Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun herşey için.yorumlarınız içinde.BEN HATA YAPMIŞIM SİZLERDEN BİRŞEY RİCA EDEREK.ÖZÜRDİLERİM.YORUM FALAN İSTEMİYORUM ARTIK KİMSEDEN HEPİNİZ SAĞOLUN.KONUNUN VE ÜYELİĞİMİNDE BİR AN ÖNCE SİLİNMESİNİ RİCA EDEREK GİDİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN.iyi de siz bizlere özel mesaj yollarken bunun bi şekilde konunuzda konuşulabileceğini tahmin edebilirdiniz
sonuçta ben de ilk yorumumda sizin istediğiniz üzere 10. sayfayı okudum dedim
yani ben de bi şekilde benden rica ettiğinizi belirtmiş oldum
ne yalan söyleyeyim ben de tuhaf bulmuştum ricanızı çünkü bunca senelik üyeyim daha önce kimse böyle bir ricada bulunmamıştı
arkadaşlar da garipsemiş demek ki dile getirdiler
sonuçta konu açıldığı zaman olumsuz yorumlar da gelebilir insanlar garipsedikleri durumları da dile getirebilirler
bu tarz eleştirilere de açık olunmalı diye düşünüyorum konu açıldığında
ama bu seviyeyi koruyup da yapılan eleştiri için geçerli
yoksa biri çıkıp 'sen cidden hastasın doktora git' deseydin sonuna kadar haklıydınız
aksine siz duygusal bi bayan olduğunuz için ben arkadaşların size nazik yorumlar yaptıklarını düşündüm hep yorumları okurken
neyse..gerginliklere gerek yok..herşey gönlünüzce olsun inşallah
sağolun herşey için.yorumlarınız içinde.BEN HATA YAPMIŞIM SİZLERDEN BİRŞEY RİCA EDEREK.ÖZÜRDİLERİM.YORUM FALAN İSTEMİYORUM ARTIK KİMSEDEN HEPİNİZ SAĞOLUN.KONUNUN VE ÜYELİĞİMİNDE BİR AN ÖNCE SİLİNMESİNİ RİCA EDEREK GİDİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN.
siparişle yorum yapın dediniz bize bi zahmet ne gibi şeyler söyleyeceğimizide yazsaydın özelde çünkü bu yazılan yorumlardan memnun değilsin ne duymak istiyorsun ki
arkadaş galibaa dyumak istedikleriniii yazılıp çizilmedig çinmii gerildiiiiswettt burda bir terbiyesizlik yapılıyorsa bunu yapan sensin. Bir konu açıp sonra da sen bunu yapamazsın diyemezsin kimseye. Senin mesaj attığın üyeler irtibatımın olduğu üyeler ve direk kulağıma geldi bu durum. Vay efendim nasıl gelir deme sakın çünkü bu sitede özel mesajlar özeldir diye bir durum yok. İsteyen istediğine söyler.
Yeter ama artık. Bu tartışma fazla uzadı.Gerek yok böyle şeylere. Sen de biraz sakinlerş lütfen
gitme...:gitme:
inan ki bu yükü sırtından atmadan hep beraber biraz olsun yol almak varken bu kadar başında gitme.
bunu birilerinden rica ettiysen şahsen kişi olarak kendimi şanslı hissederdim. çünkü bu iyi birşey.
bilmiyorumkismile
gitme...:gitme:
Inan ki bu yükü sırtından atmadan hep beraber biraz olsun yol almak varken bu kadar başında gitme.
Bunu birilerinden rica ettiysen şahsen kişi olarak kendimi şanslı hissederdim. çünkü bu iyi birşey.
