- Konu Sahibi elifcik_45
-
Peki şöyle diyeyim mesela annen kara çarşaflı (örnek veriyorum) damadın ailesi garipsiyo ve damat diyo ki "ay hiç olmazsa normal eşarbını taksaydı, fedakarlık yapsa nolur" dese? Çünkü bildiğin aynı örnek. Kv sana kızım bize uygun giyin vs demiyosa, diyemiyosa siz de askılı giymiş diyemezsiniz, cidden uzaktan bu sebepten 7 yıllık ilişkini bitirmen komik duruyo. Yakın arkadaşım anlatsa dalga geçiyo zannederim. 7 yıldır ilk defa mı gördün bu kadını, ilk defa mı ailenle bu tür konuları konuştun.
Sizin cidden olurunuz yok, ailen bu adamı sana yakıştırmıyo bugün kadın kapanıp gelse yarın da eşarbın rengini beğenmiycekler sen de yine etkileniceksin.
Nişanlının gururunu da düşün biraz aynısı sana yapılsa bence çoktan terketmiştin seni.
çok ama çok teşekkür ederim anlayışın için konuşunca söylerim burdan.Konus bakalim konusulacak ne varsa egrisiyle dogrusuyla konus olursa olur olmazsa o zaman dusunursun ayriligi INSALLAH ayrilik olmasin :)
Aslinda soylediklerim acik ve kirici olmadigini dusunuyorum.Konu sahibi k.v hakkinda gercekten kotu konusmus.evlenme meraklisi oturmayi kalkmayi bilmiyo acik giyiniyo babam damadin tipini begenmiyo askere gidecek ev alacak altin alcak bu nedir cok garip geldi bana ve ayrica burdan verebilecegim tek akil konu sahibinin kendini biraz torpulemesi..o damada ve k.y ye yazik tekrar soyluyorum evlerden irak...
giyim devde kulak diyim canım.ailem nişanlımıda beğenmiyo ama huy olarak değil tip olarak yakıştırmıyo.babam yoksa çok yavaş uysal diyo.bana ama ben ona takılmıyorum.ya 8 buçuk aydır nişanlıyız.kv 8 kere anca gelmiştir.aiem istemiyo kendimi sevdireym oğlum için der dimi insan yok ya yok.nişanlımada bişi demeye gelmiyo ailei maddiyatçı olarak ilan etti.ev filan dedi bizimkiler bana dediler bnde ona dedm.ama birlikte alırız dedm büyütmedm.çok seviyorum hemde çok çok ama bilmiyorum ya.ya herşeye göz yumcam gelen lafları duymıcam yada bitiricem.
ya sevgim aşkım yada 7 yılın sonu
kv sadece biraz giyimini kuşamını değiştire sıcak olsa yeter iki yılcık fazla değil yada sadece bize gelirken.ailem ilk çok surat yaptılar her geldiklerinde ama benm hastalığım onları düzeltti.
tmm cnm haklısın dediklerinde sadece herkes bi fedakarlık ediyo bnm ailem nişanlım ben oda etsin bizm için mutluluğumuz için.benim bu isteğim çok mu ?
Peki şöyle diyeyim mesela annen kara çarşaflı (örnek veriyorum) damadın ailesi garipsiyo ve damat diyo ki "ay hiç olmazsa normal eşarbını taksaydı, fedakarlık yapsa nolur" dese? Çünkü bildiğin aynı örnek. Kv sana kızım bize uygun giyin vs demiyosa, diyemiyosa siz de askılı giymiş diyemezsiniz, cidden uzaktan bu sebepten 7 yıllık ilişkini bitirmen komik duruyo. Yakın arkadaşım anlatsa dalga geçiyo zannederim. 7 yıldır ilk defa mı gördün bu kadını, ilk defa mı ailenle bu tür konuları konuştun.
Sizin cidden olurunuz yok, ailen bu adamı sana yakıştırmıyo bugün kadın kapanıp gelse yarın da eşarbın rengini beğenmiycekler sen de yine etkileniceksin.
Nişanlının gururunu da düşün biraz aynısı sana yapılsa bence çoktan terketmiştin seni.
çok ama çok teşekkür ederim anlayışın için konuşunca söylerim burdan.
işte şurda şunu diyim nişanlım bnm boynum açılsa kızar.çünkü açık bi ailede yetiştiği için küçüklüğünden beri eşinin kapalı olmasını istiyo.bn çok denedm açılayım mı sıkıldım gibi oyunlar oynadım.asla ama asla bi kere bile demedi.çünkü nişanlımla görüşlerimiz aynı.onunda annesi bişi yapamaz orta yolu bulmak bn niyetim.sadece kararsız olduğum içn buraya konu açtım ben.biz 7 yıldır asla kavga bile tmedik minik tartışmalar hariç.nişanlık sonra aileler yüzünden çıkan huzursuzluklar bizi gerdi.Elif ne diyim siz de birazcık açılın o halde ortada buluşun fedakarlıksa bu:44:O size gelirken "hııı kapalı bi'aile cık cık kıyafetlere bak olmaz oğlum "dese oğlu da sana söylese din muhabbeti olurdu işte bu yüzden garipsiyorum yazdığın sebepleri.
