OLMAZ DEDİĞİM MUCİZE OLDU!:)

Benim mucizem annem, benim mucizem babam, benim mucizem yengelerim.
Çok defa yaramazlık yaparken cisim yutan beni yengem kurtardı. Bebekken Zatüre olduğumda annem farkedip doktora götürülmüşm yarı ölü bi şekilde. Kaşım patlamış kan kaybından gidecekken yengem kurtarmş hemen acile götürmüşler. Şimdide mucizem kocam. Ne zaman başıma bişey gelse tek kurtarıcım o, mucizem o.. Hemde öyle bi zamanda geldi ki hayatıma tamamen mucizem.

Allahım affetsin ama sonucunu merakla bekledigim hicbir olayda mutlu olmadım hep hüsran oldu demekki hakkımda hayırlı degilmis dedim hayatıma bakarsam cok şükür rabbim hiç darda koymaz hep kapılar kapanır ama yenisi mutlaka açılır mucize diyebilecegim tek şey lisede sınıfta aniden arama yapmaya geldiler müdür,yardımcıları falan mont cebimde kibrit var ve hiçbir şekilde açıklama yapamam tahtaya kaldırdılar bizi çantalar yoklandı sıra montlara geldi ben arkadaşlarla helalleşiyorum ailem duyacak okuldan uzaklaştırılıcam falan öyle ıçten dua ettimki evliyalar enbiyalar falan gibi dua ettigimi hatirlıyorum müdür montumu eline aldı ceplerini iç dış yaptı kibrit falan yok herkes şokta ben kalpten gidicem bisey bulamadılar onlar çıktı montun cebine bi baktıkki kibrit orada duruyor mükemmel bir olaydı yaşadıgım ilk ve son mucize

Allahım affetsin ama sonucunu merakla bekledigim hicbir olayda mutlu olmadım hep hüsran oldu demekki hakkımda hayırlı degilmis dedim hayatıma bakarsam cok şükür rabbim hiç darda koymaz hep kapılar kapanır ama yenisi mutlaka açılır mucize diyebilecegim tek şey lisede sınıfta aniden arama yapmaya geldiler müdür,yardımcıları falan mont cebimde kibrit var ve hiçbir şekilde açıklama yapamam tahtaya kaldırdılar bizi çantalar yoklandı sıra montlara geldi ben arkadaşlarla helalleşiyorum ailem duyacak okuldan uzaklaştırılıcam falan öyle ıçten dua ettimki evliyalar enbiyalar falan gibi dua ettigimi hatirlıyorum müdür montumu eline aldı ceplerini iç dış yaptı kibrit falan yok herkes şokta ben kalpten gidicem bisey bulamadılar onlar çıktı montun cebine bi baktıkki kibrit orada duruyor mükemmel bir olaydı yaşadıgım ilk ve son mucize
Harikaymis:KK48:

Hayatta sağlıktan önemli bişey var mı acaba? Sanırım bunun değerini ancak sağlığını kaybeden anlıyor. Hayatınızın en büyük mucizesi sağlıklı olmak, gerisi fasa fiso.
Sephoraam hep destek veriyorsun iyiki varsın ya:)
Çok şükür binlerce şükür tabiki ama insanoglunun nankörlüğü heralde ne biliyim boşluğa düşüyorum sık sık
Mutlu hissediyomusum gibi geliyo kendime küçük mutluluklar yaratmaya çalışıyorum ama umudumu kaybetmemde an meselesi
Umutsuzluk seytandandir tabiki Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın insallah :KK15:

Ehliyet alabilmem (sınav kötü geçmesine rağmen ),öğretmen olmam, tesetture girmem, sağlıklı olmam veee Rabbimin dualarimi kabul ettiğini görmem... Rabbim çok şükür, seni seviyorum. Lütfen benim en büyük mucizemi de bana yaşat ( evlenebilmek )

Cok severken ayrilik gelmisti basimiza.tam 8 ay aglamadan uyudugum gece yoktu..sonra aslinda onun icin kotu olan bir sey geldi basina.bu olayla anladi bensiz olmayacagini geri döndü.gecen yil mayista evlendik.bu yil kizimiza kavustuk..rabbim isteyen hic kimseyi evlatsiz sevgisiz birakmasin..
Her sey o kadar toz pembe mi derseniz elbette degil..bir suru zorluk cekiyoruz ama birlikteyiz ya her sey gecer gider elbet..