Bilmiyorumkismile
iyi değilim.başka diyeceğiniz birşey varmı.özelden yardımcı oldunuz diye özrümüde diledim.başka yapabileceğim birşey olursa sizde bana özelden yazarsınız ödeşiriz olurmu.ha bende özel kalır ama kimsenin eksik yanından yararlanmaya yada kimseyi rezil etmeye çalışmam(ki rezil olduğumu hiç sanmıyorum).istediğiniz başka bir ricanız varsa buyrun.yoksada kendimi daha fazla kötü hissetmeme neden olmayın bence ayıp diye birşey var.swettt iyimisin ? :dilcikar:
kONUYU AÇMIŞ OLMAM İNSANLARIN İSTEDİĞİ ŞEYİ YAZABİLECEĞİ ANLAMINAMI GELİYOR DİYORSUNUZ.YANILIYORSNUZ BANA GÖRE.İSTEDİĞİNİZ KADAR BİRBİRİNİZE SÖYLEYİN HANIMEFENDİ.BENİM ÖZEL MESAJIM BANA ÖZELDİR SİZ İSTERSENİZ İSTEDİĞİNİZ KİŞİYE AMAN EFENDİM BANA MESAJ YAZDIDA ACABA RAHATSIZMI ŞEKLİNDE YORUMLARDA BULUNABİLİRSİNİZ.EVET BENCEDE FAZLA UZADI.SANSASYONLARA BAŞKA TOPİCLERDE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.SÜREKLİ TOPİC KAPANMANIN NEDENLERİDE BİRİLERİNİN SANSASYON YARATMASI OLUYOR ZATEN.KONU KAPANMIŞTIR.HADİ DİĞER TOPİĞE.swettt burda bir terbiyesizlik yapılıyorsa bunu yapan sensin. Bir konu açıp sonra da sen bunu yapamazsın diyemezsin kimseye. Senin mesaj attığın üyeler irtibatımın olduğu üyeler ve direk kulağıma geldi bu durum. Vay efendim nasıl gelir deme sakın çünkü bu sitede özel mesajlar özeldir diye bir durum yok. İsteyen istediğine söyler.
Yeter ama artık. Bu tartışma fazla uzadı.Gerek yok böyle şeylere. Sen de biraz sakinlerş lütfen
arkadaşım sizin özelden mesaj attığınız sadece ben olmadığım için garipsedim benden hariç 2 arkadaşım bana dedikleri için garipsedim KK da 3 kişiye ( benim bildiğim) konumA yorum yapın demenize ,konuya girincede dünya kadar yorum alıp hala aynı yerde olmanızı garipsedim ve bunuda psikolojik bir duruma bağladım..olay budur yani kaydirigubbakcemile2
Sizden rica ettiğimi belirttiğiniz için teşekür ederim bunu belirtmenizi hiç yadırgamamıştım gayet normal birşey olduğu için.Mesaj göndermemin bilinmesinin anormal birşey olduğunu değil aksine normal birşey olduğunu belirtmeye çalıyorumki gene kendimi anlatamamışım.Sağlık olsunturkbayragiiyi de siz bizlere özel mesaj yollarken bunun bi şekilde konunuzda konuşulabileceğini tahmin edebilirdiniz
sonuçta ben de ilk yorumumda sizin istediğiniz üzere 10. sayfayı okudum dedim
yani ben de bi şekilde benden rica ettiğinizi belirtmiş oldum
ne yalan söyleyeyim ben de tuhaf bulmuştum ricanızı çünkü bunca senelik üyeyim daha önce kimse böyle bir ricada bulunmamıştı
arkadaşlar da garipsemiş demek ki dile getirdiler
sonuçta konu açıldığı zaman olumsuz yorumlar da gelebilir insanlar garipsedikleri durumları da dile getirebilirler
bu tarz eleştirilere de açık olunmalı diye düşünüyorum konu açıldığında
ama bu seviyeyi koruyup da yapılan eleştiri için geçerli
yoksa biri çıkıp 'sen cidden hastasın doktora git' deseydin sonuna kadar haklıydınız
aksine siz duygusal bi bayan olduğunuz için ben arkadaşların size nazik yorumlar yaptıklarını düşündüm hep yorumları okurken
neyse..gerginliklere gerek yok..herşey gönlünüzce olsun inşallah
Tam kendin çal kendin oyna topiği olmuş hobaaaaaa:teytey::dance:
kONUYU AÇMIŞ OLMAM İNSANLARIN İSTEDİĞİ ŞEYİ YAZABİLECEĞİ ANLAMINAMI GELİYOR DİYORSUNUZ.YANILIYORSNUZ BANA GÖRE.İSTEDİĞİNİZ KADAR BİRBİRİNİZE SÖYLEYİN HANIMEFENDİ.BENİM ÖZEL MESAJIM BANA ÖZELDİR SİZ İSTERSENİZ İSTEDİĞİNİZ KİŞİYE AMAN EFENDİM BANA MESAJ YAZDIDA ACABA RAHATSIZMI ŞEKLİNDE YORUMLARDA BULUNABİLİRSİNİZ.EVET BENCEDE FAZLA UZADI.SANSASYONLARA BAŞKA TOPİCLERDE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.SÜREKLİ TOPİC KAPANMANIN NEDENLERİDE BİRİLERİNİN SANSASYON YARATMASI OLUYOR ZATEN.KONU KAPANMIŞTIR.HADİ DİĞER TOPİĞE.