Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayda ders çalışarak bilginizi tazelemiş olursunuz.diyelim kazanamadınız diger sene sınava hazırlanmaya erken başlamış olursunuz.Kpss önlisansa 3 ay kaldı yeni başlayabildim temelim de yok matematik yok en az 80 almam lazım ama imkansız gibi gelıyo bu yuzden de her derse oturduğumda bosuna ugrasma kazanamıycaksın diyorum kendi kendime3 ayda kpss kazanmak mucize mı olur gercekten
Önlisansım iki yılda bır yapılıyor3 ayda ders çalışarak bilginizi tazelemiş olursunuz.diyelim kazanamadınız diger sene sınava hazırlanmaya erken başlamış olursunuz.
Okadar video var ki ders anlatan olmaz diye birşey yok
Tek hesabım varBunu sürekli farklı hesaplardan sormuyorsan seni de yanıtlayalım..
Biz seni tanimiyoruz.
Denemelerden kaçar net yaptın bilmiyoruz.
Bitirdigin ders var mı,kaç adet soru bankası taradin hiçbir fikrimiz yok.
Bu sınava millet bir ( en az) senesini ayırıyor,temelinde yokken 3 ay çalışarak zaten zor.
Senin durumunda olup da kazanan varsa bile zeka duzeyiniz eşlik teşkil etmeyebilir.
O kazanmış olabilir ancak bu senin de yapabileceğin anlamına gelmez.
Yani senin aradığın sorunun cevabı burada değil..
Çalışıyorum ama sanki olmayacagı nı bile bile calısıyorum gibi gelıyo3 ay sıkı çalışırsan olur bence ya
Benim kızım vardı 7 yaşında ev işi yemek filan derken 5 ayda 80 aldım ama düz lise çıkışlı olduğum için atanamadım![]()
İnş sagolun3 ay çok iyi bir zaman
Matematik belki zor ama sözelleri fazlasıyla halledersiniz
biraz mucize gibi tabii ama kapasiteye de bağlıKpss önlisansa 3 ay kaldı yeni başlayabildim temelim de yok matematik yok en az 80 almam lazım ama imkansız gibi gelıyo bu yuzden de her derse oturduğumda bosuna ugrasma kazanamıycaksın diyorum kendi kendime3 ayda kpss kazanmak mucize mı olur gercekten
Hiç öyle düşünme başarırsın hırs yapman lazımÇalışıyorum ama sanki olmayacagı nı bile bile calısıyorum gibi gelıyo![]()
İnşallah cok sagolunHiç öyle düşünme başarırsın hırs yapman lazım
Bir de ben 2005 de liseyi bıraktım son senede sonra açıktan bitirdim kpss ye 2014 de girdim bak üzerine kaç sene geçmişken. Bilgin tazeyse daha güzel
3 ayda matematik de yoksa bence çok zor ya.