsun..vardır bundada bir hayır...allahım vakti saati gelince mucizesini gösteriveriyo ama sabır..allahım sabır versin sabrınında karsılığını versin...beklemek cok zor..rabbim kimeyi bu yolda oyalamasın .....
Ne denir ki,böyle bir durumda,
inanın çok üzüldüm ama siz umudunuzu kaybetmeyin lütfen...
inanın ki,en doğru zamanda,hayırlısıyla
kucağınızda yerlerini alacak yavrularınız...
Dualarımız sizinle,Allah size ve anne olmak isteyen herkese
bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
sevgiler...
İnşallah canım..İnşallah Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul eder arkadaşım, herşey bir sınav hayatımızda...Dilerimki sınavın biter ve mutlu sona ulaşırsın, sevgiler...
sevgili nevin; burda yazan herkes bu acıyı çekenlerden dolayısı ile şu an çektiğin acıyı çok iyi anlıyorum.ben hep aynı lafı kullanmıştım; içim acıyor diye.
seni anlıyorum sana doktorumun söylediği şeyi iletmek istiyorum;
embriyolar her ne kadar sağlıklı denilip transfer edilse de rahimde yerleşmede problem olunca veya olabilme durumunda doğanın harikası deniliyor buna kabul etmiyor.
bu kelimeleri düşün.acını paylaşıyorum.ben 4 ay kendimi dinledim.şimdi yeni bir bebk heyecanı içerisindeyim.yakında yumurtalar toplanacak.güçlü olmalıyız diyorum... sevgiler;
Allah yardımcın olsun arkadaşım
çok zordur bilirim bende yaşadım o negatifi
ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey
gelmiyo elimizden işte inşallah tez zamanda
bebişin gelir ve seni 9 ay boyunca hiçççççç bırakmaz
Amin canım,Allah razı olsun..sözün bittiyi yer. hiç bi söz seni teselli etmez şuan iyi bilirim..... Allah duysyn sesimizi ve isteyen herkeze evlad versin inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?