Allh isteyen herkese versin.icindeki kipirtilari duyunca mucizeni daha iyi anlayacaksn.benimki uyutmadi simdi oyuzden burdayim:KK9::KK71:
Amin Allah herkese nasip etsin inşallah. O günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)))
Nasıl bişey hissetmek çok merak ediyorum. Bugunlerimize çok sukuur :))

Darısı başımıza hayirlisiyla sizede mutluluklar dilerim:KK37:
Ondan önce durağan bir dönemi oldumu hayatının peki yani nadir aşık olanlardanmisin

Şöyle anlatayım... Hayatım boyunca saçma sapan insanlar girdi hayatıma. Benden Zaman çalan, acı veren, saçmasapan öyle kişiler oldu ki...

Ben artık hissizdim, ne güvenim vardı, ne aşkla hoşlanmayla ilgili duygular...

Taa ki eşimi tanıyana, ona tamam diyene kadar.

Şöyle anlatayım... Hayatım boyunca saçma sapan insanlar girdi hayatıma. Benden Zaman çalan, acı veren, saçmasapan öyle kişiler oldu ki...

Ben artık hissizdim, ne güvenim vardı, ne aşkla hoşlanmayla ilgili duygular...

Taa ki eşimi tanıyana, ona tamam diyene kadar.
Tam suan hissettiklerimi yazmışsın
Herkesin kismetinin zamanı vardır tabi ama ne kadar bekledin bu mutluluk için :KK19:Nerde çıktı karşına yani bir andami tanıştınız suan çok mutlu şeyler duymaya ihtiyacım var gercekten mutluluğunuz daim olsun:)

Tam suan hissettiklerimi yazmışsın
Herkesin kismetinin zamanı vardır tabi ama ne kadar bekledin bu mutluluk için :KK19:Nerde çıktı karşına yani bir andami tanıştınız suan çok mutlu şeyler duymaya ihtiyacım var gercekten mutluluğunuz daim olsun:)

Amin inşallah...

Ben her zaman ümidinin bittiği, umudunun kalmadığı an, geçmişine tamamen sünger çekip, aklında hiç kimse olmadığı an tanıyacağına inanıyorum o kişiyi.

Hepsi olacak ama Zamanla... Üzülme, hayırlısını dile. ;)

Valla ben 8 aylıklen annem gece altımı bezlemeyi bırakmış. Çok erken bir yaşta da (2 yaş öncesi) tuvaletimi tutabiliyor ve söyleyebiliyormuşum, tamamen bezi bırakmışlar. Şimdi " yok daha neler, mümkün değil" filan diyeceksiniz değil mi? İnanması zor bir şey olduğu için ben de buna mucize diyorum. :))

Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:
Sen niye dibe vurdumki?

Cok severken ayrilik gelmisti basimiza.tam 8 ay aglamadan uyudugum gece yoktu..sonra aslinda onun icin kotu olan bir sey geldi basina.bu olayla anladi bensiz olmayacagini geri döndü.gecen yil mayista evlendik.bu yil kizimiza kavustuk..rabbim isteyen hic kimseyi evlatsiz sevgisiz birakmasin..
Her sey o kadar toz pembe mi derseniz elbette degil..bir suru zorluk cekiyoruz ama birlikteyiz ya her sey gecer gider elbet..
Vayyy beee var mi gercekten boyle bisey du anki benim durumum bu ama 8 ay sonra donup seni nasil ikna etti onu merak ettim ben asla donmem diyorum cunku eminim sende agladigin gecelerde bunu soyledin

Back
X