hemen ayrıl hemen ne işin olur senin nette gizli gizli gezen adamla dünya yıkılmış olmalı senin için vah vah anlamıyorum bu insanları eşimin de var benimde arkadaşlarımız oluyor davet gönderenlerde tabiki görüşüyoruz haliyle birbirimizin şiresini bilmiyorzu bunada gerek duymuyoruz zaten insan tabiki sevdiğini sahiplenir ancak onunmuş gibi davranmamalı onunda özel hayatı var değilmi biraz daha makul ve olumlu yaklaşmalı ayrıca çok gençsizniz çok tecrübesizsiniz biraz anlayış biraz özveri ilişki mükemmel olur kıskançlık endişeler ve kuşku gider yerini koskoca bir AŞK alır
Ablama katılıyorum, benim nickdaşım :)) olumunekankayizsmile
Muhtemelen sen facebook'dan hoşlanmadığın için başka bir adres almış..
Üye ol mesaj at :)
Naber sevgilim seni burada görmek ne güzel de..!
evet naber sevgilim seni burada görmek ne güzel de. süper bir fikir bence ! :lepi:
İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.
Çok ani oldu öğrenmem...Zamanı keşke şimdi olmasaydı..
Dün neye üzülüyorken bugün neye üzülüyorum..
Kaldıramıyorum artık eziliyorum altında sanki...
ınsan konduramıyo sevdiğine inananamıyo bi türlü..:gitme:
Ben şöyle söyleyeyim bi insan hayatıma girdiğinde onun üzüleceği yanlış anlayacağı herşeyi silerim kapatarım..Bu benim karşımdakine gösterdiğim saygıdır benim için..Gizli iş çevirme ihtiyacı çok baskı olmasına rağmen duymam bende pek karışmam...ama eski okul arkadaşları, okul haricindeki arkadaşları dışında olan kızlarıda kabul edemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?