Tatlim senin cocugun var mi 1 tane yok mu? Bi topikte cocugundan mi bahsetmistin ne? Yanlus ni hatirliyorum acaba?
Allahim tez vakitte sanada herkesede versin saglicakla cnmYok canım
Yanlış hatırladın
Amin inşallah canımAllahim tez vakitte sanada herkesede versin saglicakla cnm
Amin canım inşallah.Benimde evliligimin 3. Yili geldi kizim 2 yil ugrastik. Herkesin bebek yokmu diye sormasi sorununuz mu var demeleri hamile arkadaslarimin yanimda karnini sevmesi cok uzucuydu. Ilk kizim oldu ikinci dediler ikinci oldu simdide herkes 3. Cu nerde neden yapmiyorsun deyip duruyorlar. Birde gicik gicik ayy bitanede oglan dogur diyorlar. Bende hep cevap olarak oglan kiz onemli degil onemli olan hayirli evlat olmasi benim iki kizim var onlari hayirli evlat olsunlar rabbim cocugu olmayipta evlat diye yananlara nasip etsin ben bu duyguyu tatdim sukur tatmayanlara versin Allah im diyorum. Ve cevap ne biliyormusunuz amannn ne olacak dogur bitane daha... Guler misin aglar misin. Insanlar konusur canini yakar uzulme rabbim sana istedigin kadar hayirli evlat versin insallah...
1.5 milyondu sanırımBenimki simdilik incir kürü ve emodex kullaniyor caanim sayi 4milyon kadar sizinki ne kadar
malesef canımBizlerin de kaderi bu demek kitedaviler yüzünden mi nedir bilmiyorum yıllarca incecikken, bu surecte kilo aldım, sürekli insanlar gelip gidip; ay hamile misin ay ne güzel yanakların dolmuş aman aman karnın büyümüş yoksa bebek mi var cümlelerinden fenalık geldi. İster istemez suratım asılıyor, size ne diye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum. İlacı iğnesi operasyonu yetmezmiş gibi bir de meraklıların saçma sorularıyla muhatap olmak yıpratıcı. Kader zayıf yerini yakaladı mi bırakmıyor, vurup duruyor
14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamileeCenazede hamileyim hamile diye gerinip mutlu haberler verenlerde var :)
Allah yardimcin olsun canim benimde 8haftalik kaybim var tup bebekti oda seninkiler nasildi tup bebekmiydi14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamilee
14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamilee
O level atlamış artık maşallahh görgüsüzlükte sınır yokCenazede hamileyim hamile diye gerinip mutlu haberler verenlerde var :)
İşte o hadsize haddini bildirince adın "kıskanç" a çıkıyor ya, en çok da ona deliriyorumm14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamilee
Cok kötü hissettim kendimi hamileyse hamile yerı zamanı o mu dedim içimden. İnsanlar bunu başarı savası görüyor o yapamadı ben yaptım. Onun yokk benim var gibi malesef kiAl işte seninki daha beter
Ne şimdi yaraya tuz basmak mı bu ? Geçerken uğradık hamile demek mi anlamadım
aynen bu gibi dengesiz okadar cok var ki. Benim sorunum bana yetmıyor gibi.O level atlamış artık maşallahh görgüsüzlükte sınır yok
İşte o hadsize haddini bildirince adın "kıskanç" a çıkıyor ya, en çok da ona deliriyorumm
Ben de bazen düşünüyorum onu ama haketmemekse bize gelene kadar ne haketmeyenlere veriyor bol bol. Mutlaka vardır bir hayırCok kötü hissettim kendimi hamileyse hamile yerı zamanı o mu dedim içimden. İnsanlar bunu başarı savası görüyor o yapamadı ben yaptım. Onun yokk benim var gibi malesef ki
aynen bu gibi dengesiz okadar cok var ki. Benim sorunum bana yetmıyor gibi.
İlk gebeliğimde söylediğimde çevremde yakın 3 farklı kişinin hasetliğini yüzünden akıyordu. Kaybedınce sevınenler de onlar oldu. Bacak bacak üstüne atıp allahtan be canım diye pişkin pişkin sırıtan biliyorum. Şimdi onların bebekleri büyüdü bile. Bazen ben haketmıyorum mu acaba diyorum
Haklisin canım. HayırlısıBen de bazen düşünüyorum onu ama haketmemekse bize gelene kadar ne haketmeyenlere veriyor bol bol. Mutlaka vardır bir hayır
Canim senin onceki gebeliklerin tup bebekmiydi normalmiHaklisin canım. Hayırlısı
Normaldi canımCanim senin onceki gebeliklerin tup bebekmiydi normalmi
Densiz bu insanlrdan artik nefret ediyorum nefret.. Allah bildigi gibi yapsin onlari14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamilee
1.5 milyonla 2 kere hamilemi kaldin Allahim sen büyüksun insallah en kisa zamanda yine kalırsın canim bize doktorlar normal yoldan %5 ihtimal dediler 4 milyon spermle hic kalamadim daha nasip illa zamani var isteNormaldi canım
Bir tane doktor eşinin spermleri kötü ama 2 defa hamile kaldığın için çok da üstünde durmamak lazım dedi.1.5 milyonla 2 kere hamilemi kaldin Allahim sen büyüksun insallah en kisa zamanda yine kalırsın canim bize doktorlar normal yoldan %5 ihtimal dediler 4 milyon spermle hic kalamadim daha nasip illa zamani var iste
Allahim en kisa surede size de saglikli bir evlat nasip etsin.Bu Gibi durumlarda psikoloji cok onemli.BEnde uzum gebeligi cikti 1 yil hamile kalmamam gerek ve ben 6 yillik evliyim herseyde vardir bir hayir.Sizinde kucaginiz dolar kafaniza takmayin esinizinde size destek olmasi gerek bu gibi durumlarda kadinlar daha cok etkileniyor cunku bunu yasayan bizzat biziz.INsallah kisa surede bir bebeginiz Olur.3 seneyi geçti uğraşıyoruz
2kaybım var evleneli 5sene oldu. Kımsenın cocugunu kıskanmıyorum elbette ama herkes doğurdu.
Hatta 2.ye başlayanlar oldu
Hergün yeni birinin hamile haberini alıyorum. Sürekli birilerinin göbeğime bakması beni çok rahatsız ediyor.
Elimde olan birşey değil ki
Uzun zamandır takmamaya çalışıyorum ama artık kımse ile görüşmek istemiyorum. Birilerinin hamile olduğunu görünce içten içe üzülüyorum. Dünya bundan ıbaret degıl elbette ama elimde değil.
Artık eşimde doktora gitmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?