- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi elifcik_45
-
ben hayatta kayınvalideleri savunmuş insan değilim ama bu konuda haksızsın neden kabul etmemekte direniyorsun anlamadım ki?Arkadaşlar hepiniz yazmışsınız sağolun ama benm konum tamamen açıklık kapalılığa dönüşmüş.ben açık kimselere karşı değilim bu biline.Aksine benm çevremdeki tüm arkadaşlarım açıktır.Ayrıca kv ile çok sorunlar yaşadık biz konularıma baksanız anlarsınız yeni yeni aştık ve birbirimize ısınmaya başlamıştık.bana direk böyle yapması garibime gitti.çok konu açtım kv ile ama bu demek değildir ki kv ye takığım.aksine sorunlarıma halledebilmek için buraya konu açtım ben.ve sayenizde çoğu şeyi atlattık kv ile.
Ama bana böyle çok çıkışmanız yersiz.İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNSİN UMRUMDA DEĞİL SADECE BİZİMKİLERİ BİLİYO DAHA ÖNCEDE BÖYLE BİRŞEY OLDU BİLEREK ZITTINA YAPMIŞ DEMEK İSTİYORUM.NORMALDE ASLA KOLSUZ GİYMİYO.
7 yıldan bahsetmişsiniz o 7 yılda asla kolsuzla görmedim onu.ben birşeyleri toparlayıp orta yolu bulur muyum diye uğraşıyorum ama sağolun resmen beni açık düşmanı gibi gösterdiniz.ben kv yi değiştirme niyetindede hiç değilim.lütfen çarpıtmayın konuyu.sadece ailem binbir tembihle oluruna gitmeye başamışken oda aynı özveriyi göstersin istedim.gidip kapansın değil.7 yıldır hiç giydiğini görmüyoken giymesi.garibime geldi bunu bi anlatabilsem size.Bana o neler neler etti sadee nişanlımın hatırı için ses çıkarmadım ama sonradan tüm hatasını anladı ve ortayı bulduk hatta gidip elini öptüm.ve bi daha böyle şeyler yapmadı.
LÜTFEN AMA LÜTFEN KONUYU SAPTIRIP AÇIKLIK KAPALILIK MEVZUSU YAPMAYIN.ELBETTE BİLİYORDUM AÇIK OLDUĞUNU AMA YA DİRSEK GİYERDİ YA KISA KOLLU BİRDEN HİÇBİŞİ YOKKEN KOLSUZ GİYDİ.
BEN ONA KAPANSIN DEMEDİM.SADECE HERŞEY ZOR İLERLERKEN BİR ENGELDE O YAPMASIN DEDİM.NOLUR ÇARPTIRMAYIN KONUYU.
sinirlendim ...sanane ailene ne 70 yaşında kadının ne giydiğinden kardeşim madem rahatsızsın sevginin önüne geçiyor bunlar e ailende istemiyor ayrıl gitsin o zaman ailene uygun türbanlı bir kaynana bulun o zaman sende rahatlarsın sorunlar geçer biter
Arkadaşlar hepiniz yazmışsınız sağolun ama benm konum tamamen açıklık kapalılığa dönüşmüş.ben açık kimselere karşı değilim bu biline.Aksine benm çevremdeki tüm arkadaşlarım açıktır.Ayrıca kv ile çok sorunlar yaşadık biz konularıma baksanız anlarsınız yeni yeni aştık ve birbirimize ısınmaya başlamıştık.bana direk böyle yapması garibime gitti.çok konu açtım kv ile ama bu demek değildir ki kv ye takığım.aksine sorunlarıma halledebilmek için buraya konu açtım ben.ve sayenizde çoğu şeyi atlattık kv ile.
Ama bana böyle çok çıkışmanız yersiz.İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNSİN UMRUMDA DEĞİL SADECE BİZİMKİLERİ BİLİYO DAHA ÖNCEDE BÖYLE BİRŞEY OLDU BİLEREK ZITTINA YAPMIŞ DEMEK İSTİYORUM.NORMALDE ASLA KOLSUZ GİYMİYO.
7 yıldan bahsetmişsiniz o 7 yılda asla kolsuzla görmedim onu.ben birşeyleri toparlayıp orta yolu bulur muyum diye uğraşıyorum ama sağolun resmen beni açık düşmanı gibi gösterdiniz.ben kv yi değiştirme niyetindede hiç değilim.lütfen çarpıtmayın konuyu.sadece ailem binbir tembihle oluruna gitmeye başamışken oda aynı özveriyi göstersin istedim.gidip kapansın değil.7 yıldır hiç giydiğini görmüyoken giymesi.garibime geldi bunu bi anlatabilsem size.Bana o neler neler etti sadee nişanlımın hatırı için ses çıkarmadım ama sonradan tüm hatasını anladı ve ortayı bulduk hatta gidip elini öptüm.ve bi daha böyle şeyler yapmadı.
LÜTFEN AMA LÜTFEN KONUYU SAPTIRIP AÇIKLIK KAPALILIK MEVZUSU YAPMAYIN.ELBETTE BİLİYORDUM AÇIK OLDUĞUNU AMA YA DİRSEK GİYERDİ YA KISA KOLLU BİRDEN HİÇBİŞİ YOKKEN KOLSUZ GİYDİ.
BEN ONA KAPANSIN DEMEDİM.SADECE HERŞEY ZOR İLERLERKEN BİR ENGELDE O YAPMASIN DEDİM.NOLUR ÇARPTIRMAYIN KONUYU.
malesef öyle cnm herşeye bişi ifade ediyorum ailede ve bu bni yıpratıyo.kafaya takma huyum olmasa ama işte herşey rahatsız ediyo bni.her söyledikleri.amaan netakıcam diyemiyorum bi desem keşke.
O zaman da gönüller uymaz canım, en kolayı gönüllere uyanın anasını değiştirmek (kıyafetlerinden başlayabiliriz mesela)
İnsanlar '' ben '' merkezli olmasa keşke, şunu da düşünse; kayınvalidesinin konu sahibesini değiştirmeye çalışması gibi.. Hoş mu olurdu?
Ki annemin kuzeni, gelini tesettürlü diye istememişti düşünün ne kadar yanlış bir düşünce, benimseyememişti 2 tane torunu var ancak benimsedi gelinini.
olmaz dı tabi o zaman da bangır bangır burda kaynananam türbanıma karışıyor diye dert yanardı valla uğraşamıcam kendi hayatı ailesinin kararları bulsun kendine göre
annenin kuzenide yalnış yapmış ama insanların kafasının içindeki düşünceyi görmek istediği şeyleri değiştirmek zordur bilrisin
Bilmem mi? Bana göre önce insanlık, tesettürlüymüş değilmiş hiç önemli değil..
Arkadaşımın annesi de tesettürlü değil, kadın her türlü giyinir. Ama kayınvalidesi? Türbanlı bir bayan, ne yapsın şimdi arkadaşım kayınvalidesine bize gelirken baş örtünü aç demesi ne kadar mantıklı? Ya da arkadaşıma annen bize gelirken bize uygun şeyler mi giysin desin?
Hangi hakla ve kim olarak üstüne vazife görürsün böyle şeyleri?
elbette kimsenin böyle bir hakkı yok kim nasıl isterse öyle giyinir... de bana niye soruyorsun bunları
Yok sana sormuyorum canım en son alıntılama üzerinden gitmişti ya, direkt normal yoruma bağladım yoksa soru sorma amaçlı değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?