Olmayan seyi hissetmek

Aslinda ona bunu belli etmiyorum gucsuz gorunmemek İcin sadece boyle hissediyorum bende dogru olmadigini biliyorum

Hayir ama hatirlamadigim bazi seyler var sanki eksik anlattim gibi hissediyorum

Mesela ne? Eski sevgilinin kaç dakikada geldiği mi? İlk sevgilinizin elini kaç dakika tuttuğunuz ve avuçlarınızın terleyip terlemediği mi? Anlatmayın zaten ayrıntıları ne münasebet yahu. Eksik anlatmak ne demek? Tam anlatmaya gerek var mı ki?

Hatırlamadığınız ayrıntılar kızlık zarı ameliyatı değilse anlatmanıza lüzum da yok. Hani, ya tamamen unutmuşum o çatala nasıl çıktım, minnak zar nasıl dikildi çıkıp gitmiş aklımdan mevzusu yoksa yine diyorum anlatmayın zaten.

Dogru diyosunuz. Kimseyi ilgilendirmez

kimsenin geçmişi, kimseyi ilgilendirmez.
insanlar geçmişte hatalar da yapabilir çok iyi şeylerde. ama geçmişte kalmıştır artık.
hayat bugündür. ve nişanlınızla başlayan günden öncesi onu asla ilgilendirmez.

Nerde önünüze çıkacak Allah aşkına.CIA ya da FBIda işe mi gireceksiniz?Milyonlarca insan ilaç kullanıyor.

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
yorumları okumadan direk yazıyorum
bu konuyu bir kez daha acmistiniz ve ilac kullanmaniz gerekiyordu dimi

Merhaba son paragrafta yazdığınız bütün olayları bende yaşıyorum.Az önce kalbim bir agirdi dedim kalp krizi geçiriyorum.Bu aralar çok zor durumdayim sürekli ölüm korkusu var.İlacsiz atlatayim diyorum ama olmayacak galiba

Kendine işkence etme, bir psikiyatre görün bence. İlaç seni rahatlatacaktir.
Bizim ülkede çok saçma bir algı var maalesef. Vücuda inanılmaz zararları olan,tüm bagirsak florasını bozan, sağlık bakanlığınca bas bas bagirilip 'zorunlunlu olmadikdikca kullanmayin' denilen antibiyotikleri şeker niyetine atıyor insanlar ağızlarına, disi iltihaplanan,ateşi çıkan, hatta güneş yanığı olan antibiyotik içiyor. Aynı insanlar 'psikolojik ilaçlar Seni uyutuyor yaa' diyor, miletin tedavisine engel oluyor:))

Dediğim.gibi iskence ediyorum .ben karşı değilim en kısa zamanda kullanmaya baslayacagim

Oncelikle kirici yorum yapmayin lutfen. Ben nisanlimi aldatmamama ragmen ona hic sadakatsizlik gostermeme ragmen gecmisimle onu aldatmisim gibi geliyo. Normalmi?
normal degıl..hatta anormal..gecmıste o yoktu sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…