2016 da olan konum hortlamış ben bile unutmuşum kızlar.. 10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan 5 aylık olacak allahın izniyle inşallah..Büyütmüş bile5 aylık kız bebeği var
Evet canım hemde dünyalar tatlısıOlmuş mu ay sevindim
Çok sağolun çok teşekkür ederim..Ay soruyu okudum sonra soru tarihini ve konunuzun altında yazan Doğumdan Sonra Şu Kadar Gün Geçti yazısını okudum. Çok mutlu oldum gerçekten tebrik ederim :)
O kadar sevindim ki bu mesajını gördüğüme. Şu an ben de bebeğimi emzirirken okuyorum yazdıklarını. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Kuzuyu benim için de kokla olur mu ?2016 da olan konum hortlamış ben bile unutmuşum kızlar.. 10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan 5 aylık olacak allahın izniyle inşallah..
RABBİM isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun sağlık lı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Ayy çok duygulandımNEGATİF tüp bebek sonrası ağlama krizi geçirdim ve o kıyafetleri çöpe bastım...
Benim asla çocuğum olmayacak demiştim..
Eşim benden habersiz çıkarmış yıkamış kendi dolabına koymuştu..
Şuan o kıyafetler kızımın dolabında çok şükür yaradana
O kadar sevindim ki bu mesajını gördüğüme. Şu an ben de bebeğimi emzirirken okuyorum yazdıklarını. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Kuzuyu benim için de kokla olur mu ?
KK’de bir n sevdiğim konular mutlu sonla biten eski tarihli konularmaşallah size ve bebeğinize, sağlıkla büyütün inşallah
Bizimde 1 yıl 2 ay oldu daha olmadı kuzeniminde olmamıştı bana dediki gittim bebek kıyafeti aldım belki evrene mesaj vs her neyse güzel düşündüm inançlı ve umutluydum oldu dedi macun falan kullandı 2 ay üst üste gebe kaldi bi kimyasal bi normal bibsekilde.Bende olumlu ve inançlı umutlu güzel düşünmek adına alıcam evrene neyi gönderirsek o mfk dr.u var bana savaşçı lazım inançlı sabırlı hastalar lazım dedi o an bende düşündüm ki bende umutsuz acitasyon yapiyorum birde böyle deneyelim böyle olalım sende atnı sekilde Olacak İnşallah sadece sabır inanç lazımMerhaba arkadaşlar..
içimi kemiren bişeyler var sizinle paylaşmak istiyorum...
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...
her adetim geldiğinde aglamaktan helak oldum.. piskolojim çok bozuk. .
cevremde herkes soran sorana. .
sürekli aynı cevabı veriyorum istemiyoruz henüz...
sorulardan bile çok rahatsız oluyorum..
Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
inşallah iyi sonuçlar alırız..
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...
Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
oda patronu kirmamis almış bebek kıyafetlerini gelmiş. .
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
bigün giyecek inşallah diyorum. ..
Eşimin haberi yok kiyafetlere sarildigimdan ağladığımdan...
günaha mi giriyorum acaba. .
versekmi kıyafetleri başka birilerine. .
içim çok acıyor...
Yorumlarınızı bekliyorum..
Demekki içine doğmuş o adamın k bakmayın yeni gördüm üstteki mesajları cok sevindim darısı bize isteyen hak eden herkese sua edin bizler icin Allah kızınızı size bağışlasınÇok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Amin inşallah..
Konu nasıl hortladı bilmiyorum ama hala yenı konu sananlar var tarihe bakmadan..
Çok şükür zorlu mücadele sonunda kızıma kavuştum.. 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan nerdeyse 5 aylık..
İnşallah Allah sağlıklı bir evlat nasip eder size. Anne baba olmak istiyorsunuz elbet buda çok normal. Ama çok zorladıkça daha da yıpratırsınız hayırlısı ne zamansa zaten olur doktora da gitmişsiniz. Birde şu elaleme sinir oluyorum ya çocuğu yoksa bir çiftin yoktur bu konuyu açarak psikolojik baskı yapmanın anlamı nedir? Kıyafetler bence dursun hiç olmayacak değildir elbet zamanı gelir göremeyeceğiniz bi yere koyun ki gördükçe üzülmeyin.Merhaba arkadaşlar..
içimi kemiren bişeyler var sizinle paylaşmak istiyorum...
biz 4 yıllık evliyiz..
