Olmaz olsun böyle koca..

Sinsi pislik! Böyle adamları tokat manyağı yapmak istiyorum, içim kaynıyor sinirden!

Umarım benzer bir durum ile ileride kendisi sınanmaz. Omun da evlatlatı var, eşleri kayınpederlerine benzer şeyler yaşatmazlar...

Sapla samanı karıştırmak...kendi annesi hasta olsa sanki gitmeyecek mi? Sizin annenize gitmek istemeniz lüks mü hastayken ozellikle? annesinin altinda
oturma mevzuunu acmak için bir
fırsat yakalamış aklınca...ne acizzz...sizin en çok desteğe ihtiyaç duyduğunuz vakit...valla benim eşim de yapmaz diyemem.erkek milletinin kafası çok hesapçı.ordan buradan ilişkilendirir kel alaka konulari

Boşver sen bu dangalağı senin derdin kendine yeter zaten.
Şu an destek olacak derdini dinleyecek insana ihtiyacın var senin
O da kendiyle kavga etsin.
Umarım sonuçlarınız gönlünüzün dilediği gibi çıkar Allah sizlere bağışlasın annenizi çok geçmiş olsun

Merhamet yoksunuz, asalak , pislik herif! Anneniz için böylesi uzgunken bunu yapan adama koca demem ben! Keşke uzun süre Annenle kalsaydın.
Dünya bir yana anneler bir yana. Acil şifalar diliyorum

Annenizin durumunda size destek olacağına utanmadan bir de benim anam diyor Bütün dert bitti anasının altında mı oturtmak kalmış Ne bencil ne anlayışsız bir adam! Aynı durumda kendi annesi olsaydı siz onun yaptığını yapsaydiniz boşanmaya giderdi terbiyesiz!!!

Zor durumunuzu anlamayıp size destek olmadıktan sonra ne anlamı kaldı karı-koca olmanın. Kötü günlerde eşinin desteğini ister insan, onunla ayakta durur; ama görüyoruz ki her insanda vicdan ve merhamet yok.

Neden kadınlar her işe yetişmek zorunda Türk toplumunda anlamıyorum böyle eşlerden tiksinti geldi bana artık. Biriside bende var çünki Allah Sabırlar versin ne diyeyim hep idare eden taraf bizleriz.

Öncelikle bence sakın işinizi bırakmayın. Ve bu kadar zorlanıyorsanız ve sevginiz yoksa boşanın. Bu kadar nankörsün lafını duymaya nasıl katlandınız bilmiyorum. Bence çok ağır bir laf. Altta kalmanıza gerek yok. Anneniz sonuçta orda hasta. Belli ki saygısı da yok. Allah yardımcınız olsun

Annenizin hastalığını fırsata çevirmeye calismis resmen ya bence asla istediğini verme ve bunuda belirt orda oturasim varsada artık yok de fırsatci de vicdansiz de yuzunede bakma annenize acil şifalar versin rabbim ınss bosverin kavgayı annenizi ve cocuklarinizi düşünün

Öncelikle anneciğinize çok ama çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede en az hasarla atlatır bu süreci.

Bu forumda çok az kişiye yazmışımdır bunu ama bence konu çok net : Bir insanın (kim olduğu hiç önemli değil) hastalığını ciddiye almayan, bunu bana koz olarak kullanan, yüzüme vuran, yaptığını "iyilik" olarak lanse etmeye çalışan bir de üstüne z.yağı misali kavga çıkarıp yatak ayıran adam "eş" olamaz.

Hep söylerim. Evlilikte sevgi olmasa da olur (hele ki uzun süre süren evliliklerde sevgi başka şeylere dönüşüyor) ama SAYGI olmazsa olmaz. Bu adamın ne SAYGISI ne de VİCDANI yok.

O yüzden bence bir an önce boşanın... Vicdansız ve saygısız insandan korkarım..

Öncelikle Rabbim şifa versin inş.
Alakaya maydanoz.
Annenize 1 hafta gittiniz diye ömrünüzü kayınvalidenize mi harcayacakmışsınız.
Ev işleri sizin asli göreviniz olduğu için, onun 2 iş yapması muhteşem birşey, sizin ki nankörlük.
Muhatap olmayın bakalım ne olacak.

Annenize Allah acil şifalar versin. İns. Sonuçları iyi çıkar. Eşiniz eğer gelip biraz daha nankorsun diye afedersiniz ama havlarsa söyleyin ona Allah bu acıyı bu çaresizliği ona da yasatmadan bırakmaz. O zaman görür nankoru. Bu bir beddua değil deyin ama yaşadığında bilki bu senin suçun dersiniz. İnsan olan bundan anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…