- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.525
- 798
Maalesef öyle birşey yok
Ama olmalı ya herif boşamıycam diye keyfine gelmez yıllarca kurtulamayacak mısın?
Bu ne saçmalık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef öyle birşey yok
Yanlış bilmiyorsun, çekişmeli bosanmaa en fazla 3 yıl sürüyorYanlış biliyorda olarım ama 3 yıl diye duymuştum bende inşallah yanlış biliyorumdur.![]()
Evet öyle, 3 sene sürüyor maalesefAma olmalı ya herif boşamıycam diye keyfine gelmez yıllarca kurtulamayacak mısın?
Bu ne saçmalık..
Ben hiç öyle birşeyi duymadımevet tam anlamiyla hem de. Hele bir de tebligat gitmesi gerekiyormus, eline gecmesi lazimmis. Adamin adresi yoksa yada kacaksa yandin yani.
Sanki sana seni seviyorum , tekrar deneyelim dese ikna olacak gibisin.Sagolun okudum yorumlari ama cok kirginim hazirlandim heyecandan uyuyamadim gece ve bi hic icin. Sinirlerim cok bozuk. Bari seviyorum bosanmicam de ya da en azindan sevmiyorum cik git de...
Ne yapmaya calistigini cozemiyorum. Anlamiyorum.
Evet öyle, 3 sene sürüyor maalesef
3 sene ustune karşı taraf hala bosanmamaya direnirse, evlilik birliği bu saatten sonra devam ettirilemez diye boşanma gerceklesiyor
Anlaşmalı boşanma çekişmeli boşanmaya dönüşür. Vazgecen taraf ne kadar direnirse dirensin en fazla 3 sene uzatabilirBöyle bilmiyordum.
Peki bir sorum var.
Diyelim ki iki taraf da boşanmayı istedi birlikte gidip imza attılar.
Sonra mahkeme tarihi geldi.
Adam şimdi diyor ki vazgeçtim boşanmıycam gelmiycem mahkemeye.
Kadın kesinlikle istemiyorum seni diyor.
Bu durumda adamın fikrini değiştirmesi süreci uzatır mı?
Başlangıçta anlaşmalı imzalar var sonuçta?
Anlaşmalı boşanma çekişmeli boşanmaya dönüşür. Vazgecen taraf ne kadar direnirse dirensin en fazla 3 sene uzatabilir
Evet uzatabilir çünkü bir nevi mahkemenin görevi evlilik birliğinin devamliligina teşvik etmektir.Yani istese 3 sene uzatabilir mi? Yaa çok üzüldüm buna yaa![]()
Evet uzatabilir çünkü bir nevi mahkemenin görevi evlilik birliğinin devamliligina teşvik etmektir.
Evet uzatabilir çünkü bir nevi mahkemenin görevi evlilik birliğinin devamliligina teşvik etmektir.
bunun hiç bir önemi yok maalesefTeşekkür ederim..
Doğrusu başta anlaşmalı gidip imza atmış çocuk oyuncağı değil bu istediği gibi
borusunu öttüremez diye düşünüyordum..
çok teşvik oldum bugün.
Belli olmaz belki kararını degistirirsin bir sonraki celseye kadar Just![]()
Okuycam eski konunu, ben yokken acmistin sanırımnasıl değiştiririm????????
Ama sunuda ekliyim, kusursuz veya daha az kusurlu taraf uzatabilir en fazla üç sene.
kusurlu taraf uzatamaz
mesela kadın aldatiliyor, koca boşanmak istiyor boşanma davası acıyor. Kadın boşanmak istemiyorsa 3 sene sürüyor mahkeme.
Tam tersi, adam aldatır kadın boşanma davası acıyor, bütün delilleri mahkemeye sunuyor, illa 3 yıl sürecek diye birşey yok. Delillere göre mahkeme kararını veriyor.