Olmaz olası Facebook!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Kızlar biraz önce erkek arkadaşımın facesine girmek için msn adresini ve şifresini yazdım...ama ne göreyim!!..erkek arkadaşımın başka bi facebook adresi benden gizli kullanıyormuş ve bana şifresini unuttum giremiyorum demişti ama içinde güncel şeyler var paylaştıkları yorumlar falan hatta dün bile bişeyler paylaşmış .. nasıl açıldı derken meğerse adresini girerken eksik girmişim diğer facesini açmışım..Ne yapmalıyım bu durum karşısında..:gitme::gitme: ayrılmak istesem çok seviyorum burnu sürtsün istiyorum ama ayrılmasam bu olanları nasıl unutacağımm off off

Son düzenleme:
face kötü değil arkadaşlar birbirini buluyor hem siz daha çok gençsiniz erkekler öyle kolay kolay bir kızada bağlanmaz bağlanıyormuş gibi yapar doğrusuda o yoksa evlendiklerinde hanımı aldatır ,
gençken çok kız ile konuşsun ki ne istediğini bilsin

Muhtemelen sen facebook'dan hoşlanmadığın için başka bir adres almış..
Üye ol mesaj at :)
Naber sevgilim seni burada görmek ne güzel de..!

facebooktan ben de hiç hoşlanmıyorum...keşke herkes iletişim aracı olarak kullanabilse...ama yok illa eski defterler karıştırılmalı ; yenilere göz atılmalı filan...

neyse arkadaşım senin sorununa gelince burdaki en önemli problem senden gizli birşeyler yapması... bence sakince bunu sorgula önce kendin ; sonra ona sor...ama sakince ki savunma amaçlı yalan söylemek değil anlayışına sığınarak doğruyu söylemek olsun yaptığı... sonra açıklamasına göre karar verirsin... ama bence de hatasını hemen affetme... bir süre uzak temkinli ol...

nasıl eksik yazmışın ya, iyi tesadüf olmuş doğrusu

sende başka hesaptan ben okul arkadaşın bilmem kim diye zarf at

belkide sen aşırı tepki gösterceğinden ayrı hesap almışındır, partnerinin iletişim özgürlüğünü kısıtlayıp ona onu neden dedin buna bunu neden dedin diyosan yani

kayda değer bişey bulmadıysan çok kafaya takma bence, yaşınızı bende merak ettim
:hulya:

ben 20 o 23 yaşında

mesela adresi smyl_1234 ben smyl_123 gibi yazmışım benimde facem var ama arada onunkinden fotoğraflara falan bakıyordum..

Bana liseden kız arkadaşlarım var msnde konuşuyorum dediğinde tamam dedim.. ama lise arkadaşları dışında bir sürü kız var akrabası da değil çalıştığı yerde iş arkadaşı da olamaz kız..çünkü hepsi erkek..

İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.

günümüzde malesef facebook iletişim amaçlı kullanılmıyor.. buna birçok insan hemfikir..insanlar birlikteykende yani flört döneminde de karşılıklı sorumluluklar taşımalı ki, bu flört evliliğe dökülebilsin..

burda sorun facebooktan ziyade, gizli saklı yapılan bir hareket..

2. bir hesabın açılması ki, zaten erkeğin bilinen bir hesabı var, başka amaçların olduğunu göstermezmi insana?

:1closedeyes:vereliniortak

evli ya da nişanlı olmayınca çiftlerin birbirine yalan söylemesi,arkalarından iş çevirmeleri normal mi karşılanmalı yani

bence de burdaki en önemli durum yalan söylemiş olması... acaba gerekçesi ne?

arkadasim facebook un ne kötülügü varki anlamadim ben simdi....senin adam biraz gizli is cevirmeye merakliysa sitenin ne sucu var yani.....bence cok yararli bi paylasim sitesi

nete ne zaman girsem önce k.k yı açarım sonra face i.. bence bi sorun yok. ama senden gizli bi profil oluşturmuşsa o zaman bi sorun var demektir.. aynı isimle mi kayıt olmuş?

face in tek sinir olduğum yanı, bitanemde ekli olan kız arkadaşları ve birbirlerini yaptıkları yorumlar.. kötü bişi yok ama kıskanıyorummmalsanaalsanasmile

bunu sevgilinle konuşmalısın canım..ama yüzyüze.. neden böyle bişeye gerek duymuş.:uhm:

vereliniortak

bencede niyet önemli yoksa sitenin bi suçu yok elbet...eski erkek arkadaşımın beni aldattığını orda öğrenmiştim hemde gözüme soka soka...neyseee ben kapattım çok da huzurluyum şimdi ama kullanımında bi kötülük yok bence bu onun kişisel alanına girer kullanıp kullanmamak onun tercihi ama yalan söylemesi evet o kötü olmuşş :teselli:

suç facebookta mı ki bu durumda?
yalana, arkadan iş çevirmeye meyili olan insan sanalda da yapar reelde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…