olmayan bebeğimizin kıyafetleri

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar..
içimi kemiren bişeyler var sizinle paylaşmak istiyorum...
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...
her adetim geldiğinde aglamaktan helak oldum.. piskolojim çok bozuk. .
cevremde herkes soran sorana. .
sürekli aynı cevabı veriyorum istemiyoruz henüz...

sorulardan bile çok rahatsız oluyorum..
Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
inşallah iyi sonuçlar alırız..
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...

Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
oda patronu kirmamis almış bebek kıyafetlerini gelmiş. .
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
bigün giyecek inşallah diyorum. ..
Eşimin haberi yok kiyafetlere sarildigimdan ağladığımdan...
günaha mi giriyorum acaba. .
versekmi kıyafetleri başka birilerine. .
içim çok acıyor...
Yorumlarınızı bekliyorum..

Bu kadar ümitsiz olmayın, Hele bi doktor kontrolünü yaptırın, Bu arada neden hemen bu ay değilde hazirana kadar bekliyorsunuz
Kıyafetleri de görmeyeceğiniz bi yere kaldırın ve gidip gelip bakmaktan vazgeçin,strese sokmayın kendinizi olacağı varsa da engeller stres.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlere...

canım benım ya rabbıme bol bol dua et alan da o veren de o ... hıc uzme kendını emınım herseyın vaktı ve zamanı vardır... rabbım hayırlı bır vakıtte hayırlı evlatlar nasıp etsın... bebek elbıselerını de bakıp bakıp ağlama istersen ıhtıyacı olan bırıne vereebılırsın neden gunah olsun oyle dusunme !!!

Çok stres yapıyorsun rahat bırakırsan olur bence. Her şeyin hayırlısı olsun senin için. Kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ver bilemezsin belki onların duası ile bebeğin olur.

Üzülme,biraz olumlu yönden bak bence.Bazı insanların eli uğurludur.
Belki adamın içine doğmuştur size bebek kıyafeti yollamıştır.Olamaz mı ?
Hem ben bu çekim olaylarına da inanırım.Arkadaşım tüp bebek tedavisi görürken,bebek patiği almasını söylemiştim.Hemen olmadı ama sonuçta bebeği oldu.
Güzel düşün,belki bir işarettir,belki uğurdur:)

Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inş..Kendinizi üzmeyin strese sokmayın kendinizi streste engeller hamile kalmayı ve bebeğinizi kıyafetlerini görmeyeceğiniz bir yere kaldırın..

Ben de esimin kuzeninin oglu dogunca hediye takim almistim ama bir turlu nasip olup gorusemedik. Bu arada 2 sene kadar bebek bekliyorduk. Aldigim hediyeye baktikca sinir oluyordum elalem uzerime ikincisini yapti falan diye. Neyse cocuk bu cabucak buyudu hediye de elimde kaldi. Gecenlerde kendi bebegim icin hastane cantasi ayarlarken bir baktim "aaa bunlar da vardi dimi" dedim. Baskasina aldigim hediye kendi bebegime nasip olacak Allah'in izniyle. Bir de boyle bakin belki nasibi onceden gelmistir.

Ama daha 1 yildir cocuk bekliyorken kiyafetlere sarilip aglamak asiri tabii.

Canim tabiki kıyafetleri kimseye vermeyeceksin at sandığın dibine günü gelir giydirirsin...
NEDEN ÖYLE DEDİM BILIYOR MUSUN?
5 yil olmadı bizimde 4 negatif aşılama yapmadığım kür kalmadi maddi manevi yiprandik anlatsam bitmez....
Arkadaşımın bebeği oldu çok tatli bir kıyafet aldim annem kiyamadi kızın başka hediye götür bu kaldin dedi bende sandığın dibine attim. ..
Arkadaşımın bebeği erkekti kizimda oglumda olsa giydirecegim Allah nasip ederse dedim hiçbir zaman ümidimi yitirmedim. ...
Ve tüp bebek yaptıracağım sıra kendiliğinden hamile kaldım oğlum suan 6 aylik ve o kiyafeti giydirdim...
Daha bir yıl olmus dur bu kadar stresten olacaksa olmaz....
Hsg sperm testi herşeyi yaptırın tabiki ama ümitsiz olmak yok canim bol bol dua et

ne güzel bana umut oldunuz. .allah evladını size bağışlasın inşallah. .hayırlı sağlıklı ömrü olsun Bebeğinizin.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

ne güzel bana umut oldunuz. .allah evladını size bağışlasın inşallah. .hayırlı sağlıklı ömrü olsun Bebeğinizin.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Inşallah canım inan stresten olacaksa da olmuyor esinede çok yansıtma erkekler daha çok içine atıyor hemde spermleri bile etkileniyor.....
Ben yaşadım çünkü yumurtlama zamanını takip et ama eşine çaktırmadan ilişkiye girim sende stres yapma rabbim çok büyük hep dua ediyorum çünkü yaşamayan bilmez...
Rabbim her kadına anneliği tez zamanda taddirsin insallah...

Yapman gereken tek şey kafanı boşaltmak

kıyafetleri kaldır bazanamı koyarsın hurçlarına mı herneyse, göz önünden kaldır ama
Ve aklında çocuk olmasın akışına bırak
Yani eşinle beraber olurken de bebek amacıyla yaklaşma olaya
Mutlu ol pozitif ol kasma aklına getirme
Ve sonrasında da kontrol etme gün sayma
Acaba hamile kaldım mı da deme

1.5 seneye yakın deneyen olmayan grubunda bende vardım. Telefonda uygulamalar, ovulasyon testleri, gebelik testleri kafayı yemiştim. Eşim yeter artık kaldır hepsini sınavların bitsin doktora gideriz dedi ve o ay hiç düşünmedik ( o ay teyzemi kaybettim çok hasta oldum) adetim gecikti sıkıntıdandır dedim ama test yaptım yine pozitif inanmadım doktora gittim kan testi yaptırdım yine pozitif hamileyim. Kısacası sen istediğini yap allah sana nasip etmeden olmuyor arkadaş sıkma kendini yavrun tez vakitte kucağında olur inşallah. Allah tüm isteyen, bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…