Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence onu severek ölmek sana ne kazandıracak?
34 yaşındaki bi insan asla hayata geç kalmış olamaz.
sadece etrafınıza daha alıcı gözle bakmanız gerek,
inşallah karşınıza onu unutturabilecek, hatta iyi ki o olmamış diyebileceğiniz biri çıkar.
benim bir akrabam da böyle aşk acısı çekti, hem de 20 sene.
adam evlendi, çoluk çocuğa karıştı falan.
o abla üzüntüden yıpranmadan 45 yaşında menapoza girdi.
belki sevecek, evlenecek ama anne olamayacak.
kimseye olmadı, olan o ablaya oldu.
demek istediğim şey bu.
O kişi adınada çok çok üzüldüm![]()
annemler anlatır hep,yataklara düşmüş, bi deri bi kemik kalmış, hastaneye yatırmışlar...
bir noktaya saatlerce bakarmış, tedavilerle iyileşmiş ama kimseyle de evlenmek istememiş.
enteresan yanı onlar flört etmemişler, komşusunun oğluna platonik aşıkmış.
geçen bi hocadan dinledim, hiçbişeyde, evlat sevgisinde bile aşırıya kaçmamak lazımmış, aşk da öyle.
Birşey kazandıracağını sanmıyorum.Ama içinizde hissettiğiniz şeylere bazen sınır koyamıyorsunuz,engel olamıyorsunuz.Bir başkasının gözünün içine baktığınızda hala karşıdaki kişiye değilde onu görüyorsanız bu acı verir insana.Ozaman daha fazla acıyor içiniz.Yani anlayacağınız 24 ve 34 yaş arasındaki koca on sene bu şekilde geçti.Her gece elimde kalan bir tek resmine bakıp iyi geceler ve her sabah aynı resime bakıp günaydın diyerek.Filmlerdeki gibi.
hatalısın cnm de çok hatalısın. evet unutulmuyor gerçekten sevdiği zaman insan düşünemiyor bile. bizde eşimle evlenmek istediğimizde kaynanam ayırmıştı tam 3,5 sene bende sevemedim başkasını ama eşimde sevemedi yani karşılıklıydı hep onun evlenmesini bekledim onu bırakıp evlenemedim yani. ve sonunda herkes pes etti ve biz evlendik.
seninki ayrı ama bak o seni unutmuş evlenmiş çocuğu olmuş yani seni geride bırakmış. ama sen ne yapmışsın ona haddinden fazla değer vermişsin haketmemiş senin sevgini. şimdi şöyle bir silkelen ben ne yapıyorum de hayatın boyunca onu düşünerek yalnız mı geçireceksin. hiç yoktan birielrine şans ver evet belki onun kadar sevemeyeceksin ama seversin be güzelim bir yuvan olur çocuğun olur bir dayanağın olur. kendini bırakma bu kadar. dünyada bir tek o yokya. hayat çok k ısa ileride çok pişman olur çok iyi düşün.
Sevgi istemsiz bir şey değildir.
Birini sevip sevmeyeceğimizi de ne kadar seveceğimizi de biz belirleriz.
Sen unutamadığın için değil unutmak istemediğin için bu kadar yıl bu devam etmiş.
Unutmak isteseydin bin defa unutmuştun şimdiye kadar.
Bir de kusura bakma ama sendeki biraz savunma mekanizması gibi geliyor bana.
Kısmet olmamış evlenememişsin ve bunu "ben başkasını sevemem, istememem" bahanesiyle örtmüşsün.
Yani bir bakıma hayatına başka kimsenin girmemiş olmasını kendine bu şekilde açıklayarak kendi içinde bir oyun oynuyrsun.
Çünkü buna inanmak daha kolay.