Zaten sinirle sildim tuhaf kızları..eski sınıf arkadaşları falan kaldı..
Sıkmıyorum aslında..çoğu çiftlere göre daha rahat bıraktım..
Daha önce ilişkisi varmış ama kız bunu 2 3 güne arayıp 1 dakika anca konuşuyorlarmış..
ondan başka ilişkisi olmamış..
Nasıl davranacağını bilemiyor tam...o kadar zor bi durum kii:1no2:
İlk günler heyecanla sık sık mesajlaşıyorduk..
Mesaj atmayı hiç sevmiyormuş ben kırılmayayım diye söyleyememiş baya zaman.. Hatta bazen bişey diyeceğinde kısacık şeyde dahi arardı..bende şaşırırdım 5 sn şey için kontörün gidiyo diye...
Sonra söyledi artık bende tamam dedim... ama üzüldüm önceden söyleseydin keşke diye..mesaj atarken tedirgin olmaya başladım..az atmaya başladım..
Bu ara sıkma durumu olmuş bana söylemediği için...
Birde bi ara gerçekten üstüne gitmiştim ama zor bi dönem geçiriyordum..o dönemde de kavgalarımız olmuştu ama son 1 aydır baya iyiydik...
günümüzde malesef facebook iletişim amaçlı kullanılmıyor.. buna birçok insan hemfikir..insanlar birlikteykende yani flört döneminde de karşılıklı sorumluluklar taşımalı ki, bu flört evliliğe dökülebilsin..
burda sorun facebooktan ziyade, gizli saklı yapılan bir hareket..
2. bir hesabın açılması ki, zaten erkeğin bilinen bir hesabı var, başka amaçların olduğunu göstermezmi insana?
nete ne zaman girsem önce k.k yı açarım sonra face i.. bence bi sorun yok. ama senden gizli bi profil oluşturmuşsa o zaman bi sorun var demektir.. aynı isimle mi kayıt olmuş?
face in tek sinir olduğum yanı, bitanemde ekli olan kız arkadaşları ve birbirlerini yaptıkları yorumlar.. kötü bişi yok ama kıskanıyorummmalsanaalsanasmile
bunu sevgilinle konuşmalısın canım..ama yüzyüze.. neden böyle bişeye gerek duymuş.:uhm:
Ben şöyle söyleyeyim bi insan hayatıma girdiğinde onun üzüleceği yanlış anlayacağı herşeyi silerim kapatarım..Bu benim karşımdakine gösterdiğim saygıdır benim için..Gizli iş çevirme ihtiyacı çok baskı olmasına rağmen duymam bende pek karışmam...ama eski okul arkadaşları, okul haricindeki arkadaşları dışında olan kızlarıda kabul edemem..
Canim benim cok üzüldüm durumuna..Bence gayette haklisinn..
Tmm arkadaslari olabilir okuldan yada akrabalari olabilir kaideye alinmaz bile bunlar ama tanimadigi sonradan gorustugu kisiler olursa bende tepki gösterirdim yani
Benimde var face erkek arkadasiminda var o benimkine girer bende onunkine girerim yeni ekledigim arkadaslarim oldugunda sorar kim die..Tanimadigim kisinin ne isi olurki arkadas listemde
ayni sekilde bende ona sorarim rahatsiz olduklarimi sölerim yani eger biz ciddi bir iliski düsünüyorsan bunlar soz konusu bile olmamasi lazim..
Sen beni cok sktin onun iicin gizli actim demek cok sacma bence..kötü bi niyeti yoksa senden nie sakladialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Bunla icin cok üzme kendini tatlim birak o seni kaybettigi icin üzülsün...Saglicakla kal:teselli:
3. veya 33. hesabı bile olabilir. bunu bilemezsin, bu konular yüzünden kendi değerini düşürme bencee. bi şey yok gibi olayı anlat doğal şek,lde böyle oldu diğer hesabın açıldı de gülümse, o sana cevap versin ve uzatma.
çok afedersiniz.. kırmak da istemem ama.. bende mi var bir gariplik yoksa sizde mi bilemedim. yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var. adamın hiç bir şifresini,mifresini,kullanıcı adını bilmem. sormam da.. o da benimkini bilmez.. evli bile değilsiniz ki evli olsanız bile yanlış bence. senin sorun bu değil belki ama; bence ilşkinizin temelindeki aksaklık burdan başlıyor bence..
çok afedersiniz.. kırmak da istemem ama.. bende mi var bir gariplik yoksa sizde mi bilemedim. yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var. adamın hiç bir şifresini,mifresini,kullanıcı adını bilmem. sormam da.. o da benimkini bilmez.. evli bile değilsiniz ki evli olsanız bile yanlış bence. senin sorun bu değil belki ama; bence ilşkinizin temelindeki aksaklık burdan başlıyor bence..
çok gereksiz bir site kim güzel amaçlar için kullanıyoki...elde olanı kötüye kullanmaya dönüyo çoğu kişi için ben sevmiyorum valla kullanmıyoruzda .......
Zaten sinirle sildim tuhaf kızları..eski sınıf arkadaşları falan kaldı..
Sıkmıyorum aslında..çoğu çiftlere göre daha rahat bıraktım..
Daha önce ilişkisi varmış ama kız bunu 2 3 güne arayıp 1 dakika anca konuşuyorlarmış..
ondan başka ilişkisi olmamış..
Nasıl davranacağını bilemiyor tam...o kadar zor bi durum kii:1no2:
İlk günler heyecanla sık sık mesajlaşıyorduk..
Mesaj atmayı hiç sevmiyormuş ben kırılmayayım diye söyleyememiş baya zaman.. Hatta bazen bişey diyeceğinde kısacık şeyde dahi arardı..bende şaşırırdım 5 sn şey için kontörün gidiyo diye...
Sonra söyledi artık bende tamam dedim... ama üzüldüm önceden söyleseydin keşke diye..mesaj atarken tedirgin olmaya başladım..az atmaya başladım..
Bu ara sıkma durumu olmuş bana söylemediği için...
Birde bi ara gerçekten üstüne gitmiştim ama zor bi dönem geçiriyordum..o dönemde de kavgalarımız olmuştu ama son 1 aydır baya iyiydik...
Herşeyin üst üste geldiği bi dönem geçiyorum...
Ne mantıkla hareket edebiliyorum ne de duygularımla..
Tepkisiz ruh gibiyim..karışığım...
ınşallah geçip gider hepsi...:Saruboceq: