- Konu Sahibi elifcik_45
-
canm ben ona kapansın demiyorum.sadece biraz dikkat etsin.yoksa ne giydiği bni ilgilendirmez.herşey zor ilerlerken kısa kollu giymesi onu rencide etmez herkes nasıl ortayolu buluyosa oda orta yolu bulsa.ben ona bize gelirken kapansın demiyorum.yada niye açık demedim.konu lütfen sapmasın.mevzu açıklık kapalılık değil sadece benm ailemi biliyo az orta yolu bulmak niyet.kusura bakmayın ama sizin bu yaptığınız kayınvalidenizi doğru, güzel olandan soğutur
evet tesettürlü olmak çok güzel fakat bu demek değil ki açık olanı hor görmeliyiz
kayınvalidenize bir gelin olarak bu konuda daha anlayışlı ve candan yaklaşsanız, onu rencide etmeden ona doğruyu anlatsanız eminim daha etkili olur
çok seviyorum ama istemiyo ailem.ve istemedikleri karşı çıktıkları tüm konularda haklı olduklarını birbir görüyorum.kapalı içten bir ailede yetiştim ve tesettürlü biriyim ben.kv içime sinmiyo 2 yıl beklicem. ve 8 buçuk aydır hergün kavga.
bnm ailemdede var ki hata ben tek tarafa yüklemiyorum ilk başlar çok yaptı onlarda ama düzeldiler orta yolu bulduk onlarla ama kv.ya biliyo bizimkilerin düşüncelerini biraz dikkat etse diyorum.ben onu kapansın diye bişi demiyorum.konu açıklık kapalılık değil.konu çok sapıyo.şöyle bir gerçek var ki ailenin içine sinmeyen birşeyler varsa, ısrarla hayır diyorlarsa vardır bir hayır
bnm ailemdede var ki hata ben tek tarafa yüklemiyorum ilk başlar çok yaptı onlarda ama düzeldiler orta yolu bulduk onlarla ama kv.ya biliyo bizimkilerin düşüncelerini biraz dikkat etse diyorum.ben onu kapansın diye bişi demiyorum.konu açıklık kapalılık değil.konu çok sapıyo.
nişanlım dört dörtlük biri asla ama asla benim üzülmemi istemez herşeyden önce gelirim onun için.zaten sevgimiz ile duruyo herşey ayakta.nişanlım aksi huysuz tarafları olsa niye bu kadar uğraşayım.ben 70 yaşındaki kadını kapatma derdinde değilim.nasl bnm ailem düzelip orta yollu davranıyosa aynı anlayışı ondanda beklerim.seni anlıyorum. konuyu saptırmaya da hiç gerek yok. normal şartlarda herkes dilediğini yapar tabii ki.. insanların görüşlerini yaşam biçimlerine saygı duymak gerekir.ama iş evliliğe, beraber bir ömrü paylaşmaya gelince hayat görüşü farklılıkları ilerde çok sorun olabiliyor. nişanlın nasıl biri? seni birşeylere zorlar mı? rencide eder mi? aşk bitince, maymun gözünü açınca, herkes eteğindeki taşları dökünce, ayakta kalabilecek gücünüz olur mu?
ve kavgaların hepsi senin ailen böle benm ailem böle diyerek geçiyo.ya adetleri bilemem ayağına aytıyo kadın tamam iyidir kişiliğine bişi demem ama lakayıt çok ya.nişanlım öyle aileden nasıl çıkmış anlayamıyorum.ama onu çok seviyorum onu iyi biliyorum
bakın beni yalnış anlıyosunuz o niye giyerse giysin ama bize gelirken dikkat etsin.bizimkilerin huysuzluğunu bilerek yapar gibi ağızlarına laf veriri gibi yapmasın herşey zorken daha çok zorlaşmaması niyetim.
7 yaşına gelmiş evet doğru 70 yaşına gelmiş bi kadın evladı için fedakarlık yapamaz mı.annem babam vermez diye direttiler.evlatlıktan bile ret etme ortamına geldik biz snra ben hastalanınca dayanamayıp verdiler ne kadar zorluklar yaşadık bin şükür atlattık .ona şeyi yaşadığımı oğluyla ne mücadeleler verdiğimizi görüyo az oda ben nişanlım ve ailem kadar özverili olsa.
bende çok kararsız olduğum için buraya konu açtım.nişanlımla bi problemimiz yok çok şükür aileler bi rahat bıraksa nefes alsak ama yok yani.iki tarafı idare edicez die biz harap olduk.Amcam kuzenimin nişanlılığının aynı bu sebeplerden bitmesini sağladı ve kuzenim 3 buçuk yıldır toparlanabilmiş değil tam anlamıyla iyice düşün her koyun kendi bacağından asılır kv ni böyle kabul etmek zorundasın fevri kararlar alıp pişman olacağın şeyler yapma kendinle kal düşün biraz objektif bir şekilde ikinizin artılarını ve eksilerini iyice emin olmadan bir adım atmak çözüm olmuyor bazen daha da çöktürebiliyo
ama bu düşündüğüm şeyleri kendi oğluda düşünüyo.zıttına yapar gibi yapıyo diye.biz nişandada herşeyde nişanlımla hallettik kv olarak tamah etmedi.sadece ondan az özverili olsun istiyoruz.ölmez ya bi kısa kollu giyerek.bakın uzun bile demiyorum kısa kollu.
yani ben anlamadım ki neden sizin aileniz memnun olsun diye kadın kapalı giyiniyor?
aileniz de koluna bacağına bakmayıversin.
giyimiyle mi adam seçiyoruz Allah aşkına?
siz ona uyun madem, siz onun gibi giyinin bu da bir orta yol?
bakın beni yalnış anlıyosunuz o niye giyerse giysin ama bize gelirken dikkat etsin.bizimkilerin huysuzluğunu bilerek yapar gibi ağızlarına laf veriri gibi yapmasın herşey zorken daha çok zorlaşmaması niyetim.
7 yaşına gelmiş evet doğru 70 yaşına gelmiş bi kadın evladı için fedakarlık yapamaz mı.annem babam vermez diye direttiler.evlatlıktan bile ret etme ortamına geldik biz snra ben hastalanınca dayanamayıp verdiler ne kadar zorluklar yaşadık bin şükür atlattık .ona şeyi yaşadığımı oğluyla ne mücadeleler verdiğimizi görüyo az oda ben nişanlım ve ailem kadar özverili olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?