Allah inşallah sizede verir bir bebek ama hayat bebekten ibaret değil düşünmeyin bunları hersey olacağına varıyor.3 seneyi geçti uğraşıyoruz
2kaybım var evleneli 5sene oldu. Kımsenın cocugunu kıskanmıyorum elbette ama herkes doğurdu.
Hatta 2.ye başlayanlar oldu
Hergün yeni birinin hamile haberini alıyorum. Sürekli birilerinin göbeğime bakması beni çok rahatsız ediyor.
Elimde olan birşey değil ki
Uzun zamandır takmamaya çalışıyorum ama artık kımse ile görüşmek istemiyorum. Birilerinin hamile olduğunu görünce içten içe üzülüyorum. Dünya bundan ıbaret degıl elbette ama elimde değil.
Artık eşimde doktora gitmek istemiyor.
allah hayirlisini versin hz zekeriyanin cocuk icin duasi var onu tavsiye ederim3 seneyi geçti uğraşıyoruz
2kaybım var evleneli 5sene oldu. Kımsenın cocugunu kıskanmıyorum elbette ama herkes doğurdu.
Hatta 2.ye başlayanlar oldu
Hergün yeni birinin hamile haberini alıyorum. Sürekli birilerinin göbeğime bakması beni çok rahatsız ediyor.
Elimde olan birşey değil ki
Uzun zamandır takmamaya çalışıyorum ama artık kımse ile görüşmek istemiyorum. Birilerinin hamile olduğunu görünce içten içe üzülüyorum. Dünya bundan ıbaret degıl elbette ama elimde değil.
Artık eşimde doktora gitmek istemiyor.
Senin niye olmuyor canimİnşallah bizlere de kısmet olur
Napalım nasip kısmet işi bu
Tüp bebek denediniz mi ?
Senin niye olmuyor canim
Allah tez zamanda sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Rahımde sekıl bozuklugu cıktı o olabılır dediler histeroskopi oldum sonrasında hiç gebelik oluşmadı. Doktorlar kesin birşey söylemiyor kı. Kalitesiz sperm olabilir kalitesiz yumurta olabilir vs. Her doktor farklı birşey söylüyorSeni cok iyi anliyorum 8 yildir olmuyor bizimde
Dusuklerin sebebi nedir?
Zaten söyle hamile kalıp kaybedince insan daha hassas oluyor sureklı kendını sucluyor vs. Yada tekrar aynı seyleri yaşarmıyım korkusuMilletteki cocuk merakina akil sir erdirmek zor. Herkesin isi gücü millete cocuk yap demek.2 senemiz bitti korunuyorduk cocuk dusunmuyorduk her girdigimiz ortamda cocugun gundeme gelmesi kacinilmazdi. Ikimi de gulup geciyorduk. Sonra bebek sahibi olmaya karar verdik, ilk denememizde kısmet oldu. Ama maalesef 3 aylikken kalbi durdu. Pek kimseyle paylasmadik bu durumu. Hala bilip bilmeden hadi artik vs diyen de var, olmuyor zanneden de var. Onceden umursamadigim sey simdi canimi yakmaya basladi. Ama milletin lafina aldırış etmek yipratmaktan baska bi ise yaramiyor. Allah olunca da sagliklisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?