olmayan bebeğimizin kıyafetleri

Günah falan değil. Şöyle düşün Allah'a inancın o kadar büyük ki dualarının karşılığını vereceğine inanıyorsun vakti geldiğinde giydirmek için saklıyorsun Kıyafetleri. Ayrıca bebek istiyorsanız önce stresten kurtulun. Hala farkında değiliz ama çoğu Hastalığın temelinde stres var. Üreme hormonlarını da Çok etkiliyor. Rabbim isteyen herkese bana da tabiiiii boy boy bebişler versin :)

Kıyamam ya Allah tan sizin ve vatan millet için güzel ahlaklı aklı yerinde eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat isteyin vaktini Allah bilir tevekkül edin şükredin. Üzülmek sizi yıpratacağından hamile kalma sürecinizi etkileyeblir stres yapmayın rahat olun 15 sene sonra çocuk sahibi olan çiftler var . Ayrıca her şeyin tedavisi hem modern tıp hem alternatif tıpta mümkün sakin kalın.

Ben anne ve babama evliliklerinin 10.yil dönümünde gelmisim :) annem cok pinpirikli birisi cok takmış kafaya söylenilenleri en sonunda gittikleri Dr burdan tasının uzak bi yere gidin demis istanbula gelmişler bir ay sonra hamile kalmis annem :) ve ben daha 5 aylıkken de kardeşime hamile kalmis. Stres sıkıntı yapmayın sizi strese sokacak her seyden uzak durun Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin insallah

Daha 1 yıl olmuş hemen umutsuzluğa kapılmayın streste en büyük etken.

Bizim hiçbir problem olmamasına rağmen 11 ayın sonunda oldu..

Test sonuclariniz ciksin hele bi herseyin zamani vardir .kiyafetleri kaldirin cokss bir kaçını ihtiyaci olan varsa verin.bebis olunca özenerek alirsin

4 yıllık evliydim hamile kaldığım da
Eşim tam Dr a gidelim vs diyordu ben adetimi düzene koysun diye bi önden gideyim dedim bir baktım hamileyim
Olmaz diye birşey yok olabilir.
Sabret ve dua et
Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

O kiyafetler simdi tatli geliyor
hayali daha da tatli geliyor:)
Hele bi dogusun uykusuz geceler baslasin aman aman:)
disri bile rahat cikama
evin ici surekli sessizlik zira pek belli olmuyor
her zaman gurultuyu kaldirmiyorlar...
evde yalnizsan dusa girmek hayal...
oldu da bakkala inmen mecburi...maraton kosucusu da kimmis?
Goz alti morlugu cokuklugu vs bunlar viz ama feci koyuyor insana
Gun gelip kendime kastim neydi diye icten bile gecireceksin
sinirden kudur ama muhatabin yok :)
sonrada o iki cift goz sana bakip siritsin:)
Gulme ile qglama arasinda kal...kolik olursa deginmiyorum bile
3 gun boyle oldu benimki ve resmen bittim
bunlari aylarca çekenin elinden operim basimin ustune tasirim
Evet cocuk guzsl sey ama bir omur boyu sorumluluk o yuzden cocugum olmuyor diyenleri cocugum yokken hic anlamadim
cocugum oldu ve hala anlayamiyorum...

Siz ne istediginizin farkindamisiniz?
Ne icin depresyonlara girdiğinizi farkindamisiniz?
evet cocuk guzel şey. .ama henuz yokken dert edeceginize
hayatinizi yasayin...bol bol uyuyun mesela...cunku olduktan sonra bir daha eskiye donemiyorsunuz...

Daha sebebi bile bilinmiyor
Belki çok kolay bi tedavisi vardır
Dursun o kıyafetler
Zamanı henüz gelmemiş sadece bu kadar : )

Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla

Herşey vaktini bekler.Ne gül vaktinden önce açar,ne de güneş vaktinden erken doğar... Bekle, senin olan zaten sana gelecektir.. Mevlana

5 yıllık evliyim hatta temmuz ayında 6 olacak 5 Senedir istiyoruz olmuyor Doktor Doktor Gezdim Büyük bir problem yok ama genede Olmuyor, Aynı seyleri bende yasadım senin gibi yasıyorumda.. Allaha sıgındım Vermiyorsa Vardır bir bildiği Eşin ile Mutluysan Seni.Seviyor değer veriyor bu Durumdan dolayı problem yasatmıyorsa Sıkma kendini.Esinde bir problem olabilir böyle yaparsan eğer Esin büyük psikolojik sorunlar yasar! Bütün Tahlillerini Yaptır...esinde yaptırsın.

rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşaallah, ,konuyu okurken elbiseler kismini özellikle aklima Üstün Dökmenin
inanç, güven, ümit yazısında ki "Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı. Bu İNANÇ’tır" kismi geldi ve inancinizi yitirmeyin..
belki de tez zamanda olacak ve elbiseleri bile simdiden geldi kim bilebilir ki?
ama bana aci veriyor diyorsaniz dağıtın ..derim!

