Olmaz miydi?

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.043
138
Insanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.

Ne olurdu kafama gore biri olsaydi da aksamlari is cikici birlikte yemek yiyip guzel guzel sohbet etseydik, simsiki sarilsaydi da o guzel enerjisini bana bulastirsaydi, ellerimi hic birakmasaydi da biraz guclendirseydi beni?

Hayatimi guzellestirseydi, ben de cok sevseydim mesela...

Olmaz miydi?

Ne olurdu kafama gore biri olsaydi da aksamlari is cikici birlikte yemek yiyip guzel guzel sohbet etseydik, simsiki sarilsaydi da o guzel enerjisini bana bulastirsaydi, ellerimi hic birakmasaydi da biraz guclendirseydi beni?

Olmaz miydi?
Yalnızken daha güçlüsün birine baglı olmak da yorucu çünkü karşındaki insan da bir gün kırıyor kalbini seni yıpratıyor

Olmaz miydi?
Ben son zamanlarda her şeyin bir zamanı olduğunu ve her şeyin bir ders olduğunu öğrendim. Sizin yalnızlığı tanımanız gelecekte hayatınızın aşkını bulduğunuzda ilişkinizin değerini daha çok bilmenizi sağlayacak.

Kaderime ah vah etmeyi çoktan bıraktım, elimiz ayağım sağlam bi dertlendiğmde sahile gidebiliyorum en azından(böyle desemde yine içim yanıyor)

Evet olurdu. Hayatınızda biri olunca bunları yaparsınız. Çok da güzel vakit geçirirsiniz.
Ama her zaman değil. Veya sahilde akşam el ele yürürKen yanınizdaki kalbini de kırabilir veya bir konuda sorun da yaşayabilirsiniz.
Yani hayal hep güzeldir. Hayalde kurduğun evlilik de harikadır.
güzel dostluklar arkadaşlıklar olsun bu size iyi hissettirecektir. Karşınıza da anlasabikeceginjz biri çıkar umarım

Olmaz miydi?
Bence böyle biri az beklentiyi iyice düşür.

Olmaz miydi?
Olmasına engel yok sanırım. Fakat bazen olunca da insan umduğunu bulamayabiliyor, yalnızken ne kadar da huzurluymuşum meğer vs diyorsun. Hayırlısını dilemek en doğrusu. Umarım istediğin huzuru bulabileceğin biri çıkar karşıba💕

Sana biraz kendimden bahsedeyim mi? İstanbul'un berbat bir semtinde işe başladım ve orada oturmak zorunda kaldım. Tam oh param var istediğimi yaparım dediğim an çevremde vakit geçireceğim kimseyi bulamadım. Çalıştığım yerdekiler gezdiler, tozdular ama ben onlarla iyi anlaşamadığım için hiçbir şey yapamadım. Sonra bir an dedim ki ben niye birilerini bekliyorum hemde İstanbul gibi bir şehirde yaşarken? O an karar verdim ve kimseyi peşime takmadan kimsenin de peşine takılmadan gezmeye başladım. Tek başıma sinemaya da gittim; yemekte yedim; konsere de gittim. Bir sonraki adım ise tek tatile çıkmak oldu. İstediğim yerden istediğim yer ayırttım. İstediğim kadar da kaldım. Bu sefer ne oldu peki? Millet benim peşime takılmak istedi ama ben kimseye uymak istemedim. Sonra evlendim zaten. Şimdi bile kızım biraz büyük olsa onu alır tek başıma giderim. Eşimi zorlamam illa gel diye. Birey olmayı öğrenmek önemli. Git en güzel yerde yemeğini ye; çok güzel bir yerde kahve iç. Bak bugün dışarıda işim vardı. Kızımı da babasıyla evde bıraktım. Dışarıda yorulunca kahve içeyim dedim. Eşimi aradım çocuk uyuyor sen biraz daha takılabilirsin dedi. Tek başıma içtim kahvemi eve geldim. İlginç yönü ne peki biliyor musun? O kadar tek başına çay kahve içen insan gördüm ki. Kimse de garipsemiyor. Sahilde mi dolaşmak istiyorsun? Git; dolaş. Sinemaya mı gitmek istiyorsun; git ve istediğin filmi izle. Başka şehire mi gitmek istiyorsunuz? Al biletini git. Bak ben master yaparken başka şehire gitmem gerekiyordu. Gidip tek başıma otelde kalıyordum. Kimse de ay niye tek demiyordu. Takıl kafana göre. İlerde evlendiğinde zaten iki kişi yapacaksın birçok şeyi. Özerkliğin tadını çıkar☺️

Yalnızım diye açılan 2225787432. Konu
Bu kadar düşünmeyin
Yalnızlıkta güzel bir şey sağlıklıysanız aileniz varsa gerisi boş

Back
X