Olmayan seyi hissetmek

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Geçmişinizle onu aldatmış değilde ona layık görmüyorsunuz kendinizi . Ve bu normal değil . İsterse çok yakışıklı , zengin vs olsun kendinize eziyet etmeye gerek yok

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
Önceden evlendim ayrıldım çocuğum var canım.yani şuan da 2. Evliliğim.bu durumda eşimi aldatmış olmuyorum normal olarak.
Aynı şekilde eşimde önceden evlenmiş ayrılmış çocuğu olmuş sevgilileri olmuş beni aldatmış olmuyor.
Bence normal düşünmüyorsun.
Geçmişte sevgililik geçmişimiz oluyor.suanki durumunu o zaman goremedigin için o anı yasiyosun.
Şuan da geçmişi düşünüp ihanet ettim diye düşünme.

Bilmiyorum bugün soyle bi dusundum kendimden midem bulanıyo ve fiziksel olarak gercekten bulaniyo

Geçmişinizle onu aldatmış değilde ona layık görmüyorsunuz kendinizi . Ve bu normal değil . İsterse çok yakışıklı , zengin vs olsun kendinize eziyet etmeye gerek yok
Bilmiyorum gercekten midem kasildi stresten kendime eziyet etmiyorum ama icten ice kotu hissediyorum

Bence siz herşeyi de anlatmayın,bilmiyoruz belkide onun bazı davranışları sizi böyle düşündürebilir..
Dogru diyosunuz. Aslinda iliski tam baslamadan eskiden flort ettigim insanla konustuk ama arkadas cercevesinde o aklima dustu

Hiçbir şey anlatmak zorunda değildiniz ki. Kimse oturup bütün ilişkilerinin her detayını anlatmıyordur zaten.
Yalan söylemediyseniz rahatsız olacağınız bir şey yok.
Hayır hic soylemedim ama hani derler ya hissediyosan oyledir sizce bu hersey İcin gecerlimi

Şu son ay , Aynı konuyu bdvde üçüncü okuyuşum. Ya fakesini, anksiyite krizleri yüzünden konu açıp açıp derdinizi paylaşmak istiyorsunuz ya da bu (Kocani aldattığını sanmak) çok yaygın bir psikolojik sorun .
Her iki türlü de önerim psikiyatre gitmek. Vesveseye, anksiyiteye,fobiye en iyi gelen şey psikiyatrik ilaçlardır, boşu boşuna önünüzü çürütmeye gerek yok (zamanında agorafobi ile iki yılı zehir olup tek seans psikiyatr ziyaretiyle sorundan komple kurtulmuş bir kadın olarak önerim bu. Lütfen ciddiye al ve ertelemeden koş git, bir devlet Hastanesi'ne görün)

Kendisi az önce Meral ve Tuğçe idi. Şimdi de Pişman olarak geri dönmüş bence

Ailem ilac almama musade etmez ben istiyorum ama. Psikologlarda ates pahasi mecbur kafayi yiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…