ben ona sorduğumda ben girmedim dedi diyorum ben neden girdin demiyorum dün girilmiş dedim ben sadece o bikaç kız var onları silmeni istiyorum dedim o kızlarda arkadaşları değil netten arkadaşlık sitelerinden eklenmiş ve benden önce başlamış konuşmaya benden sonra devam etmiş..
şu an ben yapmışım gibi aramıyo sormuyo ilişkinin sonunu düşünüyo devam mı tamam mı diye..dün hiç birşey demedi eve gidince ilk iş beni normal facesinden silmek olmuş..Ben ne kadar alttan alıyosam o da beni saf yerine koyuyo.. yoo ben silmedim diyo ya kim silcek başka hemde tartıştığımız günü bulmuş silincek..:sinifsinif:
ben ona sorduğumda ben girmedim dedi diyorum ben neden girdin demiyorum dün girilmiş dedim ben sadece o bikaç kız var onları silmeni istiyorum dedim o kızlarda arkadaşları değil netten arkadaşlık sitelerinden eklenmiş ve benden önce başlamış konuşmaya benden sonra devam etmiş..
şu an ben yapmışım gibi aramıyo sormuyo ilişkinin sonunu düşünüyo devam mı tamam mı diye..dün hiç birşey demedi eve gidince ilk iş beni normal facesinden silmek olmuş..Ben ne kadar alttan alıyosam o da beni saf yerine koyuyo.. yoo ben silmedim diyo ya kim silcek başka hemde tartıştığımız günü bulmuş silincek..:sinifsinif:
Yapmayın bence..
Bu ilişkiyi daha fazla sürdürmeyin..
Adam düpedüz yalan söylüyor..
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen!fisfisfis
Beni rahatsız eden tek şey bana yalan söylemesi..
bunları sorabilmek için evli yada nişanlı mı olmak gerekiyo ki zaten sıktığı bi konu da yok tek sorun yalan söylemesi bence.İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?