Olmaz mi bu iş?

Hani oylesine ekliyor olsa anlarim da ihtiyac dedigine gore amaci belli aldatmis adam zaten sizi yada tesebbus etmis. Tabiki ayrilin.

İhtiyac diyo ama aldatmadigini da iddia ediyo. Bir anlık seytana uyuyorum sonra pisman oluyorum diyo. Haklisiniz sonu yok bu işin ya. Seven benim sadece o degil haklisiniz

Ne ekliyor anlamadım. Tanımadığı kızları mı? fotolarına bakma amaçlı mı, yoksa paylaşım da mı yapıyor?

Güvenmiyorsanız sağlıklı bir ilişki çıkmaz. Yaşı da mı küçük ki? Çok saçma hareketler

Anlayamiyorum ki ne amacla ekliyo her onune geleni degilde mesela bir mekanda chek in yapiyo heralde hosuna giden bir tip oluncami ekliyo inanin anlamadim bende. Benim kizdigim nokta mademki seviyosun oyle seyleri benim neden gelip duzenimi bozup aklimi karistiyosun

Ben onuda denedim. Ayrildigimiz donemde liseden arkadasim yazmisti iste yillar geçtikçe guzellesmissin falan diye bakti sonra telefonu koydu masaya sen beni seviyosun kimle yazistigin onemli degil gibi bisey soyledi cikartmadi cocugu faceden.
Bi daha ayril. Senin
İhtiyac diyo ama aldatmadigini da iddia ediyo. Bir anlık seytana uyuyorum sonra pisman oluyorum diyo. Haklisiniz sonu yok bu işin ya. Seven benim sadece o degil haklisiniz
Bi kere degil kac kere yakalamissin. Elbet birinde olmustur. Hem sonuc olarak aldatti diyebilmemiz icin illa gitmis gezmis gorusmus sevismis olmasina gerek yok. Niyeti koymus kafasina. Bugun olmasa yarin hamile olunca sen aldatir ihtiyac diye. Hatta hamile olmana bile gerek yok farkli bi deneyim yasamak istedim der yuzsuz degil mi. Kavga edince siz kosar baskasina. Muhtemelen buyugumdur senden sen buyuk sozu dinle hem ailenin hem burda hanimlarin.

yaptıkları yapacaklarının teminatıdır... eli gözü yerinde duramayan bir arkadaşımız demek ki.

ayrıca maddi konuyu da kendine dert ediyorsan demek ki ilişkiniz evlilik aşamasına gelememiş demektir. yoksa evlenmeyi düşünen insanlar arasında çalışmazsam bana saygısı olmaz düşüncesi olması normal değil.

Yok bundan olmaz. Yaşın çooooook küçük aynı yaştayız :) Bence iş bak kendine bunuda şutla hayatına başkasını al mutlu ol. Ben öyle yaptım, yapılabiliyo oluyo yani :)

Pek anlaşamıyorsunuz, bunlar huzursuz bir evliliğin işareti.

Senin ihtiyacın yok mu ? Öyle şeyleri ihtiyaç olarak gören erkeklerin aldatma potansiyeli yüksektir dicem ama zaten o da bir nevi aldatma. Yani o kızları arkadaşça eklemediğine göre sadece sana karşı hissetmesi gereken şeyleri başkalarına hissediyor.

Neye ihtiyaç anlamadim ben ?
Kızlarla konusmaya mi ihtiyacı varmış ? Günlük ilişkiler mi yaşıyor ? Hangi ihtiyacını karşılıyor gerçekten anlamadım...

Şimdiden bunlari kabul etmiş olmanızdan yüz bulup size her türlü kazığı atacaktır.. Yeriniz de olsam ilk falsosun da yolu gösterirdim. Adamda ki genişliğe bak evlenince duzelirim diyor bir de.. şaka gibi..

Yakmayın başınızı.. Ailenizi dinleyin..

Tatlım ona mecbur değilsin. Şu yazdığın beni çok üzdü. "1. sizce onu bunu niye ekliyosun diye baski yapmam yersiz mi? Kavgalarimizda tamamen ihtiyactan yaptığını soyluyo." kendini tanıyorsun, para isteyemem diyorsun o zaman yabancıdilini geliştir, koca insanı kurtarsa bdv de %80 kocadan dert yanmazdı insanlar.
belki de biz ne kadar konuşsak boş, kimi insanlar ancak tecrübe ile öğrenir, kimisi sadece gözlem yaparak tecrübe kazanır.

iş meseleni hallet ve başkalarını ekleyen bir erkekle asla devam etme bu kişi nikahlı eşin bile olsa, bunun sonu mahkemede bitiyor. bir akrabamın kocası böyle millete yazıp ekliyordu, bekar bir kıza mesaj atıyor aynı iş yerinden ama büyük bir yer, kız biraz konuşuyor, tek gecelik ilişki yaşanıyor kız yoluna gidiyor ama adam gidemiyor, kıza yazmaya buluşma ayarlamaya çalışıyor, kız bekar olduğu için de korkar sanıyor, kız maddi manevi tazminat davası açtı 36bin ödediler.

Haklisiniz saf gibi duzelir umuduyla bekliyorum bende. Haklisiniz

Ben onuda denedim. Ayrildigimiz donemde liseden arkadasim yazmisti iste yillar geçtikçe guzellesmissin falan diye bakti sonra telefonu koydu masaya sen beni seviyosun kimle yazistigin onemli degil gibi bisey soyledi cikartmadi cocugu faceden.

amanın o zaman daha da sıkıntılı

erkekliğine tüküreyim ben onun. hiç öyle ağır konuştun falan deme sen de bana konu sahibi, biz biliriz böylelerini. kaç kendini kurtar, bu gider seni aldatır, ihtiyaçtan yaptım adam öldürmedim falan der. her şeyin düzgün bile olsa bu yönünde dolayı bile ben devam etmezdim, kendi gururumu o kadar düşürmezdim yani. ama gurursuz kadın dolu ona da bişey diyesim yok. sen bilirsin de bundan olmaz yani.

Valla derler ya...! Persembenin gelecegi carsambadan belli olurmuş.. sizinkide o hesap... sizi üzmek istemem ama... o taraklarda bezi olan adam bu sekilde baslar yani meyilli bi adam.. daha sevgiliyken bu problemlerle ugrasiyorsaniz evliliginizi düşünemiyorum.. sizin icin hayırlısı..

Allah
Vallahi kendimi sorgular oldum ya. Acaba benmi abartiyorum dedim. Bide gorucegimi bile bile yapiyo deliriyorum. Kus beyinliler
Allah yardımcın olsun sakin evlenme ihtiyacın kopsun de tövbe yaa.. Hakaret gibi sakin evlenip başını uakma

Seni alıp saklamak isterdim o adamdan ilerde coook üzüleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…