olmayan kv , kp derdi ?

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Oradan bakınca deli gibi görünebilirim hatunlar çünkü zaten kendimi kafayı yemiş olarak gördüğüm için mesaj attım.
KK da %90 hatta %99 takıldığım yer burası e burada konular a malum kendimi alıkoyamıyorum buradan belki inanmazsınız tarifsiz bir zevk alıyorum ama her kötü şeyin kötü bir yanı olduğu gibi bunun da var.

Kendimi şu yüzden hasta gibi hissediyorum.Tanıştığım her erkekte (flört ttiğim diyelim) önce anne babasını düşnüyorum acaba müstakbel kaynana söyle mi böyle mi sanki hepsi kötü lanet biriymiş iki yüzlüymüş bizi ayıracamış gibi dikkat çekmek istiyorum ortada asevgili bile yokken bunlar aklıma geliyor beni bundan kurtarın lütfen :(

Oradan bakınca deli gibi görünebilirim hatunlar çünkü zaten kendimi kafayı yemiş olarak gördüğüm için mesaj attım.
KK da %90 hatta %99 takıldığım yer burası e burada konular a malum kendimi alıkoyamıyorum buradan belki inanmazsınız tarifsiz bir zevk alıyorum ama her kötü şeyin kötü bir yanı olduğu gibi bunun da var.

Kendimi şu yüzden hasta gibi hissediyorum.Tanıştığım her erkekte (flört ttiğim diyelim) önce anne babasını düşnüyorum acaba müstakbel kaynana söyle mi böyle mi sanki hepsi kötü lanet biriymiş iki yüzlüymüş bizi ayıracamış gibi dikkat çekmek istiyorum ortada asevgili bile yokken bunlar aklıma geliyor beni bundan kurtarın lütfen :KK43:
Sonunu dusunen kahraman olamaz..Dusunmeyeceksin..

Kendimi şu yüzden hasta gibi hissediyorum.Tanıştığım her erkekte (flört ttiğim diyelim) önce anne babasını düşnüyorum acaba müstakbel kaynana söyle mi böyle mi sanki hepsi kötü lanet biriymiş iki yüzlüymüş bizi ayıracamış gibi dikkat çekmek istiyorum ortada asevgili bile yokken bunlar aklıma geliyor beni bundan kurtarın lütfen :KK43:
Bdv ye ara ver

Kendini bu düşüncelere boğan kendinsin.. Ve kurtaracak olan da sensin. :) Pire için yorgan yakmak gibi birşey seninkisi.. Hayata olumlu bak güzel yönlerini düşün, hayırlı olanı düşün. Hayır dile ki hayırlı olan seni bulsun. Mesela dua ederek sıyrılabilirsin bu düşünceden. Şeytanın vesveselerine kanıp kendini üzüyorsun sadece. Burdaki konuları okumaktan zevk alabilirsin ama bu demek değil ki aynısını sen de yaşayacaksın :) Yürüyüş yap, müzik dinle, ya da doğanın güzelliğini seyret .. :) Hayat güzel, böyle şeylerle anını boşa geçirme. Allah hayırlı ve huzurlu bir ömür versin sana..

Kendini bu düşüncelere boğan kendinsin.. Ve kurtaracak olan da yine sensin.. :) Pire için yorgan yakmak gibi birşey seninkisi.. Hayata olumlu bak güzel yönlerini düşün, hayırlı olanı düşün. Hayır dile ki hayırlı olan seni bulsun. Mesela dua ederek sıyrılabilirsin bu düşünceden. Şeytanın vesveselerine kanıp kendini üzüyorsun sadece. Burdaki konuları okumaktan zevk alabilirsin ama bu demek değil ki aynısını sen de yaşayacaksın :) Yürüyüş yap, müzik dinle, ya da doğanın güzelliğini seyret .. :) Hayat güzel, böyle şeylerle anını boşa geçirme. Allah hayırlı ve huzurlu bir ömür versin sana..

Ben de buraya dahil olduktan sonra kv ve ailesiyle milyon tane problemi sorun etmediğimi, rahat rahat yaşadığımı gördüm. Gerçekten burası insanı kötü etkiliyor. Geçenlerde bilimsel bir araştırmanın konusuydu bir de; kız kıza dertleşmek iyi gelmiyormuş meğer. Dağılalım:KK55:

Valla burası aşırı etkiliyor. Benim de sevgilimin çok anlayışlı melek gibi anne babası olmasına rağmen bazen burayı okuyup kendi kendime gaza geliyordum sevgilime konuyu açıyordum falan aramız geriliyordu, sonra dedim ya ben napıyorum iyice saçmaladım. Çözüm, çok sık okumayacaksınız, okuduğunuzda başınıza gelmiş gibi davranmayacaksınız. Ya da hiç girmeyeceksiniz.

Ya hakkaten ben de bayadır bunu düşünüyorum. Ne kadar çok büyük sorunları olan insanlar var, acaba bütün kadınlar bunları yaşıyor mu? Bunun istatistiği nedir? Sosyologlar takılsın burda bolca :D Bir de herkes boşan ayrıl , boşver, terket fln diyor. Ben bir insana böyle bir akıl vermekten çok korkarım mesela :)) Bazen korkutucu olabiliyor. Ama bir yandan da destek işte, ne bileyim.

İyi kayınvalideleri kayınpederleri bdv'ye yazamıyoruz doğal olarak.

Bu çatışmaların da tek taraflı olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben. Karşınızda ciddi anlamda hasta bir insan yoksa kayınvalide gelin isterse çok da güzel anlaşır. Sizin sahip olduğunuz gibi önyargılar genelde bu ilişkileri çıkmaza sokuyor.

Back
X