Olmayan bebek

Benimde evliligimin 3. Yili geldi kizim 2 yil ugrastik. Herkesin bebek yokmu diye sormasi sorununuz mu var demeleri hamile arkadaslarimin yanimda karnini sevmesi cok uzucuydu. Ilk kizim oldu ikinci dediler ikinci oldu simdide herkes 3. Cu nerde neden yapmiyorsun deyip duruyorlar. Birde gicik gicik ayy bitanede oglan dogur diyorlar. Bende hep cevap olarak oglan kiz onemli degil onemli olan hayirli evlat olmasi benim iki kizim var onlari hayirli evlat olsunlar rabbim cocugu olmayipta evlat diye yananlara nasip etsin ben bu duyguyu tatdim sukur tatmayanlara versin Allah im diyorum. Ve cevap ne biliyormusunuz amannn ne olacak dogur bitane daha... Guler misin aglar misin. Insanlar konusur canini yakar uzulme rabbim sana istedigin kadar hayirli evlat versin insallah...

Amin canım inşallah.
Benimki simdilik incir kürü ve emodex kullaniyor caanim sayi 4milyon kadar sizinki ne kadar
1.5 milyondu sanırım
malesef canım

14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamilee
Allah yardimcin olsun canim benimde 8haftalik kaybim var tup bebekti oda seninkiler nasildi tup bebekmiydi

14haftalık gebelik kaybıma basın sağolsun /gecmiş olsun diye gelen 3 arkadaştan birtanesi hamileymiş, diğer arkadaş ta dediki ayy müjdemi vereyim esra da hamilee

Al işte seninki daha beter
Ne şimdi yaraya tuz basmak mı bu ? Geçerken uğradık hamile demek mi anlamadım

Cenazede hamileyim hamile diye gerinip mutlu haberler verenlerde var :)
O level atlamış artık maşallahh görgüsüzlükte sınır yok
İşte o hadsize haddini bildirince adın "kıskanç" a çıkıyor ya, en çok da ona deliriyorumm

Al işte seninki daha beter
Ne şimdi yaraya tuz basmak mı bu ? Geçerken uğradık hamile demek mi anlamadım
Cok kötü hissettim kendimi hamileyse hamile yerı zamanı o mu dedim içimden. İnsanlar bunu başarı savası görüyor o yapamadı ben yaptım. Onun yokk benim var gibi malesef ki
O level atlamış artık maşallahh görgüsüzlükte sınır yok

İşte o hadsize haddini bildirince adın "kıskanç" a çıkıyor ya, en çok da ona deliriyorumm
aynen bu gibi dengesiz okadar cok var ki. Benim sorunum bana yetmıyor gibi.
İlk gebeliğimde söylediğimde çevremde yakın 3 farklı kişinin hasetliğini yüzünden akıyordu. Kaybedınce sevınenler de onlar oldu. Bacak bacak üstüne atıp allahtan be canım diye pişkin pişkin sırıtan biliyorum. Şimdi onların bebekleri büyüdü bile. Bazen ben haketmıyorum mu acaba diyorum

Benim çevremde normal insanlar var galiba
Kimse hani bebek diye sormuyor
Şakayla karışık söyleyen bi iki kişiye de daha düşünmüyoruz diyince susuyor
Hatta bi arkadaşım bebek imasında bulundu ardından çok özür diledi sınırımı aştım mı diye

biz eşimle 6 senelik evliyiz
Hala daha aileler de sormadı :)
Bi kayınvalidem.
Ona da eşim müdahale ediyor daha zamanı var diye

Geçen gün tahlil yaptırdım artık gebelik düşünmeye başladığım için
hormonlarım olması gerekenden düşük çıktı.

Önce bi araştırdım kafaya takacak gibi oldum
Sonra dedim ki napıyosun?
Gayet mutlu olduğum bir hayatım var zaten.

Açıkçası doğal şekilde olmuyorsa bir kere falan aşılama vs denerim daha da tedavi istemem tüp bebek yaptırmam diye düşünüyorum mesela.

Bazı şeylerin çok zorlanmaması gerektiğine inanıyorum. Kendimize bir hedef koyup O hedefi öyle bir gözümüzde büyütüyoruz ki ulaşsak bile tatmin değil hayal kıırklığı oluyor gibi geliyor bana.

Ben de anneliği tatmayıvereyim, ölmem ya da insanlığın sonu gelmez ya. Hele sahip olup da kaybetmek en acı verici şey olsa gerek. Evlat acısı yaşayacaksam bi gün hiç hamile kalıp doğurmamayı yeğlerim. Ya da o çocuğun ileride kötü biri olması, insanlara zarar verebilecek, adam öldürebilecek, hırsızlık yapan biri olması gibi durumlarda hiç doğmamış olmasını dilerim mantıken.

Tabi her şey mantıkla olmuyor. Arada bi anneliğim kabarıyor sanırım hormonlardan.
Umarım her isteyenin bir bebeği olur.
Ama olmamasını da eksiklik olarak görmemeliyiz

Ben de bazen düşünüyorum onu ama haketmemekse bize gelene kadar ne haketmeyenlere veriyor bol bol. Mutlaka vardır bir hayır

Banada esimin halasi nerde gorse sorar bayram seyran düğün hicc atlamaz daha hic bos gecmedi

1.5 milyonla 2 kere hamilemi kaldin Allahim sen büyüksun insallah en kisa zamanda yine kalırsın canim bize doktorlar normal yoldan %5 ihtimal dediler 4 milyon spermle hic kalamadim daha nasip illa zamani var iste
Bir tane doktor eşinin spermleri kötü ama 2 defa hamile kaldığın için çok da üstünde durmamak lazım dedi.

Profesör asla bu değerle aşılama yapmam dedi

Allahim en kisa surede size de saglikli bir evlat nasip etsin.Bu Gibi durumlarda psikoloji cok onemli.BEnde uzum gebeligi cikti 1 yil hamile kalmamam gerek ve ben 6 yillik evliyim herseyde vardir bir hayir.Sizinde kucaginiz dolar kafaniza takmayin esinizinde size destek olmasi gerek bu gibi durumlarda kadinlar daha cok etkileniyor cunku bunu yasayan bizzat biziz.INsallah kisa surede bir bebeginiz Olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…