olmayan bebeğimizin kıyafetleri

Büyütmüş bile5 aylık kız bebeği var
2016 da olan konum hortlamış ben bile unutmuşum kızlar.. 10 yıl sonra 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan 5 aylık olacak allahın izniyle inşallah..
RABBİM isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun sağlık lı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah

Ay soruyu okudum sonra soru tarihini ve konunuzun altında yazan Doğumdan Sonra Şu Kadar Gün Geçti yazısını okudum. Çok mutlu oldum gerçekten tebrik ederim :)
Çok sağolun çok teşekkür ederim..
RABBİM isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah konuyu 2016 da açmıştım ..

O kadar sevindim ki bu mesajını gördüğüme. Şu an ben de bebeğimi emzirirken okuyorum yazdıklarını. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Kuzuyu benim için de kokla olur mu ?

Ayy çok duygulandım

O kadar sevindim ki bu mesajını gördüğüme. Şu an ben de bebeğimi emzirirken okuyorum yazdıklarını. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Kuzuyu benim için de kokla olur mu ?

Çok teşekkür ederim alllah razı olsun.. RABBİM sizinde yavrunuza sağlıklı hayırlı ömür versin bahtı açık güzel olsun inşallah.. koklarım tabiki

Dont panik rahat olun daha bir senedir düşünüyormuşsunuz sizinki kendinizi kasmaktan. Şimdi gündemi değiştirip bir kaç ay rahat bırakın salın biraz. Kafanızı başka şeyle meşgul edin o kendiliğinden gelecek bak görürsünüz.

KK’de bir n sevdiğim konular mutlu sonla biten eski tarihli konular maşallah size ve bebeğinize, sağlıkla büyütün inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Amin inşallah..
Konu nasıl hortladı bilmiyorum ama hala yenı konu sananlar var tarihe bakmadan..
Çok şükür zorlu mücadele sonunda kızıma kavuştum.. 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan nerdeyse 5 aylık..

Sana o kadar sevindim ki
Anlatamam
Sanki kendime nasip olmuş kadar sevindim hem de
Umarım hep çok mutlu olursunuz
Allah bağışlasın tekrardan

Bizimde 1 yıl 2 ay oldu daha olmadı kuzeniminde olmamıştı bana dediki gittim bebek kıyafeti aldım belki evrene mesaj vs her neyse güzel düşündüm inançlı ve umutluydum oldu dedi macun falan kullandı 2 ay üst üste gebe kaldi bi kimyasal bi normal bibsekilde.Bende olumlu ve inançlı umutlu güzel düşünmek adına alıcam evrene neyi gönderirsek o mfk dr.u var bana savaşçı lazım inançlı sabırlı hastalar lazım dedi o an bende düşündüm ki bende umutsuz acitasyon yapiyorum birde böyle deneyelim böyle olalım sende atnı sekilde Olacak İnşallah sadece sabır inanç lazım

Demekki içine doğmuş o adamın k bakmayın yeni gördüm üstteki mesajları cok sevindim darısı bize isteyen hak eden herkese sua edin bizler icin Allah kızınızı size bağışlasın

İnşallah Allah sağlıklı bir evlat nasip eder size. Anne baba olmak istiyorsunuz elbet buda çok normal. Ama çok zorladıkça daha da yıpratırsınız hayırlısı ne zamansa zaten olur doktora da gitmişsiniz. Birde şu elaleme sinir oluyorum ya çocuğu yoksa bir çiftin yoktur bu konuyu açarak psikolojik baskı yapmanın anlamı nedir? Kıyafetler bence dursun hiç olmayacak değildir elbet zamanı gelir göremeyeceğiniz bi yere koyun ki gördükçe üzülmeyin.

Sana o kadar sevindim ki
Anlatamam
Sanki kendime nasip olmuş kadar sevindim hem de
Umarım hep çok mutlu olursunuz
Allah bağışlasın tekrardan

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. işte bende bu yüzden burdayım benim derdimi kendi derdi gibi gören sevinen arkadaşlarım var iyiki varsınız..
Ben umut oldum burda bu sınavı yaşayan arkadaşlarıma 10 yıl neler çektim nelerden geçtim az çok anlattım burda..
Rabbim emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun..
Umut hep var Allah büyük

10 yıl sonra çocuğum oldu 4. Tüp bebek de kızım oldu şuan 5 aylık konu eski 2016 da açmışım..

Demekki içine doğmuş o adamın k bakmayın yeni gördüm üstteki mesajları cok sevindim darısı bize isteyen hak eden herkese sua edin bizler icin Allah kızınızı size bağışlasın

Sürekli dua ediyorum aklım da dilimde sürekli isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun rabbim diyorum.. doğumda da ilk cümlem oldu bunlar.. zira bu derdi yaşayan anlar iliklerime kadar hissediyorum yoklugun ne olduğunu.. ben eski günlerimi unutmadım hala hatırlayıp ağlıyorum..
Rabbim bu yolda emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun inşallah

Konu eski canım 2016 da açmışım konuyu.. şuan 5 aylık kızım var zorlu mücadele sonunda 4. Tüp bebek de kızım oldu. Sabır bizim diğer adımız..

Amiiiiinn aminnnnn yürekten kocaman bi amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…