Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle tutkulu bir aşık filan değil adam, sevdiğine emin olman beni şaşırttı.
çok fazla önemsemiş ve kafaya takmışsın. ben de benzer hatalar yaptım zamanında ama uzatmaya gerek yok.
bence şu an sevebileceğin ve seni gerçekten çok sevecek birinin olmayışı seni bu hale getirmiş.
ona olan öfkeni de kusamamışsın, içinde kalmış. onu düşünüyorum sanıyorsun. sen ona öfkelisin sadece.
istedikten sonra unutursun, istemiyorsun.
isteyen erkek ne dersen de çekip gidip başkasıyla evlenmez ki canım. :1no2: of zor işler...
Yorumlarınızı çok dikkate alarak okuyorum.Ben neden evet demedim diye yıllarca kendimi suçladım durdum.Ama evet dedirtecekte birşey yapmadı ki,bukadar çok seviyor olmama rağmen hayır demek zorunda kaldım.Evet dediğiniz gibi birkaç kişiden borç aldığını ve ödemediğini duydum.Benden aldığı parayıda ödememişti bana.En sonki hali neolur bırakma beni demesi yıllarca gitmedi gözümün önünden.Fakat ne yalan söyleyeyim hayırda demiş olsam üç ay içinde bir başka biriyle evlenmesi beni baya şaşırttı.Son yazdıklarından sonra daha çok kızdım sana.
Sadece senden ve başka birilerinden para alıp geri ödememiş olması bile güvenilmez biri olduğunun kanıtı.
Üstelik ortada her şeyiyle mükemmel olan bir aşk da yokmuş (kusura bakma)
Duyduğunda kurtulmuşum diye sevinmek yerine gözünde daha da büyütmüşsün.
Üzülmenin, acı çekmenin de bir sınırı vardır.
Ölüm olduğunda bile bir süre sonra acısı hafifliyor insanın- ki bunu en iyi senin bilmem gerekirdi.
Adam karısını kaybetmiş sana aşık olmuş, senden ayrılmış 3 ay sonra evlenmiş.
Daha önce de söyledim, tekrar söylüyorum.
Sen içindeki boşluğu, sevgi ihtiyacını onunla doldurmaya çalışıyorsun.
Böyle yaparken de hayatın gerçek güzelliklerini kaçırıyorsun.
günde 10 defa kimseyi sevemem derseniz sevemezsiniz.. kendi kendinize engel oluyorsunuz.. çok da harika Bir aşk değilmiş, Bir var Bir yok.. aylarca haBer alamadiğiniz Bir sevgiliymiş.. siz varken evlendiği hanım da vardır mutlaka.. aslında siz ve şuanki eşi onun hayatındaki Boşluğu doldurmuş.. insanlarin duygularini kullanmış.. şurda anlattiğiniz kadariyla Bile ne kadar güvenilmez Bir adam olduğunu hissettim.. eşi öleli 4-5 ay geçmiş ve size BeraBerlik teklifi etmiş.. Böyle bi adama en Başından güvenmeniz hata.. eşinin topraği kurumadan aşk maceralarına çıkıyor sizden de ayrılır ayrılmaz evlenmesi gayet doğal.. Biraz mantıklı olursanız duygusal Bakmazsanız daha iyi hissedersiniz.. Bu adam yalnız kalmaktan korkmuş münasip Bi kız Bulayım da evleneyım demiş siz inat edince kapris yapinca peki demiş gitmiş Başkasıyla evlenmiş.. yani Bu adam için mi ??