olmayan bebeğimizin kıyafetleri

Strese girdikçe hem kendine hem eşine hemde hamile kalma şansına eziyet ediyorsun .

Kafana yapmadığın rahat olduğun an hamilelik daha kolay oluyor. Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede evaldınıza kavuşursunuz ama sabırlı olun.

Aaaa bebiş olmuşki bile maşşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Umudunu asla kaybetme. 16yil sonra çocuk sahibi olan biri olarak Allah'tan umudunu kesmemeni ve kendini çok yipratmamani tavsiye ederim. Elbette canın yaniyodur istiyosundur ama o gün çok yakın inşallah. Sabret sükut eyle şükret

inanın çok mutlu oldum sizin adınıza, size evladınızla birlikte mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum

Canım benimde bir hastalıgm var doktor büyük ihtimalle çocuğun olmaz dedi diye hiç korunmadm 4 ay olmadı 4 ay ağladım hamile kadın görmek istemezdim çok şükür 4. Ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Bu 4 ay sürekli dua ettim ve incir ve havuç kürü İbrahim Saraçoğlundan bakabilirsin arkadaşında bende i kürü yaptığımız ay hamile kaldık . Belki erkendi ama doktor olmaz dedi diye hemen istedim Allah tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin

Bir öğretmenim vardı lisede 11 sene çocuğu olmamış ve hiçbir sorunu yokmuş kafaya çok takip stres yaptığı yüzünden olmuyormuş ve bu kadın 8 sene de tüp bebek tedavisi uygulamasına rağmen bir türlü olmuyormuş gel gelelim asil meseleye olmuyorsa Allahın bir bildiği vardır diyip zihnini boşaltmak için eşiyle birlikte iki haftalık veya 3 haftalık tatile çıkıyor çocuk meselesi aklına gelmiyor karadeniz turları bir sürü aktivite falan döndüğünden tatilde iken normal yolla hamile kaldığını öğreniyor aslında sizn de sıkıntınız bir psikolojik de olabilir

Evet benim de sıkıntım piskolojik di bilinç altı tedavisi aldım..10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan nerdeyse 5 aylık.. konu eski konu 2016 da açmışım

Aaaa bebiş olmuşki bile maşşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

inanın çok mutlu oldum sizin adınıza, size evladınızla birlikte mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum
Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. Amin inşallah RABBİM isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun...

Konum eski 2016da açmışım..
Şuan 10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan nerdeyse 5 aylık çok şükür yaradana..

Evet benim de sıkıntım piskolojik di bilinç altı tedavisi aldım..10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan nerdeyse 5 aylık.. konu eski konu 2016 da açmışım
Evet daha sonra farkettim Allah bağışlasın çok sevindim adınıza

En güzel taktik ümidi kesmek. Ben 9 ay ugrastım sogan kürleri folikasitler ayagınhavaya dikmeler bilmem neler her adetim bes dk geciksin aha hamileyim kesin diye eve kutularca gebelik tesli alıyordum her seferinde hüsran ve asırı stres en son aman olmuyorsa ben artık ugrasmıycam Allah ne zamn nasip ederse beklerim dedim. olacagı yokmus dedm yani. En son esimle 4-5 gun kadar ayrılma dönemimiz oldu iş dlaysyla o surecte tabi hiç ilişki olmayınca erkek sperm hücreleri yenilenmiş uzun sure bosalma olmayınca yenileniyor diye biliyorum tam eve gelid birlikte olduk tamda ogun olan ilişkide gebe kalmısım ama kesinlikle kafamızda bebek niyeityle girişmedik oyle spontane özlemden olan bir ilişkiydi hemen tutmus. Yani ilişkiye girerken bebek niyetiyle baslamamalı. Birde adet bittikten hemen sonraki gun deneyin cogu kadın adet biter bitmez yumurtlama oluyormus benimki öyle oldu dilerim Allah isteyen hakeden herkesi müjdelesin. Gidip o kıyafetleri koklamanz opmeniz bile bir engel suan

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Anneniz ve kızkardeşiniz sizi çok üzmüştü diye hatırlıyorum. Şu an ilişkiniz nasıl?

A dogum bile yapmışsınız Allah saglık sihat versin analı babalı büyütsün . Ben hiç konu tarihine bakmamısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…