- Konu Sahibi elifcik_45
-
canm ben ona kapansın demiyorum.sadece biraz dikkat etsin.yoksa ne giydiği bni ilgilendirmez.herşey zor ilerlerken kısa kollu giymesi onu rencide etmez herkes nasıl ortayolu buluyosa oda orta yolu bulsa.ben ona bize gelirken kapansın demiyorum.yada niye açık demedim.konu lütfen sapmasın.mevzu açıklık kapalılık değil sadece benm ailemi biliyo az orta yolu bulmak niyet.
Yok, arkadaşın ailesi de damadı beğenmiyor.Tipine takıklar...yorumları okudum çok tuhaf buldum, evlenme bence çünkü 70 yaşında kadına sen kaynanalık yapacak gibisin, siz ailecek damadı sevdik ailesini istemeyiz gibi bi hava içindesiniz oğlan size iç güvey olarak gelirse ne ala yoksa ailenin burnundan getireceksiniz belli, kv adayının yaşı geçkin yarın bi gün bakıma muhtaç olacak sen kolsuz giydin diye evine falanda almazsın ne bileyim nerden tutsam elimde kalıyo
biz kalabalık bir aileyiz bişi olunca birlik oluruz söz yaptık evde iki ev açtık üst katta amcamların evde erkek bizde bayanlar oturdu.biz 50 kişiydik.nişanlım tarafı abisi ablası eniştesi annesi geldi.akrabalık ilişkileri sıfır.bunda nişanlımın bir suçu yk ama aile çevre olmadan olur mu.
Yok, arkadaşın ailesi de damadı beğenmiyor.Tipine takıklar...
Yok yok.Nişanlısını arkadaşa yakıştıramıyorlar baya bildiğin tipsiz diyorlar.Ama ailesi orta yolu bulmak adına lütfederek bu çirkin arkadaşı kabulleniyor sonunda.Karşılığında da konu sahibi ne olur kayınvalidem de kolsuz giymesin diyor.Hatta bir yorumunda bakın kısa kol demiyorum ona izin veriyorum...diye yazmıştı ki beni zıvanadan çıkardı o an...e başlarda damatlarını seviyolar vs diyodu, babanne bile yorum yapıyo yahu ilginç benim babannem eşimi düğünde gördü
daha nişanda böle kimbilir düğün zamanı neler yaşıcam.nişanlım burdayken böyle bide askere gidince kimbilir neler olur ya düşünemiyorum bile.evet ben evlenicem ama ailemin mutsuzluklarını gördükçe mutlu olamıyorum ben.çok ama çok kötüyüm ben.
Sevince farklı dinler kaynaşıyorken, bizde de kolsuz bluz sorun olmuş :) İbretlik bir öykü gerçekten. Nasıl bir kafa yapısıysa?
eee hanım kızımız sıkılmış.üniversite bitmiş nişanlısı ookul zamanlarında duygusal boşlugunu doldurmuş, şimdi gözü açılmış beğenmiyor hatun.kulanmış atıyor işte hani bazı erkeklerin yaptıgı gibi.ne diyelim dönem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?