Olmaz mı

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Kpss önlisansa 3 ay kaldı yeni başlayabildim temelim de yok matematik yok en az 80 almam lazım ama imkansız gibi gelıyo bu yuzden de her derse oturduğumda bosuna ugrasma kazanamıycaksın diyorum kendi kendime 😒3 ayda kpss kazanmak mucize mı olur gercekten

Kpss önlisansa 3 ay kaldı yeni başlayabildim temelim de yok matematik yok en az 80 almam lazım ama imkansız gibi gelıyo bu yuzden de her derse oturduğumda bosuna ugrasma kazanamıycaksın diyorum kendi kendime 😒3 ayda kpss kazanmak mucize mı olur gercekten
3 ayda ders çalışarak bilginizi tazelemiş olursunuz.diyelim kazanamadınız diger sene sınava hazırlanmaya erken başlamış olursunuz.
Okadar video var ki ders anlatan olmaz diye birşey yok

Bunu sürekli farklı hesaplardan sormuyorsan seni de yanıtlayalım..
Biz seni tanimiyoruz.
Denemelerden kaçar net yaptın bilmiyoruz.
Bitirdigin ders var mı,kaç adet soru bankası taradin hiçbir fikrimiz yok.
Bu sınava millet bir ( en az) senesini ayırıyor,temelinde yokken 3 ay çalışarak zaten zor.
Senin durumunda olup da kazanan varsa bile zeka duzeyiniz eşlik teşkil etmeyebilir.
O kazanmış olabilir ancak bu senin de yapabileceğin anlamına gelmez.
Yani senin aradığın sorunun cevabı burada değil..

3 ay sıkı çalışırsan olur bence ya
Benim kızım vardı 7 yaşında ev işi yemek filan derken 5 ayda 80 aldım ama düz lise çıkışlı olduğum için atanamadım🥺🥺

Biz sonsuz varlıklarız. Olmaz, imkansız diye başlayan cümlelerle hayatınıza bu olumsuz enerjileri çekersiniz.

Bir şeyi gönülden seçmek, o işi başarmanın tamamıdır. Yeter ki bilinciniz susmuş olsun.

Bu sınavda çok başarılı olmam için neler mümkün?
Sorun bırakın, cevap düşünmeyin.

Bunu sürekli farklı hesaplardan sormuyorsan seni de yanıtlayalım..
Biz seni tanimiyoruz.
Denemelerden kaçar net yaptın bilmiyoruz.
Bitirdigin ders var mı,kaç adet soru bankası taradin hiçbir fikrimiz yok.
Bu sınava millet bir ( en az) senesini ayırıyor,temelinde yokken 3 ay çalışarak zaten zor.
Senin durumunda olup da kazanan varsa bile zeka duzeyiniz eşlik teşkil etmeyebilir.
O kazanmış olabilir ancak bu senin de yapabileceğin anlamına gelmez.
Yani senin aradığın sorunun cevabı burada değil..
Tek hesabım var

3 ay çok iyi bir zaman
Matematik belki zor ama sözelleri fazlasıyla halledersiniz

biraz mucize gibi tabii ama kapasiteye de bağlı

Olmaz boşuna çalışma... 2024'e hazırlan şimdiden. Matematik konularını bitir.

Çalışıyorum ama sanki olmayacagı nı bile bile calısıyorum gibi gelıyo 😒
Hiç öyle düşünme başarırsın hırs yapman lazım

Bir de ben 2005 de liseyi bıraktım son senede sonra açıktan bitirdim kpss ye 2014 de girdim bak üzerine kaç sene geçmişken. Bilgin tazeyse daha güzel not alırsın buna emin ol💙💙💙

Kardeşimde önlisans sınavına çalışıyor. Bu saat olmuş hala çalışıyor. Buraya sürekli yapabilir miyim diye konu açacağınıza bunlara cevap vermeye zaman harcayacağınıza oturup çalışırsanız neden olmasın? Önlisans çok basit.

3 ayda matematik de yoksa bence çok zor ya.

Back
X