OLMAZ DEDİĞİM MUCİZE OLDU!:)

Valla ben 8 aylıklen annem gece altımı bezlemeyi bırakmış. Çok erken bir yaşta da (2 yaş öncesi) tuvaletimi tutabiliyor ve söyleyebiliyormuşum, tamamen bezi bırakmışlar. Şimdi " yok daha neler, mümkün değil" filan diyeceksiniz değil mi? İnanması zor bir şey olduğu için ben de buna mucize diyorum. :))
Yaa sevde elimdeki çayı döktüm :KK70:
Beklediğim öyle bir mucize değil ama hayırlısı diyelim:-):confused:

Amin inşallah...

Ben her zaman ümidinin bittiği, umudunun kalmadığı an, geçmişine tamamen sünger çekip, aklında hiç kimse olmadığı an tanıyacağına inanıyorum o kişiyi.

Hepsi olacak ama Zamanla... Üzülme, hayırlısını dile. :KK66:
Bunu 6aydir yapıyorum artık sünger çektim. ..Şimdi hayata tutunacak yeni birseylere ihtiyacım olduğunu hissediyorum ama bulamıyorum. Ne duygusal ne maddi olarak.Gezmek, çalışmak arkadaşlarla bulusmak boş geliyor.Inan bu kadar büyük bir kazık yediğim için şimdi beni hayata turundurcak sey aşkmi onu bile bilmiyorum...Yine kötü biri olursa en dibe vurmaktan korkuyorum aslında o yüzden hayırlısı

Aldatildim ve daha birçok şey. ..Ailemle baya kötü zamanlar yaşadım aramızda bozuldu ciddi anlamda ve hala çok iyi sayilmaz.Bir de halihazırda issizim
Vay be bir kez daha acıdım halime:KK70:
Sen kendine acirsan herkes sana acir acınacak hale o zaman düşersin..hayat o kadar kolay degil herkes acilar guclukler yasiyor beterinde beteri var o yuzde bunada sükür demek lazim daha beterinden saklasin rabbim..güçlu olmak senin elinde düştuysen kalkmasini ögreneceksin aksi halde her zaman elini tutup seni kaldiracak birini bulamayabilirsin..Allah yardimcin olsun.

Sen kendine acirsan herkes sana acir acınacak hale o zaman düşersin..hayat o kadar kolay degil herkes acilar guclukler yasiyor beterinde beteri var o yuzde bunada sükür demek lazim daha beterinden saklasin rabbim..güçlu olmak senin elinde düştuysen kalkmasini ögreneceksin aksi halde her zaman elini tutup seni kaldiracak birini bulamayabilirsin..Allah yardimcin olsun.
Haklısın canım bunun bende farkındayım hep kuyruğunu dik tutanlardan olmusumdur
Ama 2 yıldır olmuyor, tutunup ayağa kalkacak birsey bulamıyorum
Allah büyüktür inşallah bir kapı açar hayirlisiyla

Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:
olmaz dediğim ne varsa oldu
ama bazısı iyi oldu bazısı o kadar istiyordum ama evet yordu
Allah hayırlısını versin demek lazım

4 ayda bir adet gördüğü için doktora giden arkadasima 'kocaman kistin var sen zor hamile kalirsin, ilaçla gececek zamani coktaaan geçmişsin, tüp bebekle bile cok zor' denmisti
O da doktora güvenip korunmayi birakti-nasilsa gebe kalamam diye.
Sonrasinda sevgilisinden hamile kaldi! Öğrendiğinde bebek çoktan 4 ay olmuştu bile...
Çook zor bir süreç geçirdi .
Birinciyi dogurdu, birkaç ay gecmeden (hem de hiiiiç istemeden) ikinciye hamile kaldi,onu da dogurdu
O doktora da hala şifa bulmaya gidenler var :)

4 ayda bir adet gördüğü için doktora giden arkadasima 'kocaman kistin var sen zor hamile kalirsin, ilaçla gececek zamani coktaaan geçmişsin, tüp bebekle bile cok zor' denmisti
O da doktora güvenip korunmayi birakti-nasilsa gebe kalamam diye.
Sonrasinda sevgilisinden hamile kaldi! Öğrendiğinde bebek çoktan 4 ay olmuştu bile...
Çook zor bir süreç geçirdi .
Birinciyi dogurdu, birkaç ay gecmeden (hem de hiiiiç istemeden) ikinciye hamile kaldi,onu da dogurdu
O doktora da hala şifa bulmaya gidenler var :)
Ohaaa :-) maşallah :-) anlamadığım bişey var sevgilisinden mi çocuğu olmuş :-/

iyi gorduklerimiz kotu, kotu gorduklerimiz iyi olabilir yarin.bu turden konulara hic girmeyin

Evet oldu kuzenim bobrek yetmezligi tanisi koyulmustu unv yeni bitirmisti.bir anda hayati tepe taklak oldu.diyaliz tedavi eve bagli kaldi.donor bulunamadi.tansiyondan sol gozu kor oldu.
Enfeksiyon riskinden disari cikamiyordu bir anda kardesi ile baska bir aile capraz nakile girdiler sagligina kavustu.engelli kadrosundan memur oldu.arabasini aldi mesleginde yukseldi is guvenlik uzmani oldu doktorlara seminer veriyor.
Hayatindan umidimizi kesmistik ikinci bir hayata basladi.
evet tam mucize

25 aydır evlat hasreti..
başarısız bir tüp bebek deneyimi..
içimdeki bu kara delik büyürken eğer bir gün O gelmeye karar verirse işte o zaman bir 'mucizem' olacak.

Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:
Eveeett meselaa ben kaynanamla bir ömür ayni evde oturacakmisim hersey imkansiz gibi geliyordu ve geçen ay büyuk bir mucize gerćeklesti ve taşindim ve yeniden dogmuş gibi oldum çok şükür.. Umudunuzu asla kaybetmeyiinnn...

Iki kez tam 8 sene copte olucak sanmistim en azindan 5yil suren iliskim olmadi ikincisi olucak sanmistim simdi tovbe ediyorum ne guvenim kaldi ne gucum bidaha umutlarim yeseremiyor iyice agzim yandi ufleye ufleye yasiyorum hayati.

Back
X