olmayan varlığın özlemi...

Allah herkese nasip etsin inşallah. Bazen konularınızı yada yorumlarınızı okuyorum yanlıs hatırlamıyorsam her gecenin bir sabahı vardır inş dilediğiniz hayatı yaşarsınız ömür boyu...

Canımmmm inşallah :) bilgiler için cok saol denicem :)

12 ay bitti bu ay

Bu tip konularda kafanızı rahat tutmak en önemlisi. Benim nacizane tavsiyem birlikte başbaşa geçirdiğiniz bu zamanların kıymetini bilmeniz. Anne inşallah olursunuz ama evliliğinizin ilk aylarını bir kez yaşıyorsunuz. Spontan programsız sevişmeler yerine çocuk için yumurta testlerinin yapıldığı, seviştikten sonra bacaklar havada beklendiği bu dönemlerin evililiğin ilk zamanlarında yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ben. İlk bir yıl laylaylom olmalı gibi geliyor bana.

kaç aydır ugrasıyorsunuz
sanırım sorununuz sebebsız ınfertılıte

buarada sımdı gordum cevabıda
kromozon genetık testler uyapıldımı?
rahım fılmı cekıldımı yanı tamamen sorun yok cok basıt soylenecek bırsey degıl
12 aydır bu sekılde ugrasıyormusunuz testler yumurta takıbı? neden akısına bırakmıyorsunuz yanı eger hakekten sorun yok ıse
psikolojik bu durum

ikinizde de sorun yok işte ne güzel.. stres yapma, stres herşeyi etkiliyor.. halamın da 3 sene olmadı, hiç sorunları yoktu, korunmuyorlardı da, en sonunda oldu....

benim durumumda senden farklı değil
o kadar çok kafaya takıyorum ki
hasta olmaktan korkuyorum
2,5 yıldır evliyim
26 yaşındayım

Biz eşimle 10 yıl birliktelikten sonra evlendik oyüzden hemen bebek istedik. Laylayloma devam edicem bende herlde artık napalım herşeyin hayırlısı :)

Ne kadar şanslısın mutlu bir yuvan var..
Sabret bekle her şey doğru zamanda olur inşallah.
Hiç canını sıkma Allah size sağlıklı taptatlı bir bebek verir inşallah

Biz eşimle 10 yıl birliktelikten sonra evlendik oyüzden hemen bebek istedik. Laylayloma devam edicem bende herlde artık napalım herşeyin hayırlısı :)

Yani bakın en basitinden adam keyif için içtiği kahveyi bile şimdi görev için içicek :) Soğuk kompres olayına hiç girmiyorum. Bunlar zevk için yapılması gereken şeyler en azından ilk aylarda.
Allah en güzel gebelikleri bebekleri nasip etsin size hayırlısı ile hayırlı zamanlarda.

Rahim filmi cektirmedm ama hormonlar ve yumurta rezervi cok iyi dedi doktor. Eşimdede bi sorun yokmus. Rahim filmi cektirmeyi düşünüyodum bende doktor ozaman için gerek yok demişti istemiştim de üstelik

Amin canım inş yüzüm de tebessümle okuyorum yazdıklarını :)

Yüzünü güldürecek birşeyler duymak mı istiyorsun,
ilk bebeğim için 16 ay uğraştım ,hayatımda içmediğim kadar ilaç içtim,o yaşıma kadar gitmediğim kadar doktora gittim ,sperm testleri ,kan tahlilleri,rahim filmleri,bir dünya ilaç iğne ,yumurtlama takipleri sonucu hamile kalabildim,kızım bugün okula başladı bile ,7 yaşında
ikinci bebeğim ise tam 1 yıl istedik ama yok yine olmuyordu,aynı yollardan yine geçmek zor olacaktı benim için ,çünkü biliyordum normal yolla olmayacağını ,yine doktora gittim ,bana sorun yok bekle dedi,ben 2 ay daha bekledim ve tam 1 yıl sonra 2.bebeğime hamile kaldım ,oda dünyada şu an ,25 günlük,yani doktor bir sorun yok dediyse olacaktır emin ol,hatta sen en şanslılardansın ,hiç spermi olmayan ,yada hiç yumurtası oluşmayan nice insanlar var,tüp bebek bile çözüm değil onlar için ,allah tez zamanda yavruna kavuştursun inş.

Ne kadar şanslısın mutlu bir yuvan var..
Sabret bekle her şey doğru zamanda olur inşallah.
Hiç canını sıkma Allah size sağlıklı taptatlı bir bebek verir inşallah

Ne güzel dualr aldım bugün cok tşk :) kimin duasının kabul olacağı belli olmazmı :)

Maşallah bebişlerinize :)) insallah canım allah isteyen herkese nasip etsin çok zor olmus sizin için ama değer dmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…