Cnm birsürü tanıdığım senin durumndaydı daha çok yenisin bukadar takma ins. Hayırlısyla kucağına alırsın sande 5.tüp bebekte utturup ikizi olanlar biliyorm dayan buda sınav.. bu arada kaan aydos u öneririms

Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin size inşallah.. okurken gözlerim doldu .. yalnız bu stresten kurtul her şey normalken sadece stres yüzünden gebe kalamayanlar var.. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin...

Olmuyacak düşüncesini kafanızda çıkarın ,her hücrenizi olumsuzluklar doldurarak negatif energi vücudunuza yüklüyorsunuz olacaksa olmaz Allah her isteyene hayırlı evlat nasip etsin herkese ve sizede hep güzel düşün kızım, bebek eşyalarını kaldır kendini üzme dua et inşallah olur canim

icini rahat tut allah cok buyuktur bak bebisinin kyafetleri onden gelmis yakinda o da gelmeye karar verir.hazirlik yapmaya baslamis hatta senin kizin olacakmis gibi bir hissiyat geldi bana ne alakaysa icimden oyle geldi :) doktora gorun bazen sut gelebiliyormus sen fark etmiyorsun bu gebeligi engelliyormus.onu ozellikle sen sor doktoruna belki oyle bir sorun vardir.

Bak cnm bebeg olana kadar ne bebek sev ne kıyafet lerini evde tut bunlar sana sadece acı verir.onları hemen ver birilerine ve hayatı zehir etme esine ve kendine.gez toz ama tedavi ni bırakma.insanları umursama kalabalık ortamlara girme özellikle bebekli insanlardan kac bunlar senin iyiliğin için.hic bizaman olmayacak deme anne olucam ben güçlü olup ayaktayım de.düşman sevindir me tek kocani koluna ağlama dik dur asla umutsuz olma.sen güçlü ol ki esinde etkilenmesi.bebegin baş düşmanı stres kaygı bunu unutma.bunları 6 yıl sonra kızıma kavuşan bir anne olarak sana bu yollardan geçmiş tecrübeli bir abla olarak söylüyorum.anne olmak istiyosan asla üzüntü yok Rabbim zamanı gelince doldurur kucağını insallah en tez zamanda burdan hamikeyim diye konu acarsin insallah anne olursun duaların seninle ...

Abartmayin daha bir yil olmus 3.5 u ilin.sonunda hamile.kaldim.kizima....yav ne var h unda.h u kadar.dr a girmeye.baslayin ..insan.larin.nedertleri var ya ,bunlarin.hepsi dertsiz k ikten ,silkelenip kendinize gelmelisiniz

Madem bu kadar cok istiyorsun neden bir yili geckin bekledin hala hazirani bekliyorsun ki tut kocani kolundan bu hafta onemli bi isiniz yoksa once sorun varmi varsa kimde cozumu ne diye arastir boyle adet beklemek her geldiginde aglamak cok yipratir sizi. Benimde bir yili geckin olmadi ama benim sorunum belliydi ve hep ona odaklandim tedavi oldum cok sukur iki ay sonra insallah dunyaya gelecek bebegim ve daha bir çöp bile almadim alacak olanida engelledim cunku bende senin gibi bakip bakip aglicam biliyorum. O yuzden cnm vakit kaybetme eger ikinizden birinde bir sorun varsa zaten tedavi surecleri uzun oluyor zamani orada harca.

Yaptığın günah değil isyan etmediğin sürece. Benim evladimin olmasi mucize gibi bişeydi doktor çok zor olur demişti 15 yaşından beri tedavi oluyordum. 10 ay evvel evlendim ve 6 aylık hamileyim. Umudunu kaybetme bol bol dua et benim mucizem duayla geldi bende eşimden gizli gizli agladım gece kalkıp teheccud namazı kılıp hacet namazı kılıp hep dua ettim ne demek olduğunu çok iyi biliyorum klomen tedavisi ile hamile kaldım şuan annemler inanamiyor hatta kafana birsey takmamaya calış stres yapma en buyuk etken stres cunku. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…