Olmayan bebek

Yanlış düşünüyorsunuz abartarak kendimi hırpalama durumu değil. Millet 2.yi doğurdu derken yarış içine girip koştur koştur cocuk yapma durumu da değil bu.

İnşallah bizlere de kısmet olur
Napalım nasip kısmet işi bu
Tüp bebek denediniz mi ?
Bir kaç ay sonra düşünüyoruz canım maddi olarak biraz toparlandıktan sonra ama ona daha cok korkuyorum kendimi daha çok hazırlayıp olumsuz olursa veya sonrasında tekrar kaybedersem diye hayırlısı inşallah rabbim her isteyene nasip etsin.

Bizim de 4 senedir olmuyor
Bennde de gecen yaz iki olumsuz asılama var
Bennde ugrasmaktan bıktım
3-4 ay sonra tüp bebek yapıcaz o da tutar mi bilemem
Evet malesef tutmama ihtimalleri de insanı üzüyor. Ben aşılama yaptırmak için prof gittim bana bu değerlerle aşılama yapmam dedi. İhtimalin sadece yüzde 2-3dedi ve yapmadı

Biri sussa biri konuşuyor ki :)) çoğu zaman çok önemsemiyorum bazen regl dönemi bazende cok yakınlarımdan birinin hamile oldugunu öğrenınce üzülüyorum

Evet malesef tutmama ihtimalleri de insanı üzüyor. Ben aşılama yaptırmak için prof gittim bana bu değerlerle aşılama yapmam dedi. İhtimalin sadece yüzde 2-3dedi ve yapmadı
Bana da yüzde 10

Ben yazsam bu kadar olurdu ancak seni cok cok iyi anliyorum bizde 3yillik evliyiz esimin sperm sayisi az ugrasip duruyoruz doktor tedavi tup bebek cok meşakkatli bir yoldayiz ama henüz ödülümüzü alamadik Allah büyük bizimde olur insallahh

Canimm cok iyi anliyorum seni bende evden cikmak istemiyorum kimseyle konusmak herkes hemen hamile kalıyor rabbim bagislasin ama ben cok kafama takiyorum insllah bizimde yuzumuz güler

İnşallah canım bizde herhalde 2-3ay sonra tup bebek deneyeceğiz. Hayırlısını versin rabbim. Benımde eşimin değerleri sıkıntılı aşılama yapmadı bu sebeple doktor direk tüp bebek çözüm dedi. Kemık suyu cok iyi diye okudum. Onu yapmaya karar verince forumda bir arkadas da o sekılde hamile kaldıgını söyleyince bi umut oldu bana da. Sende yap eşine. Ben kemıkleri kaynamaya baslamadan altını kısıyorum en dusuk derece de 12-13saat pişiriyorum. Altını kıstıgım zaman içine 2 3 kasık elma sirkesi damlatıyorum. 10saat sonra sarımsak soğan tane karabıber tuz havuc defne yapragı koyuyorum. Sogudunda karton bardaklara koyup buzluga kaldırıyorum hergun esıme içiriyorum ısıtıp.

Canimm cok iyi anliyorum seni bende evden cikmak istemiyorum kimseyle konusmak herkes hemen hamile kalıyor rabbim bagislasin ama ben cok kafama takiyorum insllah bizimde yuzumuz güler
İnşallah canım rabbim kımseye aratmasın. Eskiden çok isteyen biri değildim ki hani önemsemem fln diyodum ne zamankı hamile kalıp bebeğimi kaybettm. Hatta cinsiyet öğrenmeye gitriğimizde kaybettiğimi öğrendim o günden beri çok istiyorum. Rabbim böyle sınıyor işte sen dermisin önemsemem diye

Şimdi diyeceğim umursama, hayatını yaşamaya bak.
Fakat biliyorum ki yapamayacaksın. Elinde olmayacak.
Çünkü instagram, facebook, whatsapp her yer bebek fotoğraflarıyla dolu.
Çünkü o bebeklerin anneleri anneliği o kadar ballandıra ballandıra anlatırlar ki, boşuna mı geçiyor ömrüm acaba dersin kendi kendine.
Sonra birşeyler yapmalıyım, çocuğum olmalı hissine kapılırsın.
Hani etraf "Eee hadi ama bi çocuk yapın kaç sene oldu" deyip duruyor ya, sanki elindeymiş gibi hissedersin bir anlık. Bakarsın ki nasipmiş, kısmetmiş, kadermiş.
Bir şey yapamamak daha çok üzer, daha çok acıtır canını.
Çocuğum olana kadar ıssız bir adada yaşamak isterdim.
Ne hayatın çocuktan ibaret olduğu, kendini eksikmiş gibi hissettirenler olsun, ne de cenaze düğün demeden çocuk soran densizler olsun çevremde..
Yalnız değilsin arkadaşım. Senin benim gibi niceleri var bu forumda maalesef..
YA NASİP deyip bekleyelim işte...

Canım inşallah rabbim tez zamanda hayırlısını nasip eder. Malesef durum öyle. Göbeğini kocaman kocaman çekenler ayrı :) artık ulaşılmaz geliyor. Umursamıyorum sonra birşey tekrar tetikliyor. Tabi artık daha güçlü oluyosun ama

Oluyorsun da işte giden gidiyor senden de.
Eşine sarıyorsun yeri geliyor, çevrendekileri kırıyorsun, uzaklaşıyorsun çoğu ortamlardan.
İnşallahh bu yaşadıklarımızı unutturacak şeyler yaşarız biz de

Benimki simdilik incir kürü ve emodex kullaniyor caanim sayi 4milyon kadar sizinki ne kadar

Cenazede hamileyim hamile diye gerinip mutlu haberler verenlerde var :)

Bizlerin de kaderi bu demek ki tedaviler yüzünden mi nedir bilmiyorum yıllarca incecikken, bu surecte kilo aldım, sürekli insanlar gelip gidip; ay hamile misin ay ne güzel yanakların dolmuş aman aman karnın büyümüş yoksa bebek mi var cümlelerinden fenalık geldi. İster istemez suratım asılıyor, size ne diye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum. İlacı iğnesi operasyonu yetmezmiş gibi bir de meraklıların saçma sorularıyla muhatap olmak yıpratıcı. Kader zayıf yerini yakaladı mi bırakmıyor, vurup duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…