1 yıldır ..hatt bir yılı da gecti ..bebek istememize rağmen henüz nasip etmedi allah...
her adetim geldiğinde aglamaktan helak oldum.. piskolojim çok bozuk. .
cevremde herkes soran sorana. .
sürekli aynı cevabı veriyorum istemiyoruz henüz...
sorulardan bile çok rahatsız oluyorum..
Haziran da doktor kontrolüne gideceğiz eşimle. .Rahim filmi çekilecek sperm kontrolü yapılacak...
inşallah iyi sonuçlar alırız..
neyse biz her ay böyle adetim gelince esimde bende çok üzülüyoruz yine olmadı diye...
Bundan bikaç hafta önce eşimin patronu bebek kıyafetleri vermiş.. Bu arada eşim tekstil sektöründe çalışıyor..
oda patronu kirmamis almış bebek kıyafetlerini gelmiş. .
hepsi çok güzeller onları gördükçe bu kez daha kötü oldum.. bigün giyecek mi bunu bebeğim diye ağlıyorum kiyafetlere sariliyorum.. hiç iyi değilim. .delirdim dimi?
Günah mı bu yaptığım olmayan bebeğe kıyafet aldık. .dolapta bekliyor geliyor gidiyor kıyafetleri seviyorum. .
bigün giyecek inşallah diyorum. ..
Eşimin haberi yok kiyafetlere sarildigimdan ağladığımdan...
günaha mi giriyorum acaba. .
versekmi kıyafetleri başka birilerine. .
içim çok acıyor...
Yorumlarınızı bekliyorum..
Sana o kadar sevindim ki
Anlatamam
Sanki kendime nasip olmuş kadar sevindim hem de
Umarım hep çok mutlu olursunuz
Allah bağışlasın tekrardan
10 yıl sonra çocuğum oldu 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan 5 aylık konu eski 2016 da açmışım..İnşallah Allah sağlıklı bir evlat nasip eder size. Anne baba olmak istiyorsunuz elbet buda çok normal. Ama çok zorladıkça daha da yıpratırsınız hayırlısı ne zamansa zaten olur doktora da gitmişsiniz. Birde şu elaleme sinir oluyorum ya çocuğu yoksa bir çiftin yoktur bu konuyu açarak psikolojik baskı yapmanın anlamı nedir? Kıyafetler bence dursun hiç olmayacak değildir elbet zamanı gelir göremeyeceğiniz bi yere koyun ki gördükçe üzülmeyin.
Demekki içine doğmuş o adamın k bakmayın yeni gördüm üstteki mesajları cok sevindim darısı bize isteyen hak eden herkese sua edin bizler icin Allah kızınızı size bağışlasın
Bizimde 1 yıl 2 ay oldu daha olmadı kuzeniminde olmamıştı bana dediki gittim bebek kıyafeti aldım belki evrene mesaj vs her neyse güzel düşündüm inançlı ve umutluydum oldu dedi macun falan kullandı 2 ay üst üste gebe kaldi bi kimyasal bi normal bibsekilde.Bende olumlu ve inançlı umutlu güzel düşünmek adına alıcam evrene neyi gönderirsek o mfk dr.u var bana savaşçı lazım inançlı sabırlı hastalar lazım dedi o an bende düşündüm ki bende umutsuz acitasyon yapiyorum birde böyle deneyelim böyle olalım sende atnı sekilde Olacak İnşallah sadece sabır inanç lazım
Amiiiiinn aminnnnn yürekten kocaman bi aminSürekli dua ediyorum aklım da dilimde sürekli isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun rabbim diyorum.. doğumda da ilk cümlem oldu bunlar.. zira bu derdi yaşayan anlar iliklerime kadar hissediyorum yoklugun ne olduğunu.. ben eski günlerimi unutmadım hala hatırlayıp ağlıyorum..
Rabbim bu yolda emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?