şunu çok iyi anladım hayat öğretti diyim artık.eğer kız çocuğum olupda birini severse ilk çocuğa bakıcam kızımı mutlu eder mi diye başka bişisine bakmıcam.yeri gelick destek vericem o mtlu olsun diyeçkendi isteklerim değil evladımın isteği mutluluğu dicem.Diger arkadaslarda hakli canim biraz ya ne var aileler karsilikli alttan alip idare etse birbirini oy oy..hadi hayirlisi bakalim..
nişanlım bu konuyu biliyo zaten.oda tasvip etmiyo ama annesi yapıcak .bişi yok. bakalım konuşucam kv ile.bence sorun sizin ailede sanırım sizin evliliğinizi tavsip etmiyolar sana tavsiyem aileni ikna et yada yol yakınken bitir zaten bu olayı çocuğa söylersen sen yapmasanda o nişanı atacak emin olçunku bu söylediğin onur kırıcı 70 yaşındaki kadın o yaşa kadar öyle giydiyse bundan sonra senin için değişmez bunu yapsaydı allah için yapardı
Kirici demedimki igneleyici.. Konu sahibi cani skkin yanlis tabirler kullanmis olabilir gibime geliyor ciftler birbirini sevmis aileler sevmesede olur burda yapilacak olan bi sekilde aileleri uzlastirmak bence..
ev altin mevzusuda dugun zamanindan bahsediyor sanirim onlar sonraki seyler zaten yani banada ters gelen seyler varda tatli dille yazmak baska ama ignelemek baska..
bak şöyle sadece biraz dikkat birazıcık.her anne gibi.ölüm yok ucunda ona kapanda demiyorum ben.sadece köprüyü geçene kadar herkes gibi.bnm nişanlımdan nişanlımında benden yana bi sorunu yok.Aynısını dedim aynı rneği verdim bende. Bencede katiyen evlilik hata olur. Ve bu kadar anlatıldıgı halde hala biraz fedakarlık deniyor. Benim nişanlım sevgilim arkadaşım herneyse annen açık giyiniyor rahatsız oluyorum bu yaşta evlenecek gibi vs vs dese ben onu sadece terketmezdim sanırım.
tmm cnm haklısın dediklerinde sadece herkes bi fedakarlık ediyo bnm ailem nişanlım ben oda etsin bizm için mutluluğumuz için.benim bu isteğim çok mu ?
kv baya açık sözlü biridir her derdini paylaşır.ben onun için oğlunun bilmediği çoğu saklarım sırdır bende kimseyede demem.bnm ailem istemesede nasıl katlanıyosa bu duruma az oda idare etsin.fedakarlık dediğim bu.zıtta gidip klolsuz giymek değil.o gün bize gelirken az uzun giysin en azından kısa kollu.bu kötü bişi değil dışarıda ne giyerse giysn.Buna karışamam ben.asla açık diye yadırgamadımda orası Allahla kul arasındadır.belki onun yaptıkları daha makbüldür bilemem sadece evlatlar için.Bilemiyorum bana kalirsa da uzlassinlar ama hic sanmiyorum..Her konuya atlamam ama bu garip fedakarlik yapsin, fedakarlik yapsin ne yapacak anlamadim ki...Belki de kadinda konu sahibini istemiyor bilemiyoruz ...
sorunları orta yollu çözmek niyetim.sevgimi bitirmek değil.ayrılmak basit bi olay ama emek vermek daha onurlu bişi.annemi babamı tüm çevremi düzelttim damadı sevdiler.tatlı dille nie konuşunca düzelmesin kv en azından bize gelirken tutumuna bakıcak. ben kendi annemi uyarıyorum her seferde anne nolur benm için diye.çözebilirsek diyorum.şu var bn kendim için değil hep o ne der takıntılıyım ben mutlu olayım diyemiyorum artk panik atak gibi bişi oldum.Çok değil saçma.
Sizi ilgilendiren bi'durum değil. Nasıl o senin başındaki örtüye ay bu ne hal demiyosa sen de onun kolunun açık olmasını garipseyemezsin. (İnançlara karışılmaz çünkü.) Kısa kollu ile askılı arasında da uçuk bi'fark yok. Madem öyle 7 sene önce öğrenecektin ailesi açıksa bizim ailemize uygun değil deyip 7 yıl bi'insanı hayatında tutmayacaktın. Hiç mi oturup kahve içmedin bu kadınla 7 yıl boyunca.
Bak sevgilimi çok seviyorum ama gelip bana aşkım benim ailem kapalı annen bize gelirken dikkat etse kıyafetine dese gözüm döner benim resmen saygısızlık yani.
Olmuyosa cidden bırakın ki objektif bakınca cidden oluru yok sizin.
Daha dün babaannen yanına yakıştırmıyo annen küsüyodu. Şimdi de kv çıktı yarın da bi'şey çıkacak. Kızıyosun şuan bana biliyorum ama tamamen kendimi olayın içine sokarak yazıyorum ne düşündürttüğünüzü. Bence çocuğun hakkını yemeyin daha fazla 7 yılı hiç uğruna çöp olacak zira.
ben saygı duyuyorum zaten annesi. ben orta yol bulunur mu 7 yılı heba etmem derdindeyim.kimsenin ne düşüncesini değiştirmek isterim nede giyimini kuşamını.sadece en azından evlatlar için orta yol bulunsun istiyorum.ailen bence sadece kayınvadende dolayı sadece istemiyo başka sebeblerde var muhakkak çok seviyom diyosan kulağını kapa. Amaların çok varsa bence yol yakınken bitir.çünkü bahsettiğin kişi sevdiğinin annesi ne zamana kadar nişanlın sen diyecek oda onon annesi .
sorunları orta yollu çözmek niyetim.sevgimi bitirmek değil.ayrılmak basit bi olay ama emek vermek daha onurlu bişi.annemi babamı tüm çevremi düzelttim damadı sevdiler.tatlı dille nie konuşunca düzelmesin kv en azından bize gelirken tutumuna bakıcak. ben kendi annemi uyarıyorum her seferde anne nolur benm için diye.çözebilirsek diyorum.şu var bn kendim için değil hep o ne der takıntılıyım ben mutlu olayım diyemiyorum artk panik atak gibi bişi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?