OLMAZ DEDİĞİM MUCİZE OLDU!:)

Geçen yıl yıllardır hayalini kurduğum bir şey oldu rüya gibiydi inanamadım hep olsun diye dua ettiğin şeydi sonra hayatım kabusa döndü ve anladım ki eksik dua etmişim. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Geçen yıl yıllardır hayalini kurduğum bir şey oldu rüya gibiydi inanamadım hep olsun diye dua ettiğin şeydi sonra hayatım kabusa döndü ve anladım ki eksik dua etmişim. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Bende benzerini yaşadım o yüzden elbette hayirlisiyla ve cabucak olsun insallah :KK36:

Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:

Hayatta sağlıktan önemli bişey var mı acaba? Sanırım bunun değerini ancak sağlığını kaybeden anlıyor. Hayatınızın en büyük mucizesi sağlıklı olmak, gerisi fasa fiso.

Hayatta sağlıktan önemli bişey var mı acaba? Sanırım bunun değerini ancak sağlığını kaybeden anlıyor. Hayatınızın en büyük mucizesi sağlıklı olmak, gerisi fasa fiso.

Senden ekşınlıı bir cevap beklerdim.Ters hatunsun sen Sephoraa,yumuşak cevaplar bunlar.

Senden ekşınlıı bir cevap beklerdim.Ters hatunsun sen Sephoraa,yumuşak cevaplar bunlar.

Valla ne düşünüyorsam ne hissediyorsam onu yazıyorum. Kronik birden fazla hastalığım var. Keşke hayatta hiç bir şeyim olmasaydı da sağlıklı olsaydım dediğim zaman çok olmuştur. İnanın hayatta en önemli şey sağlık, en büyük mucize yine o.

6 yillik evligim iki defa catlama ignesyle hamile kaldm ve kalp atsini bile duymadan dustu.kromozom bozuklugum ortaya cikti.pgtli tup bebek yapmamzi onerdiler.saglikli bir bebegn olma ihtmali cok dusuk dediler.9 embryodan hcbiri saglikli gelmedi.ertesi ay dogal yolla hamile kaldim .smdye kadar hersey iyi.gercek bir mucize benimkisi.umarm muczemi sagsaglim kucagma almakta nasip olur.bu asama bile mucize benim icin

Hamile kalmam çok zor olmasına rağmen ve çok takıyor olmama rağmen ben hamile kaldım :) bu Rabbımin hikmeti mucizesi değil de neee :))
Umudunuz hiç tükenmesin inşallah
Allh isteyen herkese versin.icindeki kipirtilari duyunca mucizeni daha iyi anlayacaksn.benimki uyutmadi simdi oyuzden burdayim:KK9::KK71:

Tek bebek beklerken 13 haftada ikiz oldugunu öğrendim.hayatimin mucizesiydi.cok istiyordum ikiz cocuk sahibi olmayi,hamileligin basinda tek kese görünce üzülmüştüm hatta üzülme diyemem de içim burkulmustu,diyelim

moralim bozuk işlerim ters gidince kizlarima bakıyorum bunlar olduysa eğer diyorum hayatta olmayacak birsey yok,diyorum..
Dua etmek dua etmek çok ama cok istemek:)çok şükür rabbime

Back
X