ikinizde de sağlık problemi yokmuş ne güzel..
demekki biraz sabredeceksiniz sonra Allah lütfedecek..
inanırmısınız bunun dışında imtihanınızın olmaması büyük bi lütuf...
eşinle mutlu bir yuvan ailelerinizle huzurunuz var..
imrenmedim desem yalan olur...
Bacim ben istedigim ay hamile kaldim...
Benim uygulamam esime turk kahvesi icirmek ve afedersiniz ama erkeklik organina iliskiden once soguk kompleks uygulamakti...
Birde iliskiden sonra kalcan havada yarim saat kadar dursun hemen lavabo icin kalkma bacim...
Ama en onemlisi tum olumsuz dusunceleri at kafandan bir hobi edin istersen....
Bunlari uygular uygulamsz hamile kalirsin dwmiyorum tabi ki ama az da olsa faydasi olabilir....
Inan minik mucizeniz gelecegi zamani bilir....
Umarim fdaha azla bekletmez ♥♥♥
12 ay bitti bu ay
Hakkinizda hayirlisi olsun bacim ♥♥♥Canımmmm inşallah :) bilgiler için cok saol denicem :)
benim durumumda senden farklı değil27 yaşındayım bir yıldır evliyim. En büyük hayalim eşimle evlenmekti. Evlendik çok şükür sonra hayalim bebek oldu. Ama olmuyor her seyi denedik bir sürü test yaptırdık ikimizde gayet sağlıklıymışız doktor bize, derdiniz ne sizin dercesine alaylı bir şekilde bakarken ağzına kürekle vurasım gelmişti bundan 4 ay önce. Kürler, Dualar, ovül. Testleri ve daha neler neler. Yok olmuyor. Ben eşime belli etmiyorum üzüldüğümü oda bana. Çok mutlu bir çiftiz aslında. Çok şükür durumumuz iyi borcumuz yok kv kp derdimiz yok ikimizde ailelerimizden yana cok şanslıyız. Dert yok tasa yok ama bebekte yok. Kendime dert mi arıyorum dersiniz? Hayır aslında ama eksik hissediyorum kendimi. Tam olarak tanımlayamadığım bir durum bu. Bekarken hep eşimi özlerdim bir gün bile görmeyince ama şimdi olmayan bir varlığı özlüyorum!! Haftaya yine regl olcam biliyorum ve artık yorulduğumu hissediyorum. Regli biticek ayy yumurtlama günü hesaplama, akıntı takip etme dertlerim başlayacak. Kimseyle paylaşamıyorum içimdekileri kiminle paylassam artık abarttığımı düşünüyorlar ve ben buna deli oluyorum. Kafaya takmamak gerekirmiş ama bebek isterken nasıl takılmaz kafaya. Daha erkenmiş hayatımızı yaşayacakmısız ve buna benzer cümleler, bilirsiniz. Pardonda siz mi karar vereceksiniz erken mi değil mi demeden edemiyorum. ( içimden de olsa) anneler anne adayları hamile kalmam mucizeydi diyenler bir iki söz söyleyin de kocam eve gelmeden gülsün yüzüm sıyrılayım şu bunalım halimden.
Destek bekliyorum hepinizden. Şimdiden çok teşekkürler her birinize.
Sevgiler,
Bu tip konularda kafanızı rahat tutmak en önemlisi. Benim nacizane tavsiyem birlikte başbaşa geçirdiğiniz bu zamanların kıymetini bilmeniz. Anne inşallah olursunuz ama evliliğinizin ilk aylarını bir kez yaşıyorsunuz. Spontan programsız sevişmeler yerine çocuk için yumurta testlerinin yapıldığı, seviştikten sonra bacaklar havada beklendiği bu dönemlerin evililiğin ilk zamanlarında yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ben. İlk bir yıl laylaylom olmalı gibi geliyor bana.
Biz eşimle 10 yıl birliktelikten sonra evlendik oyüzden hemen bebek istedik. Laylayloma devam edicem bende herlde artık napalım herşeyin hayırlısı :)
buarada sımdı gordum cevabıda
kromozon genetık testler uyapıldımı?
rahım fılmı cekıldımı yanı tamamen sorun yok cok basıt soylenecek bırsey degıl
12 aydır bu sekılde ugrasıyormusunuz testler yumurta takıbı? neden akısına bırakmıyorsunuz yanı eger hakekten sorun yok ıse
psikolojik bu durum
benim durumumda senden farklı değil
o kadar çok kafaya takıyorum ki
hasta olmaktan korkuyorum
2,5 yıldır evliyim
26 yaşındayım
Yani bakın en basitinden adam keyif için içtiği kahveyi bile şimdi görev için içicek :) Soğuk kompres olayına hiç girmiyorum. Bunlar zevk için yapılması gereken şeyler en azından ilk aylarda.
Allah en güzel gebelikleri bebekleri nasip etsin size hayırlısı ile hayırlı zamanlarda.
Ne kadar şanslısın mutlu bir yuvan var..
Sabret bekle her şey doğru zamanda olur inşallah.
Hiç canını sıkma Allah size sağlıklı taptatlı bir bebek verir inşallah
Amin canım inş yüzüm de tebessümle okuyorum yazdıklarını :)
Ne güzel dualr aldım bugün cok tşk :) kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış :)
Yüzünü güldürecek birşeyler duymak mı istiyorsun,
ilk bebeğim için 16 ay uğraştım ,hayatımda içmediğim kadar ilaç içtim,o yaşıma kadar gitmediğim kadar doktora gittim ,sperm testleri ,kan tahlilleri,rahim filmleri,bir dünya ilaç iğne ,yumurtlama takipleri sonucu hamile kalabildim,kızım bugün okula başladı bile ,7 yaşında
ikinci bebeğim ise tam 1 yıl istedik ama yok yine olmuyordu,aynı yollardan yine geçmek zor olacaktı benim için ,çünkü biliyordum normal yolla olmayacağını ,yine doktora gittim ,bana sorun yok bekle dedi,ben 2 ay daha bekledim ve tam 1 yıl sonra 2.bebeğime hamile kaldım ,oda dünyada şu an ,25 günlük,yani doktor bir sorun yok dediyse olacaktır emin ol,hatta sen en şanslılardansın ,hiç spermi olmayan ,yada hiç yumurtası oluşmayan nice insanlar var,tüp bebek bile çözüm değil onlar için ,allah tez zamanda yavruna kavuştursun inş.
Kırmayıp tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana. Çocuğu bu kadar isteyen bir insana söylediklerim saçma geleiblir çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?