Olmaz mi bu iş?

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Merhaba herkese. Fikir almak icimi dokmek icin yaziyorum.
3 yildir bir ayrilip bir baristigim birisi var. Ailemle de tanisti bende gittim onlara. Ayrilma sebebimiz cogu zaman instagramdan swarmdan onu bunu eklemesiydi. Bende aileme yansittim haliyle sogudular onlarda. Babam birdaha giremez dedi bu eve sonra askere gitti geldi vs zaman gecti biz bu arada babamdan habersiz yine gorusmeye devam ettim küsülü barisik. Ben onunla ilk tanistigimda calisiyodum ama simdi issiz kaldim. Maalesef yabanci dilim yeterli olmadigindan hemen is bulamiyorum. Kendisinin cok iyi meslegi simdi son bir sinava girecek en ust duzeye ulasmak icin. Bana evlenme teklifi etti ben onu seviyorum ama cozemedigim seyler var kafamda. Surekli bekledim abisinin evlenmesini bekledim askerligini bekledim şimdide sinavini bekliyorum. Bide ailesine cok duskun abisinin kizinin herseyini o yapti bebek odasi kıyafetler falan. Tecrübeli ablalarimdan yorum rica ediyorum
1. sizce onu bunu niye ekliyosun diye baski yapmam yersiz mi? Kavgalarimizda tamamen ihtiyactan yaptığını soyluyo. Millet neler yapiyomus adam oldurmedim ben diyo. Sevmesem sana donmem dimi diyo.
2.diyelimki herseyi goze alip evlendim calismasam saygisi olmicak gibime geliyo bana yada ben ondan nasil para isterim yani babamdan bile utanıyorum simdi
3.annem kesinlikle istemiyo Aslinda gozu disarda diye kabul etmemem taraftari ama bana birakti madem istiyosun Artik net tavrini koy ben su zamanda Nisan su zamanda dugun isterim de diyo
4.en son kavgamizda benim ailem seni istemiyo bende istemiyorum dedim istenmeyen damat olmak istemiyorum diye ayrildik bende de hatalar vardir belki. Kafam o kadar karisik ki.
5. Annemin soylememi istedigi gibi bu isin sonu nereye varıcak demeye utaniyorum. Sanki evlilik meraklisi gibi olmaktan utaniyorum. İssiz kaldim napiyosun dediginde evde oturuyorum ayni demekten utanıyorum. Kafayi yemek üzereyim.

Son düzenleme:
Aldatma potansiyeli cok yuksek ben guvenmezdim sanirm

Cok fazla uzatmadan ayrilin bi gelecek goremedim. Aileler bu kadar isin icine girmisse hayir gelmez o iliskiden.

Siz hayatında iken
Milleti eklemesi hala aranıyor oldugunu gösterir
Sakin evlenme sakınnnnn
Ailen de sogumus
İlerde bosansan kafana kakarlar
Yüzün olmaz
Birsey nasıl baslarsa oyle gider
Ayrıl

Cok fazla uzatmadan ayrilin bi gelecek goremedim. Aileler bu kadar isin icine girmisse hayir gelmez o iliskiden.

Sadece bir numaraya cevap veriyorum hamileliginde reglinde lohusaliginda canin istemediginde ihtiyaci icin baskasina gider.

İhtiyacına başlatmasın. Adam öldürmemişmiş. İkisi bambaşka şeyler, verdiği örnek de kendisi gibi dandik. Adam olmasını beceremeyen erkek bahanesi.

Haklisiniz bi tutturmus ihtiyac. 2 ay iyiysek 3. Ay mutlaka bir falso veriyo. Evlenince duzelicekmis guya hepsi. Haklisiniz koyucam noktayi

Haklisiniz bi tutturmus ihtiyac. 2 ay iyiysek 3. Ay mutlaka bir falso veriyo. Evlenince duzelicekmis guya hepsi. Haklisiniz koyucam noktayi
Bak her erkek böyle değil. İnan değil. Ben de eskiden her erkek böyle zanneder taviz verirdim. Sonra anladım ki sadece şerefsiz olanlar böyleymiş. Şu anki sevgilim benden bile daha sadakatli inan bana. İyi ve güvenilir erkekler de var yeter ki iyi birini seç, ince ele sık doku.

Sevgilin evlenilecek olgunlukta değil aldatma olasılığı her an.. Madem kafana takıyorsun bekarken rahatken mesleki açıdadan ilerle çalış. Adamlar karısını güçsüz görünce dahada aldatma potansiyeli yükseliyor. Aile çoğunlukla haklı çıkıyor bunu gözardı etme.

Vallahi kendimi sorgular oldum ya. Acaba benmi abartiyorum dedim. Bide gorucegimi bile bile yapiyo deliriyorum. Kus beyinliler

ne ihtiyacı yahu oldu o zaman sende ekle birilerini bişey derse ihtiyaç de. ne garip savunma yahu. bence de bu iş olmasın adamda potansiyel yüksek

ne ihtiyacı yahu oldu o zaman sende ekle birilerini bişey derse ihtiyaç de. ne garip savunma yahu. bence de bu iş olmasın adamda potansiyel yüksek

Ben onuda denedim. Ayrildigimiz donemde liseden arkadasim yazmisti iste yillar geçtikçe guzellesmissin falan diye bakti sonra telefonu koydu masaya sen beni seviyosun kimle yazistigin onemli degil gibi bisey soyledi cikartmadi cocugu faceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…