Olmadı...Yavrularım bıraktı beni...

sherlocker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
2.213
44
158
Dün transferimin 10.günüydü..2 damla kahverengi akıntım geldi..
Hemen hastaneyi aradım,olabilir,progestan lekelenme yapabilir dediler ve acil b-hcg istediler..
Hemen koştum yaptırdım tabi bi umut işte...
2 çıktı,her zamanki gibi...Ben sıfır çıktığını hiç görmedim zaten..
Dünyam yıkıldı tahmin edeceğiniz üzere..
Aradım tekrar,ilaçlara devam edelim,perşembe günü tahlili tekrarlayalım dediler..
Onlar öyle dedi de,ben kendimi biliyorum işte,adet başlangıcı bu,ağrım da var...
Hani 5'in üstünde çıkmış olsa,bir umut beklerim ama 2 çıktı,yani negatif yani yok yavrularım...Olsaydı 10.günde de çıkardı...
Bugün az da olsa kanamam da başladı..
Şimdi aradım hastaneyi,biz yine yarın bir tahlil yaptıralım ilaçları öyle bırakalım Nevin hanım dediler..Tamam dedim...
Ama olmadı işte..
Yavrularım 4 taneydi,4'ü de bıraktı annelerini,gelmediler bana...
Olsun canları sağolsun,canlarım benim,yavrularım benim...
Sizi çok seviyordum,geleceğinizden çok umutluydum,çok emindim,çok pozitifdim..
Ama bana pozitiflik de sökmüyormuş,onu anladım...
2. deneme de böyle sonuçlandı gitti...
2 denememde, toplam 8 embriyom oldu,biri sağ tüpüme tutunmuştu.Diğer 7'si de gelmek istemedi...Ben sizi yine de seviyorum canlarım.
8 hücreydiniz ama benim yavrularımdınız...Tutunamadınız annenize,olsun,canınız sağolsun..
Belki başka bir zamanda,başka şartlarda..
Ben beklerim sizi sabırla...

Dua eden,beni yalnız bırakmayan herkesten,tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
Rabbim gönlünüzeki muratları,her duanızı,her isteğinizi hayırlısıyla nasip etsin..
Hepinizden Allah razı olsun..
Her şey için teşekkürler...

nevinırmakcım hayırlısı oyleymıs demekkı ınsallah en kısa zamanda allahım normal yoldan nasıp eder sana da kocaaaammannn bı surprız olur bende suan tüp bebek tedavısındeyım lucrin kllanıyorum rabbim mübarek aylarda yzumuzu guldursun kucaklarımızı bos bırakmasın cifter cifter evlatlar nasip etsin isteyen hasret cken herkese:Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini herşeyin sonu değil burda senin yaşadıklarını yaşayan bir sürü arkadaşlarımız var bende öle inşallah bir gün bizimde bebişlerimiz olur sen hayırlısını iste rabbimden

Sağol canım,Allah razı olsun..

Hayırlısı böyleymiş...Hep hayırlısını nasip et diye dua ettik zaten,hayırlısı böyleymiş demekki..

Rabbim yolunu açık etsin,hayırla sağlıkla güzel haberlerle tedavini tamamlamak nasip etsin canım...

canım çok uzuldum .........ınş bellı olmaz ınş çıkar dıyorum...........rabbım yardımcın ols............dua ıle

:çok üzgünüm: Çok üzüldüm adaşım...İnşallah 3. de bebişin gelecek.Bak ben 3. de hamile kaldım , umudunu ve inancını yitirme e mi?

nevinim kıyamam sana ..ALLAH UMUTLARINI TEKRAR GÜÇLENDİRSİN İNSALLAH.hepimiz sınavdayız tatlım.ben inanıyorum bir gün yüce mevlam seninde yüzünü güldürecek.dualarım seninle canım benim...

canım çook geçmiş olsun.ınşallah daha sonra kendi gelir . Bunca uğraştıgına gülersin inşallah

canım arkadaşım şoktayım

çok ümitliydim senden beraber ilerleriz aynı zamanlardayız nasıl olsa diyodum

ama işte

ya ne ne diyebilirim ne söyleyebilirim diye düşünüyorum ama seninde bildiğin şeyleri tekrar etmek istemiyorum

ama herşey allahtan iyide kötüde

her şerde bir hayır vardır

ama belkide bilinmez bir mucize olabilir

rabbim yardımcın olsun

hayırlı zamanlarda bebeklerin gelsin sana canım

vardır bundada bir hayır...allahım vakti saati gelince mucizesini gösteriveriyo ama sabır..allahım sabır versin sabrınında karsılığını versin...beklemek cok zor..rabbim kimeyi bu yolda oyalamasın .....

Ne denir ki,böyle bir durumda,
inanın çok üzüldüm ama siz umudunuzu kaybetmeyin lütfen...
inanın ki,en doğru zamanda,hayırlısıyla
kucağınızda yerlerini alacak yavrularınız...
Dualarımız sizinle,Allah size ve anne olmak isteyen herkese
bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
sevgiler...

ınşallah Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul eder arkadaşım, herşey bir sınav hayatımızda...Dilerimki sınavın biter ve mutlu sona ulaşırsın, sevgiler...

sevgili nevin; burda yazan herkes bu acıyı çekenlerden dolayısı ile şu an çektiğin acıyı çok iyi anlıyorum.ben hep aynı lafı kullanmıştım; içim acıyor diye.
seni anlıyorum sana doktorumun söylediği şeyi iletmek istiyorum;

embriyolar her ne kadar sağlıklı denilip transfer edilse de rahimde yerleşmede problem olunca veya olabilme durumunda doğanın harikası deniliyor buna kabul etmiyor.

bu kelimeleri düşün.acını paylaşıyorum.ben 4 ay kendimi dinledim.şimdi yeni bir bebk heyecanı içerisindeyim.yakında yumurtalar toplanacak.güçlü olmalıyız diyorum... sevgiler;

Allah yardımcın olsun arkadaşım
çok zordur bilirim bende yaşadım o negatifi
ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey
gelmiyo elimizden işte inşallah tez zamanda
bebişin gelir ve seni 9 ay boyunca hiçççççç bırakmaz

sözün bittiyi yer. hiç bi söz seni teselli etmez şuan iyi bilirim..... Allah duysyn sesimizi ve isteyen herkeze evlad versin inşALLAH

Hayırlısı böylymiş diyoruz Busecim...
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah..
Çok sağol...

canım çok uzuldum .........ınş bellı olmaz ınş çıkar dıyorum...........rabbım yardımcın ols............dua ıle
Sağolasın bacım,Allah razı olsun...
Rabbim yüzünüzü güldürsün,her şey gönlünüzce olsun..
canım yaa inş.en kısa zamanda gelirler annesine sımsıkı tutunrlar.
Sağol canım,inşallah inşallah...
:çok üzgünüm: Çok üzüldüm adaşım...İnşallah 3. de bebişin gelecek.Bak ben 3. de hamile kaldım , umudunu ve inancını yitirme e mi?
Sağolasın toprakçım..
umut bizim ekmeğimiz zaten:)))
Hayırlısı böyleymiş,elden ne gelir..

nevinim kıyamam sana ..ALLAH UMUTLARINI TEKRAR GÜÇLENDİRSİN İNSALLAH.hepimiz sınavdayız tatlım.ben inanıyorum bir gün yüce mevlam seninde yüzünü güldürecek.dualarım seninle canım benim...
Denefim canım,sağol bacım...
Evet sınavdayız,bu sınavları en iyi şekilde atlatırız inşallah..
Sağol canım benim..

gecmıs olsun canım ....kimbilir melegin kendiliginden gelecektir sana.............
İnşallah canım..
Ağzınızdan ballar damlıyor,çok sağolun...

canım çook geçmiş olsun.İnşallah daha sonra kendi gelir . Bunca uğraştıgına gülersin inşallah
İnşallah inşallah..
Çok sağol..Meleğim kendilğinden geliverse bugünleri anmam bilemafoldumbenUnuturum gider..

nevin,geçmiş olsun.fakat 2 gün sonra belki birşeyler değişir,değerin artar.dur bakalım.ayrıca beni takip ettiysen benim değerim de katlanırken birden düştü.ben de çok üzüldüm ve hala da üzülüyorum fakat dr.ların söyledikleri hep aynı şeyler.embriyolar sağlıklı değilmiş diyorlar.düşünsene;sağlıksız bir bebek sahibi olmak ne kadar zordur.hem bu çocuk için de çok zor olurdu.canım inşallah sağlıklı bebeklerini sağlıkla dünyaya getirirsin.

canım arkadaşım şoktayım

canım çok sağol,Allah razı olsun..

Bende öyle umuyordum,düşüncelerim hep bu yöndeydi ama kısmet değilmiş...

Mucizeler bana pek uğramaz be vuslatçım...Hep uzaktan seyrederim mucizeleri..

Ama olsun,sağlığım yerinde çok şükr,hiçbir problem yaşamadım çok şükür..

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamna erdirsin canım...

vardır bundada bir hayır...allahım vakti saati gelince mucizesini gösteriveriyo ama sabır..allahım sabır versin sabrınında karsılığını versin...beklemek cok zor..rabbim kimeyi bu yolda oyalamasın .....
Allah razı olsun..
Ne güzel söylemişsin...
Beklemek çok zor gerçekten,sabır sabır,sabır...
Ne denir ki,böyle bir durumda,

Üzgünüm,yıkılmış durumdayım ama umudum kucağımda...Bırakmam onu,onsuz yaşayamam çünkü..
Çok teşekkür ederim,çok sağolun..Allah razı olsun...

İnşallah Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul eder arkadaşım, herşey bir sınav hayatımızda...Dilerimki sınavın biter ve mutlu sona ulaşırsın, sevgiler...
İnşallah canım..
Herkesin sınavı ayrı,farklı..
Herkesin sınavı mutlu sonla tamamlansın inşallah...
Çok sağol..

sevgili nevin; burda yazan herkes bu acıyı çekenlerden dolayısı ile şu an çektiğin acıyı çok iyi anlıyorum.ben hep aynı lafı kullanmıştım; içim acıyor diye.

Evet içim acıyor gerçekten ama geçecek bugünlerde Allahın izniyle...
Yolun açık olsun,Allahım yardımcın olsun...Tedavini sağlıkla bebişlerle tamamlamak nasip etsin..
Çok sağol...
Allah yardımcın olsun arkadaşım
çok zordur bilirim bende yaşadım o negatifi
ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey
gelmiyo elimizden işte inşallah tez zamanda
bebişin gelir ve seni 9 ay boyunca hiçççççç bırakmaz

İnşallah canım,çok sağol..
Allah razı olsun...
Hepimiz az çok biliyoruz bu acıları,duygularımız ortak,dertlerimiz ortak...
Elimizden gelenleri biz yaptık,gerisi bizim elimizde değil...Hayırlısı böyleymiş..

sözün bittiyi yer. hiç bi söz seni teselli etmez şuan iyi bilirim..... Allah duysyn sesimizi ve isteyen herkeze evlad versin inşALLAH
Amin canım,Allah razı olsun..
Teselli bulmak zor ama bir şekilde bulacağız inşallah...